- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Sabah 10:0
Aç karna 2 bardak su
2 tereyağlı yumurta
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
Peynir
1 küçük mandalina
Ara 13:30
1 armut 2 dilim ayva
Ara 16:00 4 ceviz 1 dilim elma 1 bardak süt
Akşam 18:45.
1 porsiyon sebze güveci
3 yk makarna
1 kase yoğurt
yarım su b erik kompostosu şekersiz
su 2 lt
Dün menüm
Sabah 10:30
Aç karna 2 bardak su
4 ızgara köfte
8 dilim patates
Yarım kabak
Peynir
Zeytin
1 mandalina
Ara 1 elma
1 bardak süt
Akşam 18:30
Yeşil mercimek çorbası
3 yk güveç
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Dun sacma sapan yedim 84 çıktım tartıda toplamaya çalışıyorum 6. Aya kadar çok almadan devam edersem iyi bakalım senin mide bulantıları Nasıl oldu kaptanımgülbecim tartıldın mı ne durumda tartı ?
benim çıktı bu hafta çok .... 1.3 artmış geçen haftaya göre
senin menüler güzel doyurucu . kilo durumunu merak ettim
Kaptancım seni çok seviyorum.ben ihmal ettim burayı ...
menümü iliştireyim ....çok iyi değil ... yiyiorum yani
bugün tahlillerim vardı ... biraz aksilik oldu ..uzun süre açlık oldu mecbur ... ikindiye kadar da dışarda idim ..
İlk öğün hastane kantininde 11:00 gibi ...
Tahıllı kepekli sandviç (çedar peynir ve biberli ) salamını çıkardım .
1 ayran
Beklerken ..
1 sade türk kahvesi
minik lokum
Saat 14:30 gibi ..
Boşnak ızgara köfte 4 adet
acı sos
ayran
tahinli piyaz
tirileçe
16:00
Hurma
Fındık
(miktarlar avuç dolusu)
18:00
Zeytinyağlı pırasa
2 kk süzme peynir
1 dlm ekmek
Dun sacma sapan yedim 84 çıktım tartıda toplamaya çalışıyorum 6. Aya kadar çok almadan devam edersem iyi bakalım senin mide bulantıları Nasıl oldu kaptanım
Kaptancım seni çok seviyorum.Çok yemiyor musun ama ya. Önceki menülerini de biliyorum. Üç katına filan çıktı sanki. Belki hamilelik bunu gerektiriyor bilmiyorum
Afiyet olsun canım. Börekten iyidir haklısın. O kadar da çok yemiyorsun aslında ama kadın bünyesini çok iyi bilirim. soluduğu havayı bile yağ depolayacak kadar üstün marifete sahipgülbem kaç kilo aldın yani ... 2 mi 3 mü ?
kilonu biilmediğim için 84 e çıktım diyince
bulantılar devam hala kusma sıfır sadece midem bulanıyor
ay canım öncelikle geçen nane limon için seni 7 takımda etiketlemiştim teşekkür için ama şimdi farkediyorum ki yanlış birini etiketlemişimo gün epey iyi geldi sağolasın .
Güzel sözlerine de benden
ve evet az yiyordum ...şimdi çok sık sık yiyorum . sebebi çok belli aslında sigarayı bırakmam (şükürler ola ) ve bulantılar .. beni sürekli ağzıma bişey atmaya itiyor ...
Yani bi 15 kiloya razıyım ben 72 lerde doğum süper olur da ... gidişat fena
amaaaan diyorum ne yapayım veririm yine ... yani görülüyor öyle baklava börek yarım ekmek gömülmüyorum ki ... bundan az yemekte vicdanıma dokunur
Ausencia kaptanım toplamda 1.5 kilo aldım ama bugün hasta oldum kusmaktan mahvoldum sanırım o da kalmayacak
Salgın varmış ortalıkta yediğimi çıkarıyorum Cidde'n Yiyesim gelmiyorgeçmiş olsun canım çok . bişey mi dokundu yediğin ?
toplamda 1.5 süpeeeeeeeeer yahu ...
ben 2 aldım şimdiden
Salgın varmış ortalıkta yediğimi çıkarıyorum Cidde'n Yiyesim gelmiyor
Çok sağol kaptanımçok geçmiş olsun canım
Bugün daha iyiyim şükür
Ay. Vakit Nasıl geçiyor anlamıyorum bile nerdeyse yarıladık Cidde'n birde bakmışım kucağımda ne yapacağım 2 bıcırık ileanaaaam senin bebek 210 gr olmuş diyor gulbe :)) benim ki daha nohut :)