Gece Beslenmesi

Dün üçüncü gecemiz ikinci geceye göre daha uzun sürdü sonunda pes edip uyudu devam edelim olacak inşallah
Ay bir şey itiraf edeyim mi iki gecedir saldım ya. Biraz yoğun geçiyor günler. Gece de gözümü açamıyorum off bu gece yeni suluk aldım onunla deniycem bakalım

Aynı yaaaa ahsende öyle elini tutturmaz öptürmez sevdirmez
Babasına karşı nasıl canım
Bu gün Haydar Berk de babasıyla el ele yürüyordu. Mızmızlandı ittirdi babasını benim elimi tuttu tabi sonra beni de ittirdi kendi yürüyecekmiş orası ayrı mesele

Babasına karşı nasıl canım
Bu gün Haydar Berk de babasıyla el ele yürüyordu. Mızmızlandı ittirdi babasını benim elimi tuttu tabi sonra beni de ittirdi kendi yürüyecekmiş orası ayrı mesele
Herkese karşı öyle öptürmeyi sarılmalarını istemez bende dahil ama anne mi baba mı dersen bana gelir. Hani kız çocuğu babaya düşkün olurdu bizde tam tersi

Siz de çocuğu rahat bırakmıyorsunuz özgür bir birey o

Bi video vardı denk geldin mi
Bebeğin dizine yatıyor annesi ve babası sırayla
Hangisine ne tepki verecek diye
Onu deniycem çok merak ediyorum

Normalde diş çıkarma ve hastalık dönemlerinde sütten kesmeyin derler. Benimki dün geceden beri hasta sanırım sıcaklardan. Bugün hep meme isteyip duruyor şimdi nasıl yapsam bilemedim

Gel sende katıl bize
Şuan hem gece hem gündüz memede uyutmayı bıraktırmaya çalışıyoruz bakalım
Çalışıyorum diye gündüz annem bakıyor o ayakta sallıyor mis gibi uyuyor ama haftasonu ben ayağıma aldığım an sinir krizi geçiriyo ve memesiz gece uykusuna asla geçmiyor çok zor nasıl yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…