76 yu im şimdi_AYNURA_ gülüm yaaa aklımdaydın hep yazacağım unutuyorum .... sağol canım benim ..
ya sorma bulantılar çok fena ... gün boyu bi de ..sadece sabah değil ... Yususta sabah bulantısı olurdu , kusma da ...ama sabah olurdu sadece uyanır uyanmaz .
Şimdi gün boyu .... sürekli bir bulantı hissi ..kusma da yok ..yediğim bende kalıyor .... ağzıma sürekli bi şey atıyorum .. yazıyorum menülerimi işte ..baksan cız coz öyle ağır yemek hiç yok ama 1-2 saatte bir gidip gelip bişey yiyorum .... eee geldi tabii 1 - 1.5 kilo ...
sen de almışsın epey ..bende alırım gibi ...vorones te aldım diyordu ....
gel yaz istersen sende menü... son 3-4 ay en çok alınan zaman çünkü
Çok şükür bi sıkıntı yok. Ama ben sıkıldımvorones canım nasılsın bebeyim?bebeyin nasıl?cinsiyeti ne?kaç kilo aldın bakalım?ben 25haftadayım 80kiloyum...yani 15-16kilo aldım...kimseye söyleme tamammı?
76 yu im şimdi
Bebem ali im erkek5
He halde kızımız geliyo ondandır fazla bulantılar...Bende bunda Damlaya nazaran daha kolay geçirdim.en azından yemek yiyordum...şimdi de iştahım fazla...bakıyorum ekmek yemiyosun.ben ekmek yemezsem doymam ki miydem kocaman oldu her halde...sağlıklı her şey yiyorum +karbon alıyorum.kötü yanı karbonağzıma sürekli attığım şeyler kesmiyo beni.illa dolu dolu yemem gerek
Çok şükür bi sıkıntı yok. Ama ben sıkıldım
.. Bi da hamile kalmak gerekmez insallh istemyirom yani. Her şey zorlaştı ..Ömer çok hareketli peşinden gidememek onu kucağıma almak uyutmak vs. Zor... sen çok almisssn kız. Ben de aldım da be n mide fesadı geçirir gibi yiyorum. Doymuyorm. Kaldı 5 haftam !!! Sonra pat ekmeği vs kescem en çok 3 ay da vermek istiom tüm. kilolari . Kiyafetle falan doktor 76 ölçtu ama baskulumu kaldirmistim sabah 74 falanimdir. Hayırlsı bakalım.sağlıklı günler olur insalalh
Ömer de 80 lé gidip 75 é düşmüştüm. Bunda 80 ı gecmesem bari ya. . Hé he durun sizaynurada 80 olmuş ...daha onun 15 haftası var
sende kalmış 7 hafta 80 gelir gibi ... çıkar çıkmaz 70 küsürlere düşersin ....sıkma hiç ... sonra gelir benle dalga geçersinben o zaman şişmiş olurum
Hay ağzın bal yesin. Valla kız . Karnım top gibi . Kendimi öyle sisko hissetmiomhe sinir bozucu kıyafetle tok ayakkabı ile ölçüyorlarbende orda evden 2 kilo fazla çıkıyorum tabii ...
sen 74 sün canım ... 76 deme hiç
kıs fulya sanamı çok geldi bu menüAus bugün neler yedi
Sabah
1 diş sarımsak
1 bardak ılık bal şerbeti
Kahvaltı
1 dlm etimek
1 kk süzme peynir
3 zeytin
domates / yeşil biber
3-4 gün kurusu
1/2 avuç fındık
Ara
Kahve
Keçi boynuzu özü
5-6 hurma
Ara
1 mandalina
1/2 nar
Yoğurt
İkindi
1 tabak tavuk suyuna çorba
1 tabak etli patates
1 kase yoğurt
Ara
1 dlm tb ekmek
1 kk kaşar
Ara
3 gün kurusu
1/2 avuç çiğ badem
Benim sezeryan olucak 38 de . 5 6 hafta kaldıaynurada 80 olmuş ...daha onun 15 haftası var
sende kalmış 7 hafta 80 gelir gibi ... çıkar çıkmaz 70 küsürlere düşersin ....sıkma hiç ... sonra gelir benle dalga geçersinben o zaman şişmiş olurum
Ana hamiş ve şişko biri gelmişHay ağzın bal yesin. Valla kız . Karnım top gibi . Kendimi öyle sisko hissetmiom
Allahımmm şifalar versin tez vakittedua edeceğim canım ...
tamam ben kocaman bir sürahi hazırlayayım ... sağolasın canım
Aeben ablama selaaaammmkıs fulya sanamı çok geldi bu menü
Bacım dile dokunur 1 dl ekmek 1 tb ta pattis var onun dışında cart curt yemişsin çok değil
yok cidden ama orda adil tartılmıyoruz ..geçen bana idrara sıkışık gel dedi ..içmişim 1 lt su ....eeee ayakkabası ..kotu ...ceketi ... çık tartıl ...59 kayda geçtiHay ağzın bal yesin. Valla kız . Karnım top gibi . Kendimi öyle sisko hissetmiom
kıs fulya sanamı çok geldi bu menü
Bacım dile dokunur 1 dl ekmek 1 tb ta pattis var onun dışında cart curt yemişsin çok değil
Ay aus menüme bak dedi bende mesajlarından tarattım bizim 7. Takım sanıyorum yaAeben ablama selaaaammm
He siz şimdi buraya takılınıyonuz he
Bende hamiş olup gelmezmiyim
Bugun sabah yakin arkadaşımın birinin torunu oldu .
Rabbım sizlerede saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş