Ben devam edip 3ltye tamamlayayim suyumu.
Yeşillik çok severim bu süper
Sonracığıma ekmek ah ekmek diyorum
Akşam öğünüme birşey denedin? Normal mi yani :)))
Turşulu yoğurda gelince ben canım tatlı isteyince yoğurda meyve doğrayıp yerim. Bu kez acıkınca böyle birşey yapayım dedim :))
Çok teşekkür ederim. Her gün görüşüz umarım :)
Evet kaptanım tartılıyırum 83.5 ile devam ediyorum şükür 6 aya kadar böyle gidersem süper olacak
Annem önüme ne koysa yiyorum durumu şuan yaşadığımhayır akşamda fazla idi de ...ilk günden korkutmayayım seni dedim :))
nohut ... içli köftedeki bulgur ..çorbada da bulgur ....resmen bakliyat içine gömülmüşsün ....
oysa çorba varsa ekmek olmayan bir öğünde ... salata yoğurt ??? nerde ... güzel bir sebze yemeği ... et türevi yoksa (her akşam et pişirmiyoruz ) peynirli bir salata vs...
Annem önüme ne koysa yiyorum durumu şuan yaşadığım
dur bakalım yarın daha kontrollü olacağım
Haydi yarışma başlasın :)) öpüyorum yanaktan. Memnun oldum tanıştığımatamam ...yarın menüleri yarıştıralım ... anneciğine de selamlar .. eminim çok güzel yemekler yapıyordur da ... güzel anam canım anam ... bak kolay doğumum olsun çok kilo almayayım de
Pazar Menüsü ( gribal durum devam)
10:15 Uyanınca
Kestane balı ile 500 cc sıcağa yakın ılık su
1 diş sarımsak
1 incir /7 zeytin
11:00 Kahvaltı
1 kk süzme peynir
1 çeri domates
2 ceviz
1 çk keçiboynuzu pekmezi
12:30 Ara
1 kase tarçınlı cevizli yoğurt
1 mandalina
1 küçük salkım siyah üzüm
16:00
1 büyük tabak erişteli bamya çorbası
17:30
1 sade kahve
..................................
şimdilik durum bu ..... nar yoğurt yiyebilirim ... yemeyebilirim ... fıstık ezmesi kaşıklayabilirim:))
su 2.5 litre ...
Şişlik oluyor ua başlarda ondan olabilir mi kive gelelim skandala :)) dünkü menüme ek biraz fındık ve hurma idi 2-3 tane ....
Şu yukardaki menüye bu sabah tartı +1.2 kg dedine olduğunu gerçekten anlamıyorum artık
Destek çıkalım birbirimize birde binicin doğumu Doğum sonrası var ne olacak böyle ah ah şu iştah nasıl kapanır ki
Sende hiç bulantı oldu mu? Bende başlamadı dahaDestek çıkalım birbirimize birde binicin doğumu Doğum sonrası var ne olacak böyle ah ah şu iştah nasıl kapanır ki
Şişlik oluyor ua başlarda ondan olabilir mi ki
Merhabaa. Ancak fırsat buldum yazaykm menümü
Sabah kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Bir kaç dal semizotu
4 ceviz
Biraz köy peyniri
13:00
1 türk kahvesi
15:00
1 açık ekmeğe tantuni
21:00 (eve girmek üzereyim girer girmez yiyeceğim)
1 tabak Kıymalı bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1.5 lt su. Uyuyana kadar tamamlarıö umarım 3 ltye
Ya ben annemdeyim kadın yapıyor da yapıyor yiyince de çok pişman oluyorum ben sabah
2 tane ev poğaçası yedim