Bak senin menün ne güzel...ben menümü yazsam korkar kaçarsın...habire karbon.en son saat 7de bi tabak kıymalı makarna yedim şimdi açlıkdan miyde bulantısından geberiyorum...kendimi attım yatağa yokda dolaptakı makarnaya dalıcamGelmişken menü bırakayım :)
Sabah
2 dlm ananas
Kahvaltı
1 tb çavdarlı beyaz peynirli yağsız tost
Ihlamur
Ara
Kafeinsiz kahve
Ara
Trabzon hurması ve muz ezmesi ile tarçınlı yoğurt
İkindi
Mercimek çorbası
Etli Patates
Yoğurt
19:00
2 mandalina
1 kk süzme peynir
Bak senin menün ne güzel...ben menümü yazsam korkar kaçarsın...habire karbon.en son saat 7de bi tabak kıymalı makarna yedim şimdi açlıkdan miyde bulantısından geberiyorum...kendimi attım yatağa yokda dolaptakı makarnaya dalıcambenim de en kötüsü o oldu ya diyeti bırakır bırakmaz hamile kaldım ve ne yesem kilo oldu...kızımda 14haftaya kadar ağzıma su koymuyordum.14.haftadan sonradan normal yedim yani...ama bunda hep yedim hep yedim
Miydem bulansada yedimvallaha doğuma kadar 95i geçmezsem sevinirim...çok yağlandım ausum...benim de gelecek cumartesi kontrolüm var...inşallah bebişin kilosu iyidir...o da kilo aldıysa yandım yani...senin de inşallah bi kızın olur...her annenin bi kızı olmalı bence...sağlıklı olsunlarda...
Benim çozutmadığım gün yok kiamin canımmmmmm amin , önce sağlıkları tabii ama gönül kız istemiyor da değil ...
canım bugünkü güzeldi evet ... ama bazen öyle cozutuyorum ki bi hafta da 2 kilo artı çıkıyor . amaaaaaaaaaaaan diyorum bazende veririz evvelAllah diyorum .. sağlıkla doğuma gidelim de .
hadi bakalım kontrolden güzel haberler al inşallah..gelsene takıma da canım .... ortam çok güzel ...
Ben de spora başlasam iyi olacak ama kızımdan fırsat bulamıyorum bakalım
Aynen doğru söylüyorsun kaptanım acaba Leslie bin zıplama hareketleri dışında yapsak mı kiinan bugün inanılmaz iyi hissettim kendimi ... çok güzel videolar var ... zorlanmadan yapılacak .
Zaten son aylar yapamayız sanırım ... sadece yürüyüş olur ... bu zamanları iyi değerlendirmeli
Aynen doğru söylüyorsun kaptanım acaba Leslie bin zıplama hareketleri dışında yapsak mı ki
Bakayım internetten bende yapayımyok ...ben sadece pilates ve hamilelik egzersizleri yaparım ... leslie bilemedim canım ya
Bakayım internetten bende yapayım
Balık yağı başladın mı kaptan sen
Bende içiyorum da sonrasında içim karışıyor sende de öyle mi merak ettimevet canım Imom diye bir ilaç yazdı dr um omega 3 + vitamin ... sen ?
Bende içiyorum da sonrasında içim karışıyor sende de öyle mi merak ettim
Bende öyle yapayım bir Farklı oluyorum çünkü içince kan hapı filan başladı mı o kadar çok şey içiyoruz ki hamilelikte mide almak bullakyatmadan hemen önce içiyorum canım , gün içinde içince çok mide bulantısı yapıyormuş diye duydum
Bende öyle yapayım bir Farklı oluyorum çünkü içince kan hapı filan başladı mı o kadar çok şey içiyoruz ki hamilelikte mide almak bullak
Kan değerlerin çok iyi o zaman gerçi biz 18. Haftada başaldık magnezyum ve kan hapına ekstrayok canım ben bi tek bunu içiyorum .
Kan değerlerin çok iyi o zaman gerçi biz 18. Haftada başaldık magnezyum ve kan hapına ekstra