- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.261
Bence bazı günler ödemli oluyoruz. O bazı günler de tartı günümüze denk gelince sıkıntıBen artı çıkacağım bu kesin dediğim gibi şiş hissediyorum çok yemek yiyemiyorum aslında biraz yesem midem rahatsız oluyor.Hayırlısı bakalım
Bende çıkıyorum yarim saat bile olsa yürüyorum ne kadar olursa artık bazen 1 saat çok faydası oluyorGüncel 67.2 canım her gün yürüyüş e çıkmaya çalışıyorum 1 haftadir yolculuktan geldik diye evden çıkmıyoruz ama devam edeceğim inşallah
Ama sonrasındaki hafta iyi oluyor yeniden eksiye düşmekBence bazı günler ödemli oluyoruz. O bazı günler de tartı günümüze denk gelince sıkıntı
Sağlık olsun boşver
Beni kortizon iğneleri şişiriyor bunu anladım.Olsun sağlık olsun hiç sıkıntı değilBence bazı günler ödemli oluyoruz. O bazı günler de tartı günümüze denk gelince sıkıntı
Sağlık olsun boşver
KesinlikleAma sonrasındaki hafta iyi oluyor yeniden eksiye düşmek
Aynen canım çok iyi geliyorBende çıkıyorum yarim saat bile olsa yürüyorum ne kadar olursa artık bazen 1 saat çok faydası oluyor
N Naksigul @Sistematik-tildamilda @chagiless @Edifar @akayy @Nurov @Hatice190358 @zezesu oxfordlu @Torvi @Pelusyastik S sumici @Kurabiyemusavir @bynsyma @GonulSenligim @Mugolata Lakimgril @ebse26 @MelekBusran @ALEYNAkt @sewcanbjk archimom S srplmtmtk
Kızlar nerelerdesiniz grubumuzu aktif edin güncellemelerinizi yazın koyvermeyelim kendimizi yuruyuslerimizi yapalim
Merhaba, benim güncel kilom 56 diyelim. 1 kilo eksik fazla oynuyor, çok fazla ödem oldu bu haftalar, sizde de ödem var mı?
Alayım alayım da bir haftada fazla değil miSumici bir zahmet 1.5 kg da alıver artik beybisi ya gelmişsin 22.haftaya.Hayir bi de 55.4 nedir arkadaş ? Ben o kiloyu en son ortaokulda gordum
Saldım gitti o zaman.Tutabilene aşkolsunAman zaten küçücük kilon var 1 kilo alsan ne olur almasan ne olurzayıf kadinlarin daha çok hakkı var sen biraz daha fazla alabilirsin ben orta sayılırım benim 10 kiloyu geçmemem lazım
tABİ Kİ EKLERİM.HOŞGELDİNİZ.BOY KAÇTI?Kizlar benide katin 50ile basladim hamilelige suanda 56ile 57 arasinda git gel ediyorum cok yiyosam 57 oluyom aa yersem 56 oluyorumcokmu almisim sizce kiloyu
160tABİ Kİ EKLERİM.HOŞGELDİNİZ.BOY KAÇTI?
Bence halihazır kilonuza göre çok fazla değil.Fazla sınırında sadece.Kizlar benide katin 50ile basladim hamilelige suanda 56ile 57 arasinda git gel ediyorum cok yiyosam 57 oluyom aa yersem 56 oluyorumcokmu almisim sizce kiloyu
Sorun yarim kalmış canımKızlar size bir soru soracağım.Ben Antalya nın ilçesinde yaşıyorum.Sabah 08.30 Akşam 17.30 oğluma bakan bakıcıma 1600 TL veriyordumç
Bence halihazır kilonuza göre çok fazla değil.Fazla sınırında sadece.
Dikatte etmeye calisiyorum ama sonrada ye gitsin diyorum kendi kendime bebek icin sonrasinda veririm diye kendimi avutuyorumKızlar size bir soru soracağım.Ben Antalya nın ilçesinde yaşıyorum.Sabah 08.30 Akşam 17.30 oğluma bakan bakıcıma 1600 TL veriyordumç
Bence halihazır kilonuza göre çok fazla değil.Fazla sınırında sadece.
Aaaa karışmış yazılar..Neyse bakıcıma 1600 lira veriyorum, gelecek ay 2000 yapacağım 2.bebek gelecek diye ama tabi o 4 yaşındaki oğluma bakacak bebeğe bakamaz şu aşamada...Haftada 5 gün 08.30-17.30 çalışıyor. Biraz ev işi de yapıyor.Sizce az mı ?Sorun yarim kalmış canım
Oğlun hastaneden çıkıyor mu canımAaaa karışmış yazılar..Neyse bakıcıma 1600 lira veriyorum, gelecek ay 2000 yapacağım 2.bebek gelecek diye ama tabi o 4 yaşındaki oğluma bakacak bebeğe bakamaz şu aşamada...Haftada 5 gün 08.30-17.30 çalışıyor. Biraz ev işi de yapıyor.Sizce az mı ?