-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.341
Allah şifa versin kuzumGittim canım yatısimi yaptılar.Burda yatıyorum
archimom sen naptın canım eğitim araştırmaya gittin mi?
archimom canım aklım sende ne yaptın
Çok yeme kuzum şeker başa bela.Hamurisi tatlıdan uzak durbakalım haftaya ne kaç olucam. Bol bol hamurişi tatlı vs anne evi olunca hiçbirşeye hayır diyemiyo 1 hafta stoklayalim
Iyiyim canımSaol canım Allah razı olsun ben de bebek de Iyiyiz
Senin durum ciddilesmedi inşallah neden yattin
Allah şifani versin inşallah Dr. Bir şey dedi mi son durum ne bebisde sende iyi misin
Hayırlısı olsun canım yırtılmada artış yok değil mi kontrol altında olman için yatış yaptılar
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Sabah geldim.Sukur ki plesantadaki hasar bebeğe bakan tarafta ve eski bir hasar belki 3-4 haftalık...Rahim duvarı ile plesanta arasında ayrılma yok.Aktif ayrılmaya devam eden bir durum yok.Kanama ve hasar oluşmuş ama bebeğe giden kan ve oksijen akımı iyi.Bununla birlikte riskim çok büyük.Seker ölçümlerine bakınca hemen yatış yaptı.Seker ve gebelik takibi yapacağım dedi.Erken doğum planlamıyor. Riskin büyük olmasi dışında cok kotu bir tablom yok şu an şükürler olsunAllah şifa versin kuzumsağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Ay iyi bari Allah korusun Çok sevindim yazdığın haberlere şu durumda daha durur bebek inşallahÇok yeme kuzum şeker başa bela.Hamurisi tatlıdan uzak dur
Iyiyim canım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Sabah geldim.Sukur ki plesantadaki hasar bebeğe bakan tarafta ve eski bir hasar belki 3-4 haftalık...Rahim duvarı ile plesanta arasında ayrılma yok.Aktif ayrılmaya devam eden bir durum yok.Kanama ve hasar oluşmuş ama bebeğe giden kan ve oksijen akımı iyi.Bununla birlikte riskim çok büyük.Seker ölçümlerine bakınca hemen yatış yaptı.Seker ve gebelik takibi yapacağım dedi.Erken doğum planlamıyor. Riskin büyük olmasi dışında cok kotu bir tablom yok şu an şükürler olsun
Ohhh çok şükür canım ya cok sevindim iyi olmanızaÇok yeme kuzum şeker başa bela.Hamurisi tatlıdan uzak dur
Iyiyim canım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Sabah geldim.Sukur ki plesantadaki hasar bebeğe bakan tarafta ve eski bir hasar belki 3-4 haftalık...Rahim duvarı ile plesanta arasında ayrılma yok.Aktif ayrılmaya devam eden bir durum yok.Kanama ve hasar oluşmuş ama bebeğe giden kan ve oksijen akımı iyi.Bununla birlikte riskim çok büyük.Seker ölçümlerine bakınca hemen yatış yaptı.Seker ve gebelik takibi yapacağım dedi.Erken doğum planlamıyor. Riskin büyük olmasi dışında cok kotu bir tablom yok şu an şükürler olsun
Çok sevindim canım meleğine sağlıcakla kavuşmanaDoğum yaptım
Sağolasın canım.Insallah...Sen anlat şimdi bebegin nasıl kaç kilo doğdu hemen emzirdin mi kime benziyor anlat hadiAy iyi bari Allah korusun Çok sevindim yazdığın haberlere şu durumda daha durur bebek inşallah
2900 gr doğdu genel anestezi oldum zaten çok paniğim ameliyathaneye girince yine baya ağladım dr um çok iyiydi ağrım sızım öyle çok değil biraz evvel kaldırdılar beni anestezinin etkisiyle mi nedir elim yüzüm balon gibi şişti bulantım oluyor ilk günün ve gecenin zorlukları Daha hiç meme emmedi yalnız bebeğim çok korkuyorum ilk önce mama verdiler kan şekeri düşmesin diye şimdi de süt geldi ben kalktım bebek uyuyor uyanmak istemiyorSağolasın canım.Insallah...Sen anlat şimdi bebegin nasıl kaç kilo doğdu hemen emzirdin mi kime benziyor anlat hadi
Oh çok şükürÇok yeme kuzum şeker başa bela.Hamurisi tatlıdan uzak dur
Iyiyim canım
Şükür canım iyi ol ,hepimiz iyi olalımÇok yeme kuzum şeker başa bela.Hamurisi tatlıdan uzak dur
Iyiyim canım
Canım korkma onlar kan şekerine falan bakarlar hep gidip gelecekler.Neden emmedi2900 gr doğdu genel anestezi oldum zaten çok paniğim ameliyathaneye girince yine baya ağladım dr um çok iyiydi ağrım sızım öyle çok değil biraz evvel kaldırdılar beni anestezinin etkisiyle mi nedir elim yüzüm balon gibi şişti bulantım oluyor ilk günün ve gecenin zorlukları Daha hiç meme emmedi yalnız bebeğim çok korkuyorum ilk önce mama verdiler kan şekeri düşmesin diye şimdi de süt geldi ben kalktım bebek uyuyor uyanmak istemiyor
Emdi emdi tembel biraz zorladık yeni emdi şükürCanım korkma onlar kan şekerine falan bakarlar hep gidip gelecekler.Neden emmedi
iyi canım çok sevindim.Masallah ismi neydi senin kuzucugunEmdi emdi tembel biraz zorladık yeni emdi şükür
Öyle tabi onlar icin dayanıyorum hemen hemen her gece acildeyim cok kasilmam oluyo ama henüz açılmam yok . 36 yi görsem cok iyi olucakNe dursalar o kar ilk hedefin 35 i bitirmek olsun canım dr doğru söylüyor ne kadar dayanırsan kuvoz ihtimali solunum sıkıntısı ihtimali o kadar azalıyor sana çok zor ama onlar için çok iyi 37 den sonrada durmazlar sanırım
İnsallah canimBebeklerin kiloları nispeten iyi.Ancak doktorunuz haklı.Ne kadar tasiyabilirseniz bebisler için o kadar iyi.Sizi en iyi ben anlarım.Son haftalar inanılmaz zordur.Hiç geçmeyecekmiş gibi gelir.Ama inanın geçecek.Şöyle 2.750 Ya da 3000 olsa kiloları muhteşem olur.36'yı atlatirsaniz inşallah Küveze de girmezler
İkiz mi senindeCanım buna şükür.Ben 35.haftayı görsem keşke...Yatacaksın dayanacaksın.Surda kaldı 2 en fazla 3 haftan
Ah canım ah biz bi tane yi zor taşıdık senin mükafatın da iki kat fazla mutluluğunda iki kat olacak inşallah çoğu gitti azı kaldiİnsallah canim
Gerçekten 30 haftadan sonrası cok zor geçmeye başladı saat sayıyorum
Hayır benim başka sorunlarım var plesanta ile ilgili.İkiz mi seninde
Iyiydi canım biraz ağrılı oldu tabi bebegi emzirmeyi de başardık. Bundan sonra günden güne toparlarız inşallahugurbocuuu Günaydın. Nasılsınız bakalım,gece nasıl geçti ? Kan şekeri düştü mü minigin? Emiyor di mi