Ausencia'nın 9 ayı | Başlangıç |
56.5 | |
Şu an şoklardayım 96 kilo mu idin kaptanım nasıl verdin o kadar kiloyu
Eveeeet .... bir süre önce açtığım kilo koruma günlüğünden terfi ile buraya geldim .
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin diyerek henüz çok taze bir gebelik sürecim var ... 6. hafta içindeyim .
Bu bir diyet günlüğü değildir . Gebelik süresini kilo takıntısı ile geçirmek gibi bir niyetim olmadığı gibi bunu doğru da bulmuyorum ... Ve .... fakat ... gebelikte sağlıklı beslenmenin anne ve bebek için önemi de çok iyi biliyorum .
Bu süreçte bende acemiyim ... Araştıracağım ... araştırdıkça da özellikle listelerimize , öğünlerimize eklememiz gerekenleri bende burada menülerime ekleyeceğim .
Gebelik süresince hem kendim hem bebeğim için en sağlıklı şekilde beslenmek adına elimden geleni yapacağım . Bu şekilde kaç kilo alırım bunu hesaplamıyorum ... en doğru beslenme şekline odaklanmış durumdayım . Çünkü aşırı kilo alımının doğumda bana sorun teşkil edeceğini de biliyorum (ilk doğumumu gebelikte sadece 6 kilo alıp , ama :)) 96 kilo ile yapmıştım )
[td]Kasım[/td][td]Aralık[/td][td]Ocak[/td][td]Şubat[/td][td]Mart[/td][td]Nisan[/td][td]Mayıs[/td][td]Haziran[/td] [td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td] [tr][td]
Ausencia'nın 9 ayı Ekim Kilom 56.5 Alınan [/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr][tr][/tr]
Hadi bakalım ... Sağlıkla ... huzurla ...keyifli bir süreç olsun
Topic in hayırlı olsun . Hiç benlik değil ne bulsam yedim. Hiç ni hiç kusmadim midem bulanmadi. Lakiiinnnn bu hafta ve önceki hafta ne yesem midem iflas ediyor kusma vs. Afedersiniz ishal çok fena . Daha bugün gene yediklerim perişan etti beni.
Eveeeet .... bir süre önce açtığım kilo koruma günlüğünden terfi ile buraya geldim .
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin diyerek henüz çok taze bir gebelik sürecim var ... 6. hafta içindeyim .
Bu bir diyet günlüğü değildir . Gebelik süresini kilo takıntısı ile geçirmek gibi bir niyetim olmadığı gibi bunu doğru da bulmuyorum ... Ve .... fakat ... gebelikte sağlıklı beslenmenin anne ve bebek için önemi de çok iyi biliyorum .
Bu süreçte bende acemiyim ... Araştıracağım ... araştırdıkça da özellikle listelerimize , öğünlerimize eklememiz gerekenleri bende burada menülerime ekleyeceğim .
Gebelik süresince hem kendim hem bebeğim için en sağlıklı şekilde beslenmek adına elimden geleni yapacağım . Bu şekilde kaç kilo alırım bunu hesaplamıyorum ... en doğru beslenme şekline odaklanmış durumdayım . Çünkü aşırı kilo alımının doğumda bana sorun teşkil edeceğini de biliyorum (ilk doğumumu gebelikte sadece 6 kilo alıp , ama :)) 96 kilo ile yapmıştım )
[td]Kasım[/td][td]Aralık[/td][td]Ocak[/td][td]Şubat[/td][td]Mart[/td][td]Nisan[/td][td]Mayıs[/td][td]Haziran[/td] [td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td] [tr][td]
Ausencia'nın 9 ayı Ekim Kilom 56.5 Alınan [/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr][tr][/tr]
Hadi bakalım ... Sağlıkla ... huzurla ...keyifli bir süreç olsun
Şu an şoklardayım 96 kilo mu idin kaptanım nasıl verdin o kadar kiloyu
Topic in hayırlı olsun . Hiç benlik değil ne bulsam yedim. Hiç ni hiç kusmadim midem bulanmadi. Lakiiinnnn bu hafta ve önceki hafta ne yesem midem iflas ediyor kusma vs. Afedersiniz ishal çok fena . Daha bugün gene yediklerim perişan etti beni.
İlk hamilelikte 90 iken 96 olunması normal sanırım mesele zayıf ken diyetten çıkmış ken almamak da hele ki zihinde zayıf kalayim derdi olmadan bebek iyi olsun da düşüncesi varken .
