- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
-
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #2.281
Kuzum ben de 64 çıktımKızlaar kalkın bakalım.Pazar gününün ilk kilo bildirimi benden gelsin ; 82,8Neee stresten 500 gr mi vermiş
Sevindim canım adına. Iyi düşünelim iyi olsun her şeySağol canım ben de kötü şeyler hissetmiyorum dünden beri.Pazartesi eğitim araştırmada kan akışına baktıracağım.Yeteri kadar besin ve oksijen alıyorsa çok daha rahat edeceğim.Ilk günkü kadar endişeli değilim,biraz rahatladım.
Allah yardımcın olsun ^-^ 63.2 çıktım bu sabah.Kızlar günaydın.Istirahat etmek kaydıyla hayatıma eski şekliyle devam etmek istiyorum.Moralimi bozmak stresimi daha çok arttıracak bunu biliyorum. Pozitif olmak istiyorum her zaman oldugu gibi..Hayatimda zaten yeterince acı varken bebeğime ve bana yine birşey olacak mi kaygısıyla günleri geçirmek çok zor.Haftasonu kilo bildirimlerinizi bekliyorum. Gebeliklerimizi sağlıkla güzel bir şekilde tamamlayacagimiza gönülden inanıyorum.
Sağol canımÇok şükür canım olumlu düşün olumlu olsuninşallah bizide haberdar et gelismelerden
Hmm 1 haftada 1 kg alınmış...Hmmm...PekiGünaydın arkadaşlar ben bugün tam 73 geldim
Sağol canım.İnan bana burda paylaşmak ve desteginiz bana çok moral veriyor.Hic tanımadığımız insanları yanımızda hissediyoruz..Değişik ama güzel bir durumSevindim canım moralli olmana bu şekilde olman inan her şeyi daha da güzel yapacak bizler de manevi olarakyanındayoz bu kadar hamilenin de duası var . Rabbim yüzünüzü güldürsün
Maşallah.Benim kuzucugum da 2 gün önce 1200 dü..Umarım akışı iyidir,büyümeye devam eder..Kendi kilon icin de ayrıca tebrik ederimGünaydın herkeseeee 🖐🖐 bugünkü kilo 59,9 kg
Yediklerine dikkat edince almak bi yere dursun veriyorum. Ama bebişim gayet iyi 1272 gr olmuş
Günaydın61.8le güncel kilom. Geçen haftaya göre -200 gram vermişim.
Çok teşekkür ederim canım hepinize tek tek.Hersey hepimiz için çok güzel olsun ve olacam inşallah.Guncelledim kiloyu da,tebrikler..Güncel kilom 62.6
archimom hiç kötü düşünme sen dikkatli bi annesin sorunsuz sıkıntısız bi doğum yapacaksın biz inanıyorz Allah hep yardmcın olsun
Çok almamışsın kuzum.+300 gr.Bence genel tablon iyi.Yuruyuse devam et.Kabizligi çözemedin mi daha? Duphalac aldın mi?GunaydinnnMaalesef kilo alıyorum son 3 gündür falan hiç yürüyemedim. Kabızlık bi yandan zaten . 84.5 kilom
34.haftaya göre toplam kilo alımın fena değil canım.Günaydınlar herkese🖐 mutlu sağlıklı günler cümleten
33+1 güncel kilom 85.2 kg.
Evet güzel olmuş.Bundan sonraki 12 haftada 3-4 kilo alınabilir artıkGünaydın61.8le güncel kilom. Geçen haftaya göre -200 gram vermişim.
Kilon iyi canım alabilirsin artık biraz benceGünaydın bugün 27.haftaya başladım kilom 68
Çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun ^-^ 63.2 çıktım bu sabah.
Şükür kilo almaya başladın canımSelam herkese,
Güncel 63.50, bu ara kabızlıkta var haftamdan kaynaklı galiba. Bu hafta sehir disinda ailemin yanındayım. Bakalim ne kadar artis olucak
Evet canım bu hafta dikkat edemedim hiç inşaallah dikkat edicem önümüzdeki günlerdeSağol canımTabi ki ederim.Istirahatteyim burda zaten çok takılıyordum daha çok takılırım artık
Hmm 1 haftada 1 kg alınmış...Hmmm...Peki
Sağol canım.İnan bana burda paylaşmak ve desteginiz bana çok moral veriyor.Hic tanımadığımız insanları yanımızda hissediyoruz..Değişik ama güzel bir durumÇok teşekkür ederim,gerçekten..
Maşallah.Benim kuzucugum da 2 gün önce 1200 dü..Umarım akışı iyidir,büyümeye devam eder..Kendi kilon icin de ayrıca tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım hepinize tek tek.Hersey hepimiz için çok güzel olsun ve olacam inşallah.Guncelledim kiloyu da,tebrikler..
Çok almamışsın kuzum.+300 gr.Bence genel tablon iyi.Yuruyuse devam et.Kabizligi çözemedin mi daha? Duphalac aldın mi?
34.haftaya göre toplam kilo alımın fena değil canım.
Amaan canım ya kalmış şurda birkaç haftan...Boşver sal gitsinGüncel kilom 73 oldu bu hafta. Her hafta kilonun yanında ödem de tutuyorum gibi geliyor, görünürde aynıyım sanki
Evet insan çevresinde göremediği kadar ilgi alakayı burda buluyor bazen hiç tanımadığı insanlar arasında birbirimiz anlıyoruzSağol canımTabi ki ederim.Istirahatteyim burda zaten çok takılıyordum daha çok takılırım artık
Hmm 1 haftada 1 kg alınmış...Hmmm...Peki
Sağol canım.İnan bana burda paylaşmak ve desteginiz bana çok moral veriyor.Hic tanımadığımız insanları yanımızda hissediyoruz..Değişik ama güzel bir durumÇok teşekkür ederim,gerçekten..
Maşallah.Benim kuzucugum da 2 gün önce 1200 dü..Umarım akışı iyidir,büyümeye devam eder..Kendi kilon icin de ayrıca tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım hepinize tek tek.Hersey hepimiz için çok güzel olsun ve olacam inşallah.Guncelledim kiloyu da,tebrikler..
Çok almamışsın kuzum.+300 gr.Bence genel tablon iyi.Yuruyuse devam et.Kabizligi çözemedin mi daha? Duphalac aldın mi?
34.haftaya göre toplam kilo alımın fena değil canım.