- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Kaptanım bende ödem Yök hiçilk gebeliğimde bende öyle idim ... 3-3.5 kilo vermiştim hemen .
ama hepsi aynı olmuyor demek ... şu an tiksinme yok .... belki gelir ... daha çok yeni
kilo kaybı var mı sende de ?
ödem bence gülbecim ... resmen ayaklarım şişti ...
Kaptanım bende ödem Yök hiç
Benim de ilk gebelikte çok bulantım vardı eşim ile aynı odada bile kalamıyordum. Bunda rahat geçiyor şükür ilk gebelik gibi olmadı da tek korkum nasıl doğuracağım
Evet ilki normaldi şimdi de nasıl doğuracağım korkusu varneden canım ? korkunun sebebi ... hayırlısı olsun .... ilki normal doğum muydu ?
Evet ilki normaldi şimdi de nasıl doğuracağım korkusu var
Suda Doğum nasıl ki çok kolay gibi videolarda ama işte bilmiyorum ki
Korku yok mu kaptanımbenimde normaldi ..inşallah bu da normal olur ...
su da doğum evet kolay diyorlar ....
Yok kilo vermedim ama almadim dailk gebeliğimde bende öyle idim ... 3-3.5 kilo vermiştim hemen .
ama hepsi aynı olmuyor demek ... şu an tiksinme yok .... belki gelir ... daha çok yeni
kilo kaybı var mı sende de
Korku yok mu kaptanım
Yok kilo vermedim ama almadim da
Kusmak mahfediyor ya
Ausencia canım merhaba. Öncelikle tebrik ederim nasıl 96dan 56ya düştün helal olsun ya. Ne kadar sürede oldu bu?
Şu incir ve zeytinli kürünü anlatanilir misin ne gibi bir faydası var. Ay çok heyecanlıyım aydınlat beni :))
Gerçi ben hiç zeytin yiyemiyorum. Yani hayatım boyunca hiç yemedim.kokusu tadı.... Ama belli mi olur belki vesile olur zeytin yemeye bile başlarım
13 bittiyok canım ya ... neden korku olsun ? Allahın izni ile güzel düşün sende
kaçıncı hafta ?
O zaman seni hamilelik koçum ilan ediyorum:))))) dibinden ayrılmam valla artık. Doğumdan sonra da diyet takımında peşinde gezerim :))canım hoş geldin .... ben 100 lere de çıktım bi ara :))
ama asıl hep 80 li kilolardayım ... burada diyet takımları var ..onlardan birinin kaptanı idim .. uzun süre diyetle yoğruldum ... artık bir diyetisyenden fazla bilgim var bencesporla da beraber ... 52 kiloya kadar indim .
55-56 da da korudum kilomu ... ta ki hamileliğe kadar
incir kürü özellikle gençleşme hormonunu salgılıyor ... o yüzden yapıyorum ...
sen bana yeme alışkanlığını anlamam için gün içinde yediklerini yazarsan bir gün ... emin ol ... çok kilo lmadan özellikle şu ilk 3-4 ayı atlatabilirsin .
Altın kural ...çok su içeceğiz ... karbonhidratı keseceğiz .... Bol protein ve yeşillik ... ara öğünlerde meyve ya da kuru meyve ...ceviz fındık ..fıstık .. bunlar bebeğe de faydalı ... yediğin böreğin makarnanın bebeğe ne faydası varsıfır
O zaman seni hamilelik koçum ilan ediyorum:))))) dibinden ayrılmam valla artık. Doğumdan sonra da diyet takımında peşinde gezerim :))
Şimdi ben sana bugün neler yediğimi yazayım mı yazmayayım mı kafam karıştı.
Çünkü bi yaz dedin sonra yok ben yazıyorum dedin. Şimdi gene yeme alışkanlığını anlamam için yaz dedin
Yazayım mı yazmayayım mı?
Canım hayırlı olsun hamileliğin kaç kilo ile hamile kaldın ıhlamur içebilirsin canım yeşillik de ölçüyü kaçırmadan yiyebilirsin birşey olmazAyrıcaAusencia canım gebelikde de deneyimin var bir kaç şey sormak istiyorum.
1. Bol yeşillik dedin, yeşillik yememizde sakınca yok mu? Ben tedavi için mersine anneme geldim, bir süre daha burdayım. Annem yeşil diye birber bile yedirmeyecek nerdeyse bana
2. Bitki çayı tüketebilir miyim? Ne kadar tüketebilirim? Hangilerini tüketebilirim.
Ben yeşil çay ve rezene içmek istiyorum mesela. İçebilir miyim
Uyandığımda 1 kaşık harnup pekmezi, 1 kuru incir
Kahvaltı sabah 11
Ölçmedim tartmadığım kadar memleketten gelen yağlı peynir
Hemen hemen çeyrek pide
Çeyrek domates
Bir kaç dal semiz otu
1. Ara
Yarım kase aşure
2. Ara 1 kase sütlaç
Akşam yemeği 17:00
1 kase ıspanaklı nohutlu bulgur köfteli çorba (bir adı var mı bilmiyorum)
3 tane içli köfte (haşlanmış)
3. Ara 20:00
İçine kornişon turşusu doğranmış 1 kase yoğurt(valla yedim canım çekti)
4. Ara 21:00
Üzüm pestili, 4-5 ceviz
Doktor yaşayacak mıyım
2 lt su
AyrıcaAusencia canım gebelikde de deneyimin var bir kaç şey sormak istiyorum.
1. Bol yeşillik dedin, yeşillik yememizde sakınca yok mu? Ben tedavi için mersine anneme geldim, bir süre daha burdayım. Annem yeşil diye birber bile yedirmeyecek nerdeyse bana
2. Bitki çayı tüketebilir miyim? Ne kadar tüketebilirim? Hangilerini tüketebilirim.
Ben yeşil çay ve rezene içmek istiyorum mesela. İçebilir miyim
Canım 87 ile tüp bebek tedavisine başladım. Bugün tartıldığımda 90dım. Teşekkür ederim canım sağol bilgilerin içinCanım hayırlı olsun hamileliğin kaç kilo ile hamile kaldın ıhlamur içebilirsin canım yeşillik de ölçüyü kaçırmadan yiyebilirsin birşey olmaz
Ben devam edip 3ltye tamamlayayim suyumu.ahahahahahhahahhahhhh
çeyrek pide sabah beyaz ekmek değil mi ?
beyaz ekmeği hayatımızdan çıkarıyoruz ... tb ya da kepek ekmek ..ya da hiç ekmek :)
yoğurdun içine meyve doğra canım kuru meyve hele de ... tarçın koy yoğurduna ... ama kornişon turşukilo yapar diye değil .... ödem yapar .... çünkü tuz su tutar vücutta ... tuzdan turşudan uzak duruyoruz ... zaten gebelikte ödem olacak bir de kornişon ödemi ile mi uğraşalım
hem sütlaç hem aşure
illa ki olacaksa ikisinden biri minik minicik bir kase ....
su kilona göre 3 lt yi bulmalı canım ...iki lt az ....
yeşillik tabii ki de yenir ..bol bol yenir hem de ama çok iyi yıka .
yeşil çaya vedalaş .... bitki çayı olarak zencefilli ıhlamur ve rezene (ilerde sütte yapacak) dostumuzdur .... ada çayı vs ... uzak duruyoruz .
Canım 87 ile tüp bebek tedavisine başladım. Bugün tartıldığımda 90dım. Teşekkür ederim canım sağol bilgilerin için