-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.321
Hadi gözün aydın canım miniğin sağ salim doğsun bizim içinde op bitaneAy canım evet Allah razı olsun amin amin ilk fırsatta yazicam inşallah
Hadi Allah yardımcın olsun .Sağlıcakla kucağına al canımAy canım evet Allah razı olsun amin amin ilk fırsatta yazicam inşallah
Ay hadi gözün aydın canım benimDoğum yaptım
Gözünüz aydın Allah sağlıkla hayırla büyütmek nasip etsinDoğum yaptım
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun .Nasıl geçti sen nasilsin bebiş nasıl?Doğum yaptım
Göz aydınlığın olsun canım hadi geçmiş olsun çabuk ayaklanırsın inşallahDoğum yaptım
Çok güzel rahat bir doğum oldu saolasin canım allah razı olsunGözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun .Nasıl geçti sen nasilsin bebiş nasıl?
Ah kuzum gözün Aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahDoğum yaptım
Şükür kilo almaya başladın canım
Gittim canım yatısimi yaptılar.Burda yatıyorumarchimom sen naptın canım eğitim araştırmaya gittin mi?
Canım benim tebrik ederim.Hadi gelmiş geçmiş olsun.hayirli olsun.Bebis iyi mi sen iyi misin? Benim de yatısimi yaptılar.Senle aynı gün hastaneye girdik.Kontrol altındayımTek tek yazamadım kızlar daha uyanmaya çalışıyorum hepinize de teskkur ederim güzel dualarınız için darısı sizlere inşallah
Saol canım Allah razı olsun ben de bebek de IyiyizCanım benim tebrik ederim.Hadi gelmiş geçmiş olsun.hayirli olsun.Bebis iyi mi sen iyi misin? Benim de yatısimi yaptılar.Senle aynı gün hastaneye girdik.Kontrol altındayım
Allah şifani versin inşallah Dr. Bir şey dedi mi son durum ne bebisde sende iyi misinGittim canım yatısimi yaptılar.Burda yatıyorum
Geçmiş olsun kuzum hastanede olmak daha tedbirli senin için herşey güzel olacak inşallah canımGittim canım yatısimi yaptılar.Burda yatıyorum
Hayırlısı olsun canım yırtılmada artış yok değil mi kontrol altında olman için yatış yaptılarGittim canım yatısimi yaptılar.Burda yatıyorum