Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Valla hunharca kilo alıyorum 81 olmuşum. Sabah akşam yürüyorum yarim saat ama ne fayda . Valla sinir oldum kendime

Bana 57 yazabilirsin canım, hergün yürüyüşümü de yapıyorum ayda bir kilo alıyorum şükür, temiz

Merhaba bende varım
10 +4 haftalik gebelik
Boy 1.57
Gebelik başlangıç kilomuz 52.7
Güncel kilomuz 50

Güncel 67.2 canım her gün yürüyüş e çıkmaya çalışıyorum 1 haftadir yolculuktan geldik diye evden çıkmıyoruz ama devam edeceğim inşallah

Elim kilomu güncellemeye gitmiyor hiç.Güncel kilom 55.400Bir haftada nerdeyse bir buçuk kilo almış gibi görünüyorum.Umarım Bir kısmı ödemdir.

Elim kilomu güncellemeye gitmiyor hiç.Güncel kilom 55.400Bir haftada nerdeyse bir buçuk kilo almış gibi görünüyorum.Umarım Bir kısmı ödemdir.
Sumici bir zahmet 1.5 kg da alıver artik beybisi ya gelmişsin 22.haftaya.Hayir bi de 55.4 nedir arkadaş ? Ben o kiloyu en son ortaokulda gordum

Merhaba kızlar
Bu hafta 55.0
Yürüyüşlere başlamadım hala.. biraz ayakta kalsam belim ağrıyor. 12.haftadan sonra başlayacağım ama yani inşallah
Canım sen iyi vermişsin maşallah.bak ben yürüyüş yaptığım halde hala şişim.Bildiğin ödem gibi yani.2buçuk 3 litrede su içiyorum ama yok akşama doğru özellikle karnım şişiyor.

Canım sen iyi vermişsin maşallah.bak ben yürüyüş yaptığım halde hala şişim.Bildiğin ödem gibi yani.2buçuk 3 litrede su içiyorum ama yok akşama doğru özellikle karnım şişiyor.
Ödemmiş geçen haftaki demek ki kuzum
Bakalım salı günü sizinle grup tartılarımızda ne çıkacak

Aman zaten küçücük kilon var 1 kilo alsan ne olur almasan ne olur zayıf kadinlarin daha çok hakkı var sen biraz daha fazla alabilirsin ben orta sayılırım benim 10 kiloyu geçmemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…