Hoş sen korkma sağlıklı yeme alışkanlığın var . Kolalar fasfoodlar ve daha neler yedim yiyorm çok sağlıksız. Sonuç 59 dan 74 é . Daha da alıcam tabi 2 ayim var 80 ı geçmesem bari nasip.
İlk gebelik 58 den 80 ile geçti. 75 yapıştı 7. Takım ile verdim . Bilmeyenler için yaziyim dedim . Teşekkürler kaptanim. İyi geceler
Kaptanım bende 80 lerde takılı kaldım bir türlü veremedim ikinci bebiş geldi bu bebiş sonrası bende 60 şu kiloları görür müyüm100 ü de devirdim sonraama bana en yapışık kilo 80lerdi gulbe ... oralarda çok dolandım ...
diyetle verdim yavrum ... menüler ortada ..cızım cozum kaçamağım olmazdı ...
vero
senin biliyorum paketli gıda , kola vs dayanamıyorsun .. yiyorsun ..ben zaten sevmiyorum onları ..ama iştahım fena açık .
yani sağlıklı sağlıklı da yesem çok yeme potansiyelim var .
sanırım 70 leri görürüm bende .
son aylarda mide yanması çok olur . odur şu an yaşadığın .
Kaptanım bende 80 lerde takılı kaldım bir türlü veremedim ikinci bebiş geldi bu bebiş sonrası bende 60 şu kiloları görür müyüm
Bende Doğum sonrası 98 oldum gideni Doğum ile hemen aldım
Hayırlıca oluruz inş hedefim 90 kiloyu geçmemek bakalım Doğum sonrası gidiyor bayağı önemli olan CIs cos yememek bende ilk altı ay sıkı birşey yapmayacağım sonrası bakalım inşolur neden olmasın gulbe ? 90 larda doğuma gidersin muhtemelen . sonrası emzirme vs ... gider gider .... emzirme de diyet yapmayız da ... bol bol yeşillik ... neyse hele bi oraya gelelim de Rabbimin izniyle
olur neden olmasın gulbe ? 90 larda doğuma gidersin muhtemelen . sonrası emzirme vs ... gider gider .... emzirme de diyet yapmayız da ... bol bol yeşillik ... neyse hele bi oraya gelelim de Rabbimin izniyle
He hehain planlaren geride ben kalacam bu gidişle ... sen Aralık _AYNURA_ şubattı ... ooooo oooo ben karnım burnumda iken , siz 10 kilo yollarsınız
He heOyuzden öyle düşündüm iyi motive edecek bu beni . Size hep imrenirdim . İnsalalh pes etmeden siz yanıma gelene kadar eski halime donmus olurum
Afiyet olsun kaptanım hamilelikte incir yemek iyi değil demişti hippo sen ne diyorsunBugünün menüsü ...
Sabah uyanır uyanmaz
7 zeytin / 1 incir
500 cc su
Kahvaltı
2 kk süzme peynir
5 gün kurusu
Ihlamur
(canım yemek istemedi)
Ara
1/2 kase aşure
Öğle
Ton balıklı makarna
salata
Ara
sade kahve
Ara
siyah üzüm
Akşam
1 tabak kıymalı kabak sote
1 kase yoğurt
su 2 lt olmadı henüz ..içerim daha ....
mandalina ya da elma yerim bu saatten sonra ... biraz karbonlu oldu bugün ...
Afiyet olsun kaptanım hamilelikte incir yemek iyi değil demişti hippo sen ne diyorsun
100 ü de devirdim sonraama bana en yapışık kilo 80lerdi gulbe ... oralarda çok dolandım ...
diyetle verdim yavrum ... menüler ortada ..cızım cozum kaçamağım olmazdı ...
vero
senin biliyorum paketli gıda , kola vs dayanamıyorsun .. yiyorsun ..ben zaten sevmiyorum onları ..ama iştahım fena açık .
yani sağlıklı sağlıklı da yesem çok yeme potansiyelim var .
sanırım 70 leri görürüm bende .
son aylarda mide yanması çok olur . odur şu an yaşadığın .
İncir doğum sancılarını arttırır diye duymuştum kaptan..bide hurma.. o yüzden pek önerilmiyo.. ama sen 1 tane yiyosun bişi olmaz inş..tam aksine faydalı olduğunu biliyorum . özellikle tansiyon dengelemede ..ki gebelik tansiyonu önemli mevzudur .