Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

İnşAllah canım hedefim. 12 den az almak. Aslında çok dikkat ettiğim haftada bile kilo aldım. Yinede tedbiri bırakmadım. Şu durumda bile zorlanıyorum. Boyumun kısa olmasının çok etkisi var zorlanmamda. Ne kadar az kiloylayla hamile kalınırsa okadar iyiymiş.

Güncelleme yapmayanlar yapabilirler mi acaba?Listeyi haftalara göre duzenleyecegim

Güncelleme yapmayanlar yapabilirler mi acaba?Listeyi haftalara göre duzenleyecegim
Cnm benim normalde yarın sağlık ocağinda asim var ama saframda taş oldugundan antibiyotik alıyorum onun için kadın dogumcuma sormadan iğne olmuycam ikinci doz kasımın ikinci haftasında kontrole gideceğim güncelleme yapmayanlar çıkıyor diye biliyorum sorun değil anca o zaman tartılırim tartım yok

Ben iki gündür stresten yemeğe verdim kendimiİzmir'deyim ve bir yandan giden canların üzüntüsü,bir yandan hayatın bana çok boş gelmesi strese neden oldu bende.Ve yiyorum hem de öyle böyle değil.Dün yemek yemekten midem bulanıyordu.Sosyal medyaya bakmamaya,haberleri takip etmemeye karar verdim.Bu hafta umarım çok dağıtmadan toparlarım.Sorun kilo almam değil de çok sağlıksız gıdalar almamHiç ağzına gazoz sürmeyen ben gazoz içtim,berbat tatlılar yedim.

Ya bende aynı durumdayım bosluktayım salak gibiyim gece kalkıp duruyorum Allah kimseye yaşatmasın çok kötüymüş

Ne dursalar o kar ilk hedefin 35 i bitirmek olsun canım dr doğru söylüyor ne kadar dayanırsan kuvoz ihtimali solunum sıkıntısı ihtimali o kadar azalıyor sana çok zor ama onlar için çok iyi 37 den sonrada durmazlar sanırım

Canım buna şükür.Ben 35.haftayı görsem keşke...Yatacaksın dayanacaksın.Surda kaldı 2 en fazla 3 haftan

Bebeklerin kiloları nispeten iyi.Ancak doktorunuz haklı.Ne kadar tasiyabilirseniz bebisler için o kadar iyi.Sizi en iyi ben anlarım.Son haftalar inanılmaz zordur.Hiç geçmeyecekmiş gibi gelir.Ama inanın geçecek.Şöyle 2.750 Ya da 3000 olsa kiloları muhteşem olur.36'yı atlatirsaniz inşallah Küveze de girmezler

Aç karnına 64.7 yim ama eşimde diyor tartı bozuk oorejimde.hemen evrebilen biri kızım bile 2 yılda 1 kg alan çocuk birden 1 kg yüksek çıkıyor en fazla 63.7 felanimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…