Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar merhaba
Listeye beni de ekler misiniz?
Boyum 157 başlangıç kilom 51.5, 15.haftaya girdim ve kilom 56 Dikkat etmeme rağmen çok kilo aldım sigarayı bıraktığım için olabilir diye düşünüyorum benimle benzer şekilde kilo alan var mı?

Merhabalar :)
Bu haftalarda sizinde karnınızda yamukluk oluyomuydu bi kaç dk sonra normale dönen bebek midir yoksa kasılma gibi bir şey mi acaba

Merhabalar :)
Bu haftalarda sizinde karnınızda yamukluk oluyomuydu bi kaç dk sonra normale dönen bebek midir yoksa kasılma gibi bir şey mi acaba
Benim olmuyor ama diğer konularda bebegin toplanmasina bağlı olabileceğini okumuştum. Benim karnım belli olmaya başladığından bu yana sağ tarafta sertlik var daha şiş duruyor.

Kızlar merhaba,nasıl durumlar? Ben önlenemez şekilde kilo almaya devam ediyorum.Şimdiden 6 kilo almış oldum.Dikkat ediyor gibiyim aslında abartılı yemiyorum ama,bilemedim

Merhaba,kusura bakmayın iletinizi farketmemişim.Ekledim listeye..Valla ben varım.Sigarayı bıraktım.Hiç kilo almayacak gibiydim diyet falan yapıyordum ama 23.haftadayım 6 kilo aldım.Üstelik zaten fazla kiloluyum

Kızlar merhaba,nasıl durumlar? Ben önlenemez şekilde kilo almaya devam ediyorum.Şimdiden 6 kilo almış oldum.Dikkat ediyor gibiyim aslında abartılı yemiyorum ama,bilemedim
Canım ben verdim 1 kilo vermişim yani yürüyüş felan fayda etti birde ekmek yiyemiyorum bu aralar midemde yer yok bebegin baskısından
Şimdi 68 e düştüm ama 33 haftada yeniden güncellerim değişiklik yapmayalım şimdilik
32 hafta +8 kg hala 10 kilo ile bitirmeye zorluyorum sabah kontrolüm var bebeğim iyiyse yürüyüşe ve dikkat etmeye devam

Ben 1-2 kilo arası aldım doktorun verdiği mantar için olan diyetin son günü yarın diyetten sonrada almam inşallah

Siz sigarayı bırakmışsınız o kilo aldırmış olmalı dikkat ediyorsunuz cünkü arada tatlı hamur işi çok kaçmadıkca

Merhaba,kusura bakmayın iletinizi farketmemişim.Ekledim listeye..Valla ben varım.Sigarayı bıraktım.Hiç kilo almayacak gibiydim diyet falan yapıyordum ama 23.haftadayım 6 kilo aldım.Üstelik zaten fazla kiloluyum
Ben bu gidişle 23. Haftaya 10 11 fazlalıkla gireceğim Yani normali ne bunun onu da bilmiyorum. Doktor diyet verdi ona rağmen bu ay 2 kilo aldım bile

Ben bu gidişle 23. Haftaya 10 11 fazlalıkla gireceğim Yani normali ne bunun onu da bilmiyorum. Doktor diyet verdi ona rağmen bu ay 2 kilo aldım bile
Çok zayıf başladıysanız hamilelikte biraz daha hızlı almanız normal
Mesela ilk 3 ay mümkünse hiç almamak
Geri kalan 6 ayda her ay 2 kilo dersek en fazla 12 kilo ile biter ama çok zayıf kadınlar 3 4 kilo daha fazla almalıymış

Bende öyle hesapladım 62 kg de kaldım kusarak 60 kg a düşmüşüm epey 60 kg da kaldım sonra çıktım 68 de yim şimdi 8 kg aldım diyorum başlangıca bakarsak 6 kg ama başlangıç günleri bebek nokta kadar olduğu için vermiş halimi başlangıç kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…