Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Sağol canım :KK200: Tabi ki ederim.Istirahatteyim burda zaten çok takılıyordum daha çok takılırım artık

Hmm 1 haftada 1 kg alınmış...Hmmm...Peki :ıslık:

Sağol canım.İnan bana burda paylaşmak ve desteginiz bana çok moral veriyor.Hic tanımadığımız insanları yanımızda hissediyoruz..Değişik ama güzel bir durum 😍 Çok teşekkür ederim,gerçekten..

Maşallah.Benim kuzucugum da 2 gün önce 1200 dü..Umarım akışı iyidir,büyümeye devam eder..Kendi kilon icin de ayrıca tebrik ederim

👍

Çok teşekkür ederim canım hepinize tek tek.Hersey hepimiz için çok güzel olsun ve olacam inşallah.Guncelledim kiloyu da,tebrikler..

Çok almamışsın kuzum.+300 gr.Bence genel tablon iyi.Yuruyuse devam et.Kabizligi çözemedin mi daha? Duphalac aldın mi?

34.haftaya göre toplam kilo alımın fena değil canım.
İnşAllah canım hedefim. 12 den az almak. Aslında çok dikkat ettiğim haftada bile kilo aldım. Yinede tedbiri bırakmadım. Şu durumda bile zorlanıyorum. Boyumun kısa olmasının çok etkisi var zorlanmamda. Ne kadar az kiloylayla hamile kalınırsa okadar iyiymiş.

Güncelleme yapmayanlar yapabilirler mi acaba?Listeyi haftalara göre duzenleyecegim

Güncelleme yapmayanlar yapabilirler mi acaba?Listeyi haftalara göre duzenleyecegim
Cnm benim normalde yarın sağlık ocağinda asim var ama saframda taş oldugundan antibiyotik alıyorum onun için kadın dogumcuma sormadan iğne olmuycam ikinci doz kasımın ikinci haftasında kontrole gideceğim güncelleme yapmayanlar çıkıyor diye biliyorum sorun değil 😊anca o zaman tartılırim tartım yok

Ben iki gündür stresten yemeğe verdim kendimi😩İzmir'deyim ve bir yandan giden canların üzüntüsü,bir yandan hayatın bana çok boş gelmesi strese neden oldu bende.Ve yiyorum hem de öyle böyle değil.Dün yemek yemekten midem bulanıyordu.Sosyal medyaya bakmamaya,haberleri takip etmemeye karar verdim.Bu hafta umarım çok dağıtmadan toparlarım.Sorun kilo almam değil de çok sağlıksız gıdalar almam😢Hiç ağzına gazoz sürmeyen ben gazoz içtim,berbat tatlılar yedim.

Ben iki gündür stresten yemeğe verdim kendimi😩İzmir'deyim ve bir yandan giden canların üzüntüsü,bir yandan hayatın bana çok boş gelmesi strese neden oldu bende.Ve yiyorum hem de öyle böyle değil.Dün yemek yemekten midem bulanıyordu.Sosyal medyaya bakmamaya,haberleri takip etmemeye karar verdim.Bu hafta umarım çok dağıtmadan toparlarım.Sorun kilo almam değil de çok sağlıksız gıdalar almam😢Hiç ağzına gazoz sürmeyen ben gazoz içtim,berbat tatlılar yedim.

Ya bende aynı durumdayım bosluktayım salak gibiyim gece kalkıp duruyorum Allah kimseye yaşatmasın çok kötüymüş 😔

Bitkin 😒😒😒😒
Kasilmalarim arttı artık yürüyemiyorum
Ani Doğum olmadıkça 38 den once almam diyo doktor ben daha 34+1im
Kilo 84 oldu bu arada
Bebekler 2.400-2.500 kiloları taşıyamaz hale geldim 38 de ne olurum bilemiyorum valla cokzor
Ne dursalar o kar ilk hedefin 35 i bitirmek olsun canım dr doğru söylüyor ne kadar dayanırsan kuvoz ihtimali solunum sıkıntısı ihtimali o kadar azalıyor sana çok zor ama onlar için çok iyi 37 den sonrada durmazlar sanırım

Bitkin 😒😒😒😒
Kilo 84 oldu bu arada
Bebekler 2.400-2.500 kiloları taşıyamaz hale geldim 38 de ne olurum bilemiyorum valla cokzor
Canım buna şükür.Ben 35.haftayı görsem keşke...Yatacaksın dayanacaksın.Surda kaldı 2 en fazla 3 haftan

Bitkin 😒😒😒😒
Kilo 84 oldu bu arada
Bebeklerin kiloları nispeten iyi.Ancak doktorunuz haklı.Ne kadar tasiyabilirseniz bebisler için o kadar iyi.Sizi en iyi ben anlarım.Son haftalar inanılmaz zordur.Hiç geçmeyecekmiş gibi gelir.Ama inanın geçecek.Şöyle 2.750 Ya da 3000 olsa kiloları muhteşem olur.36'yı atlatirsaniz inşallah Küveze de girmezler

Aç karnına 64.7 yim ama eşimde diyor tartı bozuk oorejimde.hemen evrebilen biri kızım bile 2 yılda 1 kg alan çocuk birden 1 kg yüksek çıkıyor en fazla 63.7 felanimdir

X