-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.181
Haftamı yazmayı da unutmuşum haftamda 23Ben yine unuttumdün sabah aç karnına 69,3
Benim olmuyor ama diğer konularda bebegin toplanmasina bağlı olabileceğini okumuştum. Benim karnım belli olmaya başladığından bu yana sağ tarafta sertlik var daha şiş duruyor.Merhabalar :)
Bu haftalarda sizinde karnınızda yamukluk oluyomuydu bi kaç dk sonra normale dönen bebek midir yoksa kasılma gibi bir şey mi acaba
Merhaba,kusura bakmayın iletinizi farketmemişim.Ekledim listeye..Valla ben varım.Sigarayı bıraktım.Hiç kilo almayacak gibiydim diyet falan yapıyordum ama 23.haftadayım 6 kilo aldım.Üstelik zaten fazla kiloluyumKızlar merhaba
Listeye beni de ekler misiniz?
Boyum 157 başlangıç kilom 51.5, 15.haftaya girdim ve kilom 56Dikkat etmeme rağmen çok kilo aldım sigarayı bıraktığım için olabilir diye düşünüyorum benimle benzer şekilde kilo alan var mı?
Canım ben verdim 1 kilo vermişim yani yürüyüş felan fayda etti birde ekmek yiyemiyorum bu aralar midemde yer yok bebegin baskısındanKızlar merhaba,nasıl durumlar? Ben önlenemez şekilde kilo almaya devam ediyorum.Şimdiden 6 kilo almış oldum.Dikkat ediyor gibiyim aslında abartılı yemiyorum ama,bilemedim
Ben 1-2 kilo arası aldım doktorun verdiği mantar için olan diyetin son günü yarın diyetten sonrada almam inşallahKızlar merhaba,nasıl durumlar? Ben önlenemez şekilde kilo almaya devam ediyorum.Şimdiden 6 kilo almış oldum.Dikkat ediyor gibiyim aslında abartılı yemiyorum ama,bilemedim
Siz sigarayı bırakmışsınız o kilo aldırmış olmalı dikkat ediyorsunuz cünkü arada tatlı hamur işi çok kaçmadıkcaKızlar merhaba,nasıl durumlar? Ben önlenemez şekilde kilo almaya devam ediyorum.Şimdiden 6 kilo almış oldum.Dikkat ediyor gibiyim aslında abartılı yemiyorum ama,bilemedim
Canım senle başabaş gidiyoruz hemen hemen zaten...Ama bugün doktor da dedi lütfen kilo almayalım artık diyeValla ben de kilo almaya devam ediyorum engel olamıyorum....
Toplam kaç etti ki canım seninCanım senle başabaş gidiyoruz hemen hemen zaten...Ama bugün doktor da dedi lütfen kilo almayalım artık diye
Ben bu gidişle 23. Haftaya 10 11 fazlalıkla gireceğimMerhaba,kusura bakmayın iletinizi farketmemişim.Ekledim listeye..Valla ben varım.Sigarayı bıraktım.Hiç kilo almayacak gibiydim diyet falan yapıyordum ama 23.haftadayım 6 kilo aldım.Üstelik zaten fazla kiloluyum
Çok zayıf başladıysanız hamilelikte biraz daha hızlı almanız normalBen bu gidişle 23. Haftaya 10 11 fazlalıkla gireceğimYani normali ne bunun onu da bilmiyorum. Doktor diyet verdi ona rağmen bu ay 2 kilo aldım bile
Canım 80 le hamile kalmışım..Tabi haberim yok.78 de öğrendim o yüzden başlangıç kiloma 78 dedim.76 ya indim şimdi 84 üm.... Aslında mantıken 8 aldım...Bilmiyorum 6 da almış olabilirim nerden hesap yaptığına bağlıToplam kaç etti ki canım senin
Bende öyle hesapladım 62 kg de kaldım kusarak 60 kg a düşmüşüm epey 60 kg da kaldım sonra çıktım 68 de yim şimdi 8 kg aldım diyorum başlangıca bakarsak 6 kg ama başlangıç günleri bebek nokta kadar olduğu için vermiş halimi başlangıç kabul ettimCanım 80 le hamile kalmışım..Tabi haberim yok.78 de öğrendim o yüzden başlangıç kiloma 78 dedim.76 ya indim şimdi 84 üm.... Aslında mantıken 8 aldım...Bilmiyorum 6 da almış olabilirim nerden hesap yaptığına bağlı