- 15 Ocak 2020
- 760
- 1.170
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.161
Basiniz sagolsun. Doğum zamanı korkusu sardı sormayın.. o yüzden hastane bakıyorum . Şehir hastanesine gidiyordum şimdi özel bakıyorum ama onlardada durum pek farklı değil.ama bi tık daha iyi.Evet amin saolun yakınlar eş dost çevreden yaşlı bir kac tanıdık vefat etti çok arttı hastalık bakalım doğum zamanına ne olacak
Sumici sana hiçbirşey olmaz merak etme.Kilo da almazsın .Hamilelikte spor yapman ne kadar kararlı ve iradeli olduğunu gösteriyor zaten. Biz Türk kadınları hamileyken kendimizi tatilde sayıyoruz.2 kişilik yeme ve yayılma hakkı görüyoruz kendimizde ..Aslında hayatımızda bir mola oluyor tabi ...Herkes için geçerli olmamakla birlikte büyük çocukluğumuz için durum böyle.Günaydın geçen hafta pazar tartilamadigim için bildirim yapamadım.Güncel kilom 54 kilo.Bazı günler ödemden dolayı fazladan bir kilo çıktığım oluyor.Düzenli olarak haftada iki kez reformer pilates yapıyorum.Bununla beraber diğer günler yürüyüş yapmaya başladım.Ancak ara ara içimde kremalı pasta tarzı şeyler yeme isteği oluyor.Gluten ve şeker alerjim olduğu halde bu isteğe yenik dusebiliyorum.Her seferinde de pişman oluyorum.Ayrıca inanılmaz bir iştahım var.Çevremde çok yediğini bildiğim kişilerden iki kat fazla yiyebiliyorum.Umarim ipin ucunu kaçırmam
Ben spor yapmaya bayılıyorumSumici sana hiçbirşey olmaz merak etme.Kilo da almazsın .Hamilelikte spor yapman ne kadar kararlı ve iradeli olduğunu gösteriyor zaten. Biz Türk kadınları hamileyken kendimizi tatilde sayıyoruz.2 kişilik yeme ve yayılma hakkı görüyoruz kendimizde ..Aslında hayatımızda bir mola oluyor tabi ...Herkes için geçerli olmamakla birlikte büyük çocukluğumuz için durum böyle.
Merak etme kuzum güncel kilonu yazarım hemencecik.Tühh keşke bildirimi bugüne saklasaydım 80,1 çıktım -200 gr yanibu hafta ikindi vakti yemek yiyince akşam yemeği yemedim erken yattım akşam yemeği bi daha yemedim derken kilo almadım sanırım Halbuki ikindilerde kızartma ekmek falan yedim ama demek ki öğün saati bu kadar önemliymiş, ne zaman akşam yemeğini erken yesem ertesi gün tartıya direkt yansıyor.
HahahaMerak etme kuzum güncel kilonu yazarım hemencecik.
Nasıl oldu bu işBu hafta bende 59.3 başladığım yere geri döndümisteyerek olmasada
Ben hala kusuyorumNasıl oldu bu iş
Tebrik ederim.Guncelledim.Ben dikkat etmiştim ama 500 gr aldımMerhabalar kızlar. Gebeliğimin başından bu yana en cok bu hafta dikkat ettim. Burayi takip etmemin faydasi da var tabi.
82.9 olmusum. Ne kadar az artarsa okadar iyi. Bakalım son 3 ayda ne kadar olacak.
Yapma ya,çok kötü kusma işi. Sodyumun elektrotların karmakarışık olmuşturBen hala kusuyorumbide aşırı mantar olmuşum o yüzden 2 haftalık şekerli hamurlu karbonhidratlı yiyecekler yasak süt peynir bile yok açlıktan
Sürekli halsizlik yapıyo kafam kalkmıyo bazen yerinden. Çok şükür eskisi kadar cok değilYapma ya,çok kötü kusma işi. Sodyumun elektrotların karmakarışık olmuştur
Ya bazen gerçekten insanin elinde olmuyor.Tebrik ederim.Guncelledim.Ben dikkat etmiştim ama 500 gr aldım