- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.361
kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu
nerdesınız yaaa
Canım ben hep sitedeyim:) 2015 ocak anneleri ve ateş ölçme yöntemindeyim:) ikinci oğlum geliyor sen nasılsın napıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesınız yaaa
nerdesınız yaaa[/QUOT
merhaba;
ben ense kalınlığı ile ilgili makaleleri okurken sizin yazdığınız bir gönderi dikkatimi çekti ve ense kalınlığı 3,7 çıktığını yazmıştınız. sizden ricam şudur ki sonuç ne oldu bizde zeka testi yaptırdık ve 2,10 çıktı ama doktorlar risk var diyor bundan öncede üç doktora gittik hepsi 3,8 gibi rakamlar verdi. ltfen bana yazın konu bizim için önemli. sizden rica ediyrum
arkadaslar nerdesınız.yenı grupmu acdınız.ben sızı cok özledım lutfen yazın bırınız yaaaaa
eftalım sen ıkıncıyımı dogum yaptın neyın oldu.merak ettım senı canımCanım ben hep sitedeyim:) 2015 ocak anneleri ve ateş ölçme yöntemindeyim:) ikinci oğlum geliyor sen nasılsın napıyorsun?
sen nerdesın canım hangı sıteye takılıyosunuz.özledım sızı yaaaaamin canım çok sağol :)) Allah isteyen herkese nasip etsin. sen nerelerdesin ne yapıyorsun uğramaz oldun buralara
canım 5 ocakta doğum yaptım bir oğlum daha oldu:) büyükle küçükle geçiyor günlerim yorgun uykusuz geceler gündüzler:) bu miniğim pek sevmiyor uyumayı, sen nasılsın?eftalım sen ıkıncıyımı dogum yaptın neyın oldu.merak ettım senı canım
ay masallah canım hayırlı olsun ıkıncımı olacvak senınde canım.nasıl geçiyor hamılelık neyın olacak bellımıBnde 2015 eylul annesi olucam
Tekrardan hamileyim
Burda cok gunler gecirdim
Yine bulantim var
11 . haftama girdim
hayırlı olsun canım ne guzel cok sevındım.senınde ıkıncı oldu degılmı canım.burdakı gunlerımızı cok ozledım bende kızlarcanım 5 ocakta doğum yaptım bir oğlum daha oldu:) büyükle küçükle geçiyor günlerim yorgun uykusuz geceler gündüzler:) bu miniğim pek sevmiyor uyumayı, sen nasılsın?
evet canım ikinci oldu üçüncüyü düşünmüyorum:)hayırlı olsun canım ne guzel cok sevındım.senınde ıkıncı oldu degılmı canım.burdakı gunlerımızı cok ozledım bende kızlar
Evet canim 2. Buay masallah canım hayırlı olsun ıkıncımı olacvak senınde canım.nasıl geçiyor hamılelık neyın olacak bellımı
bende cok ıstıyorum hamılelıgı bakalım kısmet artık.ben ankaradaydım 20 gunden fazla olmus.sımdı actım okudum mesajları sabah yazmıstım ama geldımı bılmıyorumEvet canim 2. Bu
Yarin doktora gidicem bakalim cinsiyet belli olucak 14+5 olucaz yarin
Bi oglum var bakalm bu ne olucak
Canım ne oldu acaba cok merak ettım seniEvet canim 2. Bu
Yarin doktora gidicem bakalim cinsiyet belli olucak 14+5 olucaz yarin
Bi oglum var bakalm bu ne olucak
Kızlar nerdesınz neDenn kımse gelmıyorevet canım ikinci oldu üçüncüyü düşünmüyorum:)
senden ne haber kuzucuğun nasıl sen düşünüyormusun:)
ben bu gruba sonradan katılmıştım ama güzeldi insan özlüyor tabi
faceden görüşenler vardır mutlaka benim yok facem
Canım ben sitedeyim 2015 ocak annelerindeyim:) yeni kuzuyla uğraşıyorum, burda paylaşım yok o yüzden girmiyorum bendeKızlar nerdesınz neDenn kımse gelmıyor
merhaba benim oğlumda 16 kilo 100 cm, yaşıtlarının yanında çok kısa duruyor, .ok süt içiyor ama boy aynı, iştahı 2 yaşına kadar mükemmeldi, iki yaşında hayatına abur cubur girince bütün düzeni bozuldu, eskisi gibi yemiyor zorla yediriyorumMerhaba kızlar 2011 nisan doğum erkek çocuklarınızın kilo iştah durumu nasıl ? benim kuzum çok zayıf 13,5 kilo üzülüyorum da yetecek kadar yiyor