Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Canım bende senin haftalardan sonra kilo almadım 27 den beri yarim kilo aşağı yarim kilo yukarı inip çıkıyorum aynı kilodayım dikkat edersen geç değil
Bende kilo almamışım bu hafta. Cok dikkat ettim evde düzenli yürüyüş yaptım.
Kendimi de cok hafif hissediyorum.
Biz kilo almasakta bebisler alacağı kiloyu alır değil mi yine?

Bende kilo almamışım bu hafta. Cok dikkat ettim evde düzenli yürüyüş yaptım.
Kendimi de cok hafif hissediyorum.
Biz kilo almasakta bebisler alacağı kiloyu alır değil mi yine?
Aynen bebek çok güzel alıyor bizden alıyor o vitaminlere dikkat et ama birde ac kalma sakin kilo almayacak kadar az ye

Merhabalar,
Bende guncellememi yapayım. 61.5 kg çıktım sabah, galiba kilo almaya başlıyorum. Artik dikkat etmeye başlasam iyi olacak. Arada yürüyüş yapıyorum ama hergun değil. Hergun 45 dakika yürüyüş yapmalıyım ve karbonhidratı da azaltmam gerekecek. Tatlı pek yemiyorum bulantı yapiyor, o yönden şanslıyım.

Aynen bebek çok güzel alıyor bizden alıyor o vitaminlere dikkat et ama birde ac kalma sakin kilo almayacak kadar az ye
Bunu duyduğum çok iyi olur saol canım. Omega3 dekavit demir hapı içiyorum zaten.
Yatmadan önce 1 bardak süt, gun için de ya yoğurt ya cacık, kararınca fındık ceviz, gün içinde mutlaka yeteri miktarda meyve yiyorum.
Öğünlerde az yiyorum zaten fazlası rahatsız ediyor. Ekmeği azalttım. Canım bişey çekince yiyorum ama az özellikle tatlıyi. Mesela sütü şekersiz içiyorum. Yürüyüşünde çok etkisi var.
Kilo almayayım derken bebeğim zarar görmesin diye sorayım dedim

Yürüyüş çok iyi geliyor birazdan bende çıkacağım

Etikete çok sevindim..
32w5d iken 65 kg cıktım.
Güncel kilom 65kg
Toplam alınan kilo 10kg
Boy 168cm
Yaş 30...
2.bebiş

Canım ben kursa gidip geliyorum hem gidişte hem dönüşte yürüyorum yarim saat ve hala aynı kilomdayimBirde 8.haftanin içindeyim

Canim, ben hergün yürüyuşlerime devam ediyorum.. 79.5 im bu sabah. Yazmayı unutuyorum..

Ay ihmal edermiyim hiç şuan da yürüyüş yapıyorum ben kilo bildirimi yapamadım bu ara tartılma fırsatım olmadı doktor kontrolü var 1 hafta sonra o zaman güncelleme yaparım ama bu defa çok aldım gibi göbegim baya büyüdü

Ben kontrolden kontrole ayni tartida ölçüm yaptiriyorum.Hafta ici guncelleme yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…