- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Evet 100 olmak istemiyorum ben ama niye bu kadar aldım anlamadım daeee tabii 20 kilo eder .. senin kilon için çok canoom ... 15 lerde kalabilirsen iyi olur ... 100 ü görme diye
Evet 100 olmak istemiyorum ben ama niye bu kadar aldım anlamadım da
Bu arada cinsiyet belli oldu mu
Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun inş verelim kapatanım burayı boşOldu canım , nasipse bi kızımız oluyor
ya kiloda olmaa iyi tabii de , hep diyorum ben oğlumu 96-97lerle doğurdum ... 100 olursan da veririz beraber sonra
Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun inş verelim kapatanım burayı boş
Bırakmayalım ya yazalım menüleri sürekli de çok aşmadan hamilelik bitsin inş bebişlerimizi kucağımıza alalım inş
Benim de umudum öyle Doğum sonrası 80.85 arası dönmek eve 5.6 kilo maksimum almak tamam artık yazarım bura ya da düzenli artık yorumlayalım az olmuş çok olmuş diyeevet canım , sende yaz ... ben 3 gündür takıma da yazmaya başladım ... ordan buraya kopyaladım zaten :)
oraya yazacağım diye biraz tuttum kendimi resmen ...
aslında olmayacak iş değil kalan haftalarını sadece 5-6 kilo alıp bitirmen ... 90 olup doğuma gitsen en kötü 85 le eve dönersin .
Bizim kızlar benim su miktarımı beğenmiyor ya en az 2 lt içiyorum aslında bugün ilk defa menün berbat kızım çok hasat hiç uyumadım. Dün den beri hiç birşeye halim yokPazartesi Menüsü
09:00
1 yumurta
2 kk süzme peynir
3 çeri domates
Ihlamur
Kuru Üzüm / Gün kurusu
11:30
Kahve/1 kivi
13:30
1 kase tarhana çorbası
Fırında sebzeli tavuk (1 bud)
Ayran
Çok az patlıcan turşusu
15:30
Çok az kabak çekirdeği
1 maden suyu
18:00
1 muz 4 ceviz ezme
3 kaşık yulaf ezmesi ve sütle karıştırmaca .... tarçınlı
45 dk kadar yürüyüş
su 2 lt olur .
Bizim kızlar benim su miktarımı beğenmiyor ya en az 2 lt içiyorum aslında bugün ilk defa menün berbat kızım çok hasat hiç uyumadım. Dün den beri hiç birşeye halim yok
Benim rahat 2.5 oluyor ama dahası olmuyor zaten geceleri sürekli wc deyim daha içsem nasıl olur bilmiyorumgeçmiş olsun çok ....çocuklar hasta olunca insan hiç bir şeye işe konsantre olamıyor .
su 3 lt içsek şahane olacak aslında
Bir yere mi gittin kaptanım4 gün çok güzel gitti .. bugünkü menüm tam karbon çukuru
yarına kesin +1.5 çıkarım
kepek ekmeği ile süzme peynirden yağsız tost
2 trabzon hurması / 3 ceviz içi
Yoğurtlu salata
Bulgur salatası
Kaşarlı poğaça
Patatesli börek
Triliçe 2 dilim
16:30
Maden Suyu
1 kase yoğurt
1 mandalina
öğlen görüldüğü üzere harika geçti
Şu an kahve içiyorum ... akşam acıkırsam ki , acıkırım ... biraz gün kurusu ... belki meyve ... bir iki parça peynirle geçiştireceğim ...
Su 2 lt kadar .
Spor yok bugün .
çok mu belli oluyorBir yere mi gittin kaptanım
Evet çok belli menüden :)çok mu belli oluyor
arkadaşlarla toplandık canım
Sabah 10.30
2 bardak aç karna su
1 yumurta ile 5 dilim kasap sucuklu yumurta
2 el kadar yufka ile peynir
5 zeytin
1 kapya biber
2 cherry domates
Ara 12.30 1 bardak süt
Ara 14.30 yarım cennet hurması
Yarım portakal
Ara 16.001 kaşık mantı içinde 8 tane vardı
15 çiğ badem
Ara 17.30
2 el kadar yufka ile peynir
Akşam 19.00
1 tabak karnabahar mantısı
Su 2 lt
Akşam acıkırsam belki meyve
Evet kaptanım bende onlardan kilo aldım sanırım ama bazen daha fazla yemek istiyorum mesela acayip tatlı iştahım var çikolatayı çılgınca yemek istiyorum mesela ama frenliyorum kendimi eşim okula mantı istediseninde aralarının karbonlu olmuş ama az miktarlar neyse ki .
akşamları mutfağa girmezsek yeter aslında
Evet kaptanım bende onlardan kilo aldım sanırım ama bazen daha fazla yemek istiyorum mesela acayip tatlı iştahım var çikolatayı çılgınca yemek istiyorum mesela ama frenliyorum kendimi eşim okula mantı istedi
Ona yaptım canım çok çekti ondan bir kaşık aldım ekmeği tamamen çıkarsam aslında süper olacak bakalım yapabilirsem denemek istiyorum
Bebiş büyüdükçe daha çok iştah açılıyor sanki önce bu kadar değildim şimdi hep bir şey yemek istiyorumben normal yediğim günlerde sadece sabah ekmek yiyorum ..o da zaten kepek ekmeği ... gün içinde yemiyorum ... bu şekilde çok güzel o haftayı kilo almadan götürebiliyorum ... ama bu şekilde bi öğün abartsam bugünkü gibi hemen +1 geliyor
4 gün çok güzel gitti .. bugünkü menüm tam karbon çukuru
yarına kesin +1.5 çıkarım
kepek ekmeği ile süzme peynirden yağsız tost
2 trabzon hurması / 3 ceviz içi
Yoğurtlu salata
Bulgur salatası
Kaşarlı poğaça
Patatesli börek
Triliçe 2 dilim
16:30
Maden Suyu
1 kase yoğurt
1 mandalina
öğlen görüldüğü üzere harika geçti
Şu an kahve içiyorum ... akşam acıkırsam ki , acıkırım ... biraz gün kurusu ... belki meyve ... bir iki parça peynirle geçiştireceğim ...
Su 2 lt kadar .
Spor yok bugün .