- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Benimde çok iyi idi ama artık başlayalım dedi Dr um başladım kazımda hiç içmedim bunda ne kadar içerim bilmiyorumdeğerlerim iyi evet canım . inşallah öyle de devam eder
Benimde çok iyi idi ama artık başlayalım dedi Dr um başladım kazımda hiç içmedim bunda ne kadar içerim bilmiyorum
Gebeliklerin Farklı mı peki birinci ile ikincibende Yusufta içmemiştim . magnezyum içtim bi ara sanki ... hatırlamıyorum da :)))
Gebeliklerin Farklı mı peki birinci ile ikinci
Farklı cinsiyet olabilir o zamançok farklı canım . Hiç alakası yok şuana kadar.
Oğlumda ilk 3 ay her sabah lavaboya zor koşardım3-4 kilo vermiştim ... yediğimi çıkarırdım .
BU sefer ilk 3 ay , iştahlı , öyle tikinmesiz :)) bulantılı ama istifrasız geçti .
Ausencia dünün mnüsünü okurken kalori yaktım
Fırın sütlaca gelince ruhumu teslim ettim en sevdiğim dadlu
Ausum zararlı şeyler var mı var amaaaa.. çok değil ki. Sık sık yemeceler var
Daha fazlasını da gördük bir haftadakız kurt var sankiseninde başına gelirde inşalllaaah görürsünnnn
ama bu şekil bile 400-500 aldırır ... bundan önce fena idi .. haftada 1.5 - 2 kilo
Daha fazlasını da gördük bir haftada
Aynı böyle hayal ediyorum seni ama aynısı o gözler yanakların doluluğu falan
azaldı gibi gülbecim ..Nasıl gidiyor kaptanım bulantılar geçti mi
Ben de ev taşıdım onula uğraşıyorum az çok kaçırmadan dikkat etmeye çalışıyorum ama sıkıntı şuazaldı gibi gülbecim ..
sen nasılsınız ?
Ben de ev taşıdım onula uğraşıyorum az çok kaçırmadan dikkat etmeye çalışıyorum ama sıkıntı şu
Büyüdükçe karnım kendimi kocaman hissediyorum son aylarda nasıl olacak isem
Biliyorum kıyafetler daraldıkça sanki hep şişko kalacak hissi geldiğinden sanırım öyle oluyorsen nasılsınız demişim :))) bebekle seni soracaktım
canım genişliyoruz bu çok normal ama ... sıkıntı yapma kendine
Biliyorum kıyafetler daraldıkça sanki hep şişko kalacak hissi geldiğinden sanırım öyle oluyor
Biz de iyiyiz yarın rutin kontrol var bakalım ne diyecek Dr teyzemiz
Sizin nasıl gidiyor
Tamam kaptanım yazarım burdan detaylı ultrason olur mu bilmem normalde bu haftalrda olması lazım sanırım sizde büyüdünüz bayağı yaiyidir herhalde :) 12. haftada gittim en son .. yarın 15. haftaya giriş ...
yarın haber ver bana da kontrolü