- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.361
Vizite geldiler mi ogleden sonra taburcu olursunuzIyiydi canım biraz ağrılı oldu tabi bebegi emzirmeyi de başardık. Bundan sonra günden güne toparlarız inşallah
Evet hem çocuk doktoru hem de bnm dr um geldiler birazdan çıkıyoruzVizite geldiler mi ogleden sonra taburcu olursunuz
Hadi bakalımEvet hem çocuk doktoru hem de bnm dr um geldiler birazdan çıkıyoruz
Canım ya çok duygulandımEvet hem çocuk doktoru hem de bnm dr um geldiler birazdan çıkıyoruz
Amin inşallah cnm Allah herşeye kadirdir gerçekten gün doğmadan neler doğar insan umutsuz yaşayamaz az kaldı riskli dönemi aylaticazCanım ya çok duygulandımInşallah biz de miadinda doğum yapıp böyle eve gittiğimizi yazarız birgün
Çok teşekkür ederim canım.Amin inşallah.Hastanede boş zaman çok.Guncelliyorum kilonuugurbocuuu canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebeğin
archimom çok geçmiş olsun canım Hastanede olman daha iyi, daha iyi takip ediliyor olmak insanı rahatlatıyor. Sağlıkla kavuşman duasıyla
Bu hafta kilom 58.3
1200 almışım malesef.. 2 gündür wc çıkamıyorum belki ondandır. Ondansa inşallah haftaya eksi görürüm
Hiç moral olmaz heralde aşırı şişim ayakkabılarım olmadı gelirken ayağıma arkasına bastım elim yüzüm balon gibi ilac ve anesteziye çok tepki veriyor vücudum ama sabah tartılırım inşallah şimdi uzandım yeniugurbocuuu Döndünüz mü evinize canım ? Nasılsın çok ağrın var mi? Bi tuvalete kalktığında tartılabilirsen hastane çıkışı ilk kilonu alalım moralimiz yerine gelsin
Bilgim yok malesef cnm hamileyken rahatsızlıklar çok sıkıntı gerçektenHanımlar merhaba, çevremde benle aynı durumda olan kimse olmadığı için size sormak istedim. Hipertiroidi olup şu an hamile olan var mı ? Ben graves hastasıyım. 2 haftada bir kan veriyorum gittiğim hastane pandemi nedeniyle hasta almayabilirmiş bir kaç haftaya. İyice darlandım değerlerim hiç düşmüyor. Hamilelikte kullandığım ilaç fayda etmiyor. Doğal çözümler kullanıp faydası olan oldu mu ? İçim içimi yiyor sürekli. Hep olumsuz şeyler okuyorum. Var mı bana fikir verecek bir arkadaşımız?
Ben de hipertiroid hakkında bilgi sahibi değilimHanımlar merhaba, çevremde benle aynı durumda olan kimse olmadığı için size sormak istedim. Hipertiroidi olup şu an hamile olan var mı ? Ben graves hastasıyım. 2 haftada bir kan veriyorum gittiğim hastane pandemi nedeniyle hasta almayabilirmiş bir kaç haftaya. İyice darlandım değerlerim hiç düşmüyor. Hamilelikte kullandığım ilaç fayda etmiyor. Doğal çözümler kullanıp faydası olan oldu mu ? İçim içimi yiyor sürekli. Hep olumsuz şeyler okuyorum. Var mı bana fikir verecek bir arkadaşımız?
Teşekkür ederim maalesef ben de çözüm bulamadım araştırmaya devam.Ben de hipertiroid hakkında bilgi sahibi değilim
Öyle mi pardon canimHayır benim başka sorunlarım var plesanta ile ilgili.
İnsallah canım benimAh canım ah biz bi tane yi zor taşıdık senin mükafatın da iki kat fazla mutluluğunda iki kat olacak inşallah çoğu gitti azı kaldi
BüyüdülerÖyle mi pardon canim
Bol bol dua edelim bende bugun doktora gittim 2 haftayı bulmazsın dedi
Iyi olucam inşallah canım yalnızdım öyle gerekti gece çok yorucu geçti göğüs yarası uykusuzluk bebekle tek başına ilgilendim şimdi yatıyorum yeni annem geldiGünaydın kızlarugurbocuuu Özellikle de sana günaydın Nasılsınız gece nasıl geçti uyuyabildin mi bebiş nasıl ?
Sen nasılsın cnm bebiş iyimiGünaydın kızlarugurbocuuu Özellikle de sana günaydın Nasılsınız gece nasıl geçti uyuyabildin mi bebiş nasıl ?
Gündüz biraz uyumaya çalış canım minik minik.Anestezi ilaci vücuttan tamamen atılmadan uyumak zor oluyor gerci ama.Tabi bebek te var..Yarımşar saatlik uykular bile biraz toparlarIyi olucam inşallah canım yalnızdım öyle gerekti gece çok yorucu geçti göğüs yarası uykusuzluk bebekle tek başına ilgilendim şimdi yatıyorum yeni annem geldi