Gebelikte Sağlıklı Beslenme Günlüğü

76 yu im şimdi

vorones canım nasılsın bebeyim?bebeyin nasıl?cinsiyeti ne?kaç kilo aldın bakalım?ben 25haftadayım 80kiloyum...yani 15-16kilo aldım...kimseye söyleme tamammı?
Çok şükür bi sıkıntı yok. Ama ben sıkıldım
.. Bi da hamile kalmak gerekmez insallh istemyirom yani. Her şey zorlaştı ..Ömer çok hareketli peşinden gidememek onu kucağıma almak uyutmak vs. Zor... sen çok almisssn kız. Ben de aldım da be n mide fesadı geçirir gibi yiyorum. Doymuyorm. Kaldı 5 haftam !!! Sonra pat ekmeği vs kescem en çok 3 ay da vermek istiom tüm. kilolari . Kiyafetle falan doktor 76 ölçtu ama baskulumu kaldirmistim sabah 74 falanimdir. Hayırlsı bakalım. sağlıklı günler olur insalalh

Bebem ali im erkek

he sinir bozucu kıyafetle tok ayakkabı ile ölçüyorlar bende orda evden 2 kilo fazla çıkıyorum tabii ...

sen 74 sün canım ... 76 deme hiç

Ömer de 80 lé gidip 75 é düşmüştüm. Bunda 80 ı gecmesem bari ya. . Hé he durun siz
. İki kaptan da bana çok cektirdi. Geçcem dalga

kıs fulya sanamı çok geldi bu menü

Bacım dile dokunur 1 dl ekmek 1 tb ta pattis var onun dışında cart curt yemişsin çok değil

Hay ağzın bal yesin. Valla kız . Karnım top gibi . Kendimi öyle sisko hissetmiom
yok cidden ama orda adil tartılmıyoruz ..geçen bana idrara sıkışık gel dedi ..içmişim 1 lt su ....eeee ayakkabası ..kotu ...ceketi ... çık tartıl ...59 kayda geçti dedim ben 56.5 tum
kıs fulya sanamı çok geldi bu menü

Bacım dile dokunur 1 dl ekmek 1 tb ta pattis var onun dışında cart curt yemişsin çok değil

kraliçem gelmiş açılınnnnnnnnnn

He siz şimdi buraya takılınıyonuz he

Bende hamiş olup gelmezmiyim

Bugun sabah yakin arkadaşımın birinin torunu oldu .

Rabbım sizlerede saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…