Kaptanim rahat ediyorsan bir kaç hafta daha devam sonra düzelir sağlıklı oldaBugünün yedim yedim doymadım menüsü
Perşembe
08:00
1 kk süzme peynir
2 gün kurusu
Ihlamur
Ara
10:30
5 ceviz içi
2 kk süzme peynir
1 dlm kepekli kızarmış ekmek
1 yeşil elma
13:00
Kıymalı ıspanak
2 dlm tb ekmek
1 kk peynir
14:30
Çikolatalı sufle
17:00
Sade kahve
Gün kurusu
18:30
Kıymalı kır pidesi
Ayran
offffffff aç değilim ..acıkmıyorum ... sadece bulantım çok ve yersem geçer gibi geliyor ..._AYNURA_ sen böyle idin değil mi ?
vorones R rune sizinde sesiniz çıkmıyor ? bari bana dur deyin
Ak kelebek aus kaptan yiyor bildiğin
An itibariyle öğlen yediğim yoğurtlu ıspanak yemegi ve çorba afedersın ağzıma geliyir. Midem eksioBugünün yedim yedim doymadım menüsü
Perşembe
1 kk süzme peynir
2 gün kurusu
Ihlamur
Ara
5 ceviz içi
2 kk süzme peynir
1 yeşil elma
Kıymalı ıspanak
2 dlm tb ekmek
1 kk peynir
Çikolatalı sufle
Sade kahve
Gün kurusu
Kıymalı kır pidesi
Ayran
offffffff aç değilim ..acıkmıyorum ... sadece bulantım çok ve yersem geçer gibi geliyor ..._AYNURA_ sen böyle idin değil mi ?
An itibariyle öğlen yediğim yoğurtlu ıspanak yemegi ve çorba afedersın ağzıma geliyir. Midem eksiodün kontrolüm vardı . Hastané degistrdim 76.3 çıktı . Hemşire 75 dedi doktora. Bebem 2450 olmuş. Şükür bugüne. Dogum gunu aldık 4 aralık saat 8 de
Fakat çok güzel yemişsin :))Bugünün yedim yedim doymadım menüsü
Perşembe
1 kk süzme peynir
2 gün kurusu
Ihlamur
Ara
5 ceviz içi
2 kk süzme peynir
1 yeşil elma
Kıymalı ıspanak
2 dlm tb ekmek
1 kk peynir
Çikolatalı sufle
Sade kahve
Gün kurusu
Kıymalı kır pidesi
Ayran
Sen böyle deyince . Ben de soyleyim. Midem şah ken sahbaz oldu. Aciktik esimle köfte ekmek aldık koca ekmek arası ... oluyir böyle yapcak bişi yok . Biz hamişiz yeriz nam namBugün kendime dahi itiraf etmekten sinir olacağım kadar çoook yediğimin menümü paylaşmıyorum .
Niye öyle oldu ki anlamdımAz da yesem çokta yesem sürekli bir kilo artışı .... 12. haftaya gireceğim 3.5 kiloya dayandı alınan
Bugünün menüsü ....
08:30
2 ceviz içi
Ilık su
Ara
2 yumurta ile peynirli omlet (yağsız)
2 kk süzme peynir
1 kase yayla çorbası
1 yeşil elma
1 kase yoğurt
16:30
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 dlm tb ekmek
17:30
Sade kahve
İlerleyen saatlerde mandalina yerim ..gidip ağzıma bir parça peynir atarım :)) o kadar ....
Niye öyle oldu ki anlamdım
Aynen öyle beden kitle indeksi etkiler tabi sağlıklı olduktan sonra sıkıntı olmaz sanırım ben öyle düşünüyorum ben 27 küsür beden kitle indeksi ondan çok almadım sanırımhiç bilmiyorum gulbecim ... yani kilo az olunca artış fazla olabiliyormuş ... bke 22 den düşük olunca ... bende de 20 lerden ancak 21 e gelmişti beden kitle endeksi .. o yüzden daha hızlı almış olabilirim .
