Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Evet amin saolun yakınlar eş dost çevreden yaşlı bir kac tanıdık vefat etti çok arttı hastalık bakalım doğum zamanına ne olacak
Basiniz sagolsun. Doğum zamanı korkusu sardı sormayın.. o yüzden hastane bakıyorum . Şehir hastanesine gidiyordum şimdi özel bakıyorum ama onlardada durum pek farklı değil.ama bi tık daha iyi.

Buarada günaydın kızlar Kilomu korumaktan ziyada eccik zayiflayim dedim ama 80 kg olmuşum ...90 la doğum yapacam ya nerdeyse valla hayır bişeyde yemiyorum hamur işi yok abur cubur yok öyle.. Sadece ekmek biraz fazla yiyodum onuda kıstım sabah 1 dilim okadar ..Kisamadigim şeyler ise tuz ve büyük bardağa attığım 1 tatlı kaşığı şeker....

Günaydın geçen hafta pazar tartilamadigim için bildirim yapamadım.Güncel kilom 54 kilo.Bazı günler ödemden dolayı fazladan bir kilo çıktığım oluyor.Düzenli olarak haftada iki kez reformer pilates yapıyorum.Bununla beraber diğer günler yürüyüş yapmaya başladım.Ancak ara ara içimde kremalı pasta tarzı şeyler yeme isteği oluyor.Gluten ve şeker alerjim olduğu halde bu isteğe yenik dusebiliyorum.Her seferinde de pişman oluyorum.Ayrıca inanılmaz bir iştahım var.Çevremde çok yediğini bildiğim kişilerden iki kat fazla yiyebiliyorum.Umarim ipin ucunu kaçırmam

Sumici sana hiçbirşey olmaz merak etme.Kilo da almazsın .Hamilelikte spor yapman ne kadar kararlı ve iradeli olduğunu gösteriyor zaten. Biz Türk kadınları hamileyken kendimizi tatilde sayıyoruz.2 kişilik yeme ve yayılma hakkı görüyoruz kendimizde ..Aslında hayatımızda bir mola oluyor tabi ...Herkes için geçerli olmamakla birlikte büyük çocukluğumuz için durum böyle.

Günaydın kızlar 🖐🖐 gününüz güzel geçsin. Güncel kilomu yazayım hemencik. Bugün :57,4 kg çıktım. Geçen haftaya göre +200 gr . Ama geçen hafta +1kg görünce bu hafta az almam dengelemiş oldu. Salı günü doktor kontrolüm var . Doktor tartısında daha yüksek çıkıyorum. Doktor da kızıyo ben kendim için evdeki tartımı baz alıyorum her hafta onunla tartıldığım için

Ben spor yapmaya bayılıyorumArtık yeme dürtümü spor ile dengelerim diye düşünüyorum.Ben ikizlere hamileyken de spor yapıyordum başta ama doktorum biraktırmıştı ikiz oldukları için.İçimde ukde kaldı.İnşallah bu sefer başaracağımAncak Türk kadınlarına kızamıyorum çevre o kadar baskı yapıyor ki hamilesin sunu da ye,Hareket etme,spor yapma diye.

Tühh keşke bildirimi bugüne saklasaydım 80,1 çıktım -200 gr yani bu hafta ikindi vakti yemek yiyince akşam yemeği yemedim erken yattım akşam yemeği bi daha yemedim derken kilo almadım sanırım Halbuki ikindilerde kızartma ekmek falan yedim ama demek ki öğün saati bu kadar önemliymiş, ne zaman akşam yemeğini erken yesem ertesi gün tartıya direkt yansıyor.

Merak etme kuzum güncel kilonu yazarım hemencecik.

Merhabalar kızlar. Gebeliğimin başından bu yana en cok bu hafta dikkat ettim. Burayi takip etmemin faydasi da var tabi.
82.9 olmusum. Ne kadar az artarsa okadar iyi. Bakalım son 3 ayda ne kadar olacak.

Merhabalar kızlar. Gebeliğimin başından bu yana en cok bu hafta dikkat ettim. Burayi takip etmemin faydasi da var tabi.
82.9 olmusum. Ne kadar az artarsa okadar iyi. Bakalım son 3 ayda ne kadar olacak.
Tebrik ederim.Guncelledim.Ben dikkat etmiştim ama 500 gr aldım

Ben hala kusuyorum bide aşırı mantar olmuşum o yüzden 2 haftalık şekerli hamurlu karbonhidratlı yiyecekler yasak süt peynir bile yok açlıktan
Yapma ya,çok kötü kusma işi. Sodyumun elektrotların karmakarışık olmuştur

Tebrik ederim.Guncelledim.Ben dikkat etmiştim ama 500 gr aldım
Ya bazen gerçekten insanin elinde olmuyor.
Zaten düzenli hareket edemiyorum. Yediklerime bari dikkat edeyim dedim zor da olsa. Normal de tatlıya dayanamayan biriyim. Gebeligin ilk dört beş ayı yiyemedim yesemde çıkardim. Artik dokunmuyor. Ama kilo almamak icin de frenlemeye çalışıyorum. Gundüz yemeyeyim dedim iki gece tatli yeyip yattım. Baktim olmayacak gündüz a da olsa yiyeyim dedim.

Kızlar bende 2 haftalık izne çıktık yolculuk uzundu orada yedim bide dönüşte çok kötü oldum daha dün geldik sabah tartıldım ödem de vardır herhalde 67.8 w hafta önce 65 dim ne güzel kilo almıyordum acaba almaya mi başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…