Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Yaa o zaman ben 8 kg almış oluyorum tabi ki bu çok fazla

Yaa o zaman ben 8 kg almış oluyorum tabi ki bu çok fazla
Ama senin listeler çok güzel tam uygulanabilir bence yeniden uygula havalarda serinliyor yarim saat sabahları yürü de bak hiç alınmıyor kilo hatta veriliyor ben bi ara güzel uyguladım kaçamak bile yaptığım halde epey kilo almadan durdum şu sıralar iştah yok gerek kalmiyor

Ben internette okumuştum. Ilk 3 ay 1 yada 3 kilo. 4.5.6. Ay 1 er kilo dan 3 kilo. 7.8.9.ay 2 şer kilodan 6 kilo. En ideali böyleymiş

Evet listeler uygulanabilitesi yüksek, zorlamayan rahatca yapılacak şekilde hazırlanmış.Tam başlıyorum 1 gün yapıyorum gece çok acikiyorum gece acikmalarina çözüm bulamadım

Ben internette okumuştum. Ilk 3 ay 1 yada 3 kilo. 4.5.6. Ay 1 er kilo dan 3 kilo. 7.8.9.ay 2 şer kilodan 6 kilo. En ideali böyleymiş
Evet bende bakıyorum aklım fikrim kilo az alarak hamileliği bitirmekte olunca ne kadar takmayın desemde takıyorum benimde çoğu izlediğim dr mümkünse ilk 3 4 ay almayın bu bebegin gelişimine etki etmez ki son aylarda zaten alınacak o zamana hakkımız kalsın gibi konusuyorlar son aylar bağlasan durmuyor çünkü kilolar

Ahh onlarin dedi gibi olsaa. Bu hesaba göre en az 10 en fazla 12 kilo almış olmalıyızda bi yerde ipin ucunu kaçırmışız

Evet listeler uygulanabilitesi yüksek, zorlamayan rahatca yapılacak şekilde hazırlanmış.Tam başlıyorum 1 gün yapıyorum gece çok acikiyorum gece acikmalarina çözüm bulamadım
Gece açlık hissetmeye başlayınca 1 bardak süt içmeyi dene bende bazen işe yarıyo tokluk hissi veriyo

Hadı bısmıllah bende pazartesi başlarım . Getirsen sipariş verdım de 2 gündür canım cekıyor kek yapacağım yıyıp başlayayım yalnız bu diyet listesi benım eskiden diyetısyenımın verdıgıne benzıyor ılk zamanlar 1600 dü hemen hemen aynı farklar pirinç var ıcınde bakliyat felan

Siz kaç haftalık gebesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…