Çokta takmıyorum artık ... sağlıksız yemiyorum .. tokken yemiyorum ...açlık hissediyorsam da kendimi kilo alıyorum diye kasamam :)
yani 20 kilo alsam diyorum :)) yine de 75 lerle gideceğim doğuma ... eee oğluma 90 ile hamile kalmıştım ...burdan bakınca rahatlıyorum biraz
Kaptanım bende de iştah çok açıldı ne olacak böyle bakalım
Bende öyle karar alıyorum ertesi gün hop herşey aynıgulbecim inan bende de fren mren yok .... her sabah tamam az sık sağlıklı yerim diyorum .. sürekli mutfakta buluyorum kendimi.
Çok sağol canım aynı dertten muzdaribim Bende çok kilo almadan hamileliği bitirmek istiyorum kısmet olursa bakalım ama. Bu ara birden kilo aldım bakalım nasıl gidecekİyi günler arkadaşlar...hem hamilelik için mutlu olup ama aynı zamanda kilo aldığımız için de üzülen kader arkadaşlarımbende baya takıntı hal aldı...87 kiloya ulaştım 29.haftada...bu ay ultrasona gitmedim.inşallah 2aralık randevum var bakalım bebiş kaç kilo olmuş önemli olan o...hamilelikten çok tırsıyorum sırf kilo alımı yüzünden...zaman uçsun istiyorum ama çok yavaş geçiyo ben de hızla kilo alıyorum...akşamları yemeyi kestim maksimum 7den sonra yemiyorum.miydem çok bulansa da gebersemde sakızla falan geçiştirmeye çalışıyorim...işte olduğu kadar...
@vorones canım az kaldı çok şükür darısı bize de inşallah...sezeryan mı olacaksın günü belirlendiyine göre?
Ausencia benim için hamileliyum en zor zamanlarıysı 20haftaya kadar.. şimdi sırtım çok ağrıyor yorulunca fena oluyorum ama işte şükr ediyorum buna...miyde bulantısı çok daha fenaydı...inşallah az kaldı atlatacaksın sen de...kaptanlığı devr etmişsin?zordur ya vakit ayırmak...cinsiyetini falan öyrene bildinmi ?
@Gulbe seker arkadaşım sana da selamlar...inşallah sağlıkla kavuşursun bebişe...
İyi günler arkadaşlar...hem hamilelik için mutlu olup ama aynı zamanda kilo aldığımız için de üzülen kader arkadaşlarımbende baya takıntı hal aldı...87 kiloya ulaştım 29.haftada...bu ay ultrasona gitmedim.inşallah 2aralık randevum var bakalım bebiş kaç kilo olmuş önemli olan o...hamilelikten çok tırsıyorum sırf kilo alımı yüzünden...zaman uçsun istiyorum ama çok yavaş geçiyo ben de hızla kilo alıyorum...akşamları yemeyi kestim maksimum 7den sonra yemiyorum.miydem çok bulansa da gebersemde sakızla falan geçiştirmeye çalışıyorim...işte olduğu kadar...
@vorones canım az kaldı çok şükür darısı bize de inşallah...sezeryan mı olacaksın günü belirlendiyine göre?
Ausencia benim için hamileliyum en zor zamanlarıysı 20haftaya kadar.. şimdi sırtım çok ağrıyor yorulunca fena oluyorum ama işte şükr ediyorum buna...miyde bulantısı çok daha fenaydı...inşallah az kaldı atlatacaksın sen de...kaptanlığı devr etmişsin?zordur ya vakit ayırmak...cinsiyetini falan öyrene bildinmi ?
@Gulbe seker arkadaşım sana da selamlar...inşallah sağlıkla kavuşursun bebişe...
Çok sağol canım aynı dertten muzdaribim Bende çok kilo almadan hamileliği bitirmek istiyorum kısmet olursa bakalım ama. Bu ara birden kilo aldım bakalım nasıl gidecek