Gebelikte Sağlıklı Beslenme Günlüğü

Gelmişken menü bırakayım :)

Sabah

2 dlm ananas

Kahvaltı

1 tb çavdarlı beyaz peynirli yağsız tost
Ihlamur

Ara

Kafeinsiz kahve

Ara

Trabzon hurması ve muz ezmesi ile tarçınlı yoğurt

İkindi

Mercimek çorbası
Etli Patates
Yoğurt

19:00
2 mandalina
1 kk süzme peynir

Bak senin menün ne güzel...ben menümü yazsam korkar kaçarsın...habire karbon.en son saat 7de bi tabak kıymalı makarna yedim şimdi açlıkdan miyde bulantısından geberiyorum...kendimi attım yatağa yokda dolaptakı makarnaya dalıcam benim de en kötüsü o oldu ya diyeti bırakır bırakmaz hamile kaldım ve ne yesem kilo oldu...kızımda 14haftaya kadar ağzıma su koymuyordum.14.haftadan sonradan normal yedim yani...ama bunda hep yedim hep yedim
Miydem bulansada yedim vallaha doğuma kadar 95i geçmezsem sevinirim...çok yağlandım ausum...benim de gelecek cumartesi kontrolüm var...inşallah bebişin kilosu iyidir...o da kilo aldıysa yandım yani...senin de inşallah bi kızın olur...her annenin bi kızı olmalı bence...sağlıklı olsunlarda...

amin canımmmmmm amin , önce sağlıkları tabii ama gönül kız istemiyor da değil ...

canım bugünkü güzeldi evet ... ama bazen öyle cozutuyorum ki bi hafta da 2 kilo artı çıkıyor . amaaaaaaaaaaaan diyorum bazende veririz evvelAllah diyorum .. sağlıkla doğuma gidelim de .

hadi bakalım kontrolden güzel haberler al inşallah..gelsene takıma da canım .... ortam çok güzel ...

Benim çozutmadığım gün yok kibeyaz ekmek yiyorum...hiç yani hiç sağlıklı beslenmeden haberim yok sankineyse ya ne yapalım ben de tombik hamiş olayım...nasılsa vericem inşallah...önemli olan sağlıklı gelsin bebiş...takıma yok tatlım ya ben diyet yapmayınca gelemiyorum öyle...beni tanıyanlardan kaldıysa selam söylersin...her şey yolunda giderse inşallah nisandan başlıyorum...eylülde 30yaş günüme ince ve fit bi hatun olarak geçmek istiyorum Allah izin verirse...

Kapatanım şimdilik 3.5 kilo aldım ama ben zaten kiloluyum ya ondan çok artmak istemiyorum
Bu Arada inş kızın olur kız Farklı ya

Cumartesi Menüsü

11:00

2 yumurtadan peynirli omlet
2 çeri domates
1 kk süzme peynir
1 tk ev reçeli
1 dlm tb çavdar ekmeği

13:30
1 porsiyon kazandibi :))

15:00
1 kase yoğurt

16:00
1 yeşil elma
Maden suyu

17:30
Peynirli salata
1 parça et

Bu saatten sonra 1-2 mandalina yerim ... çok içim kazınırsa biraz beyaz leblebi ...

Spor 25 dk gebelik pilates+egzersizi

Biraz biraz yola koymaya başladım sanki bu işi .... Çünkü dehşet bulantılar geçiyor ...

Ben de spora başlasam iyi olacak ama kızımdan fırsat bulamıyorum bakalım

Ben de spora başlasam iyi olacak ama kızımdan fırsat bulamıyorum bakalım

inan bugün inanılmaz iyi hissettim kendimi ... çok güzel videolar var ... zorlanmadan yapılacak .
Zaten son aylar yapamayız sanırım ... sadece yürüyüş olur ... bu zamanları iyi değerlendirmeli

inan bugün inanılmaz iyi hissettim kendimi ... çok güzel videolar var ... zorlanmadan yapılacak .
Zaten son aylar yapamayız sanırım ... sadece yürüyüş olur ... bu zamanları iyi değerlendirmeli
Aynen doğru söylüyorsun kaptanım acaba Leslie bin zıplama hareketleri dışında yapsak mı ki

yatmadan hemen önce içiyorum canım , gün içinde içince çok mide bulantısı yapıyormuş diye duydum
Bende öyle yapayım bir Farklı oluyorum çünkü içince kan hapı filan başladı mı o kadar çok şey içiyoruz ki hamilelikte mide almak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…