Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Günaydın herkeseeee 🖐🖐 bugünkü kilo 59,9 kg
Yediklerine dikkat edince almak bi yere dursun veriyorum. Ama bebişim gayet iyi 1272 gr olmuş

Güncel kilom 62.6
archimom hiç kötü düşünme sen dikkatli bi annesin sorunsuz sıkıntısız bi doğum yapacaksın biz inanıyorz Allah hep yardmcın olsun

Gunaydinnn Maalesef kilo alıyorum son 3 gündür falan hiç yürüyemedim. Kabızlık bi yandan zaten . 84.5 kilom

Sevindim canım adına. Iyi düşünelim iyi olsun her şey

Allah yardımcın olsun ^-^ 63.2 çıktım bu sabah.

Selam herkese,
Güncel 63.50, bu ara kabızlıkta var haftamdan kaynaklı galiba. Bu hafta sehir disinda ailemin yanındayım. Bakalim ne kadar artis olucak

Çok şükür canım olumlu düşün olumlu olsun inşallah bizide haberdar et gelismelerden
Sağol canım Tabi ki ederim.Istirahatteyim burda zaten çok takılıyordum daha çok takılırım artık
Günaydın arkadaşlar ben bugün tam 73 geldim
Hmm 1 haftada 1 kg alınmış...Hmmm...Peki
Sevindim canım moralli olmana bu şekilde olman inan her şeyi daha da güzel yapacak bizler de manevi olarakyanındayoz bu kadar hamilenin de duası var . Rabbim yüzünüzü güldürsün
Sağol canım.İnan bana burda paylaşmak ve desteginiz bana çok moral veriyor.Hic tanımadığımız insanları yanımızda hissediyoruz..Değişik ama güzel bir durum Çok teşekkür ederim,gerçekten..
Günaydın herkeseeee 🖐🖐 bugünkü kilo 59,9 kg
Yediklerine dikkat edince almak bi yere dursun veriyorum. Ama bebişim gayet iyi 1272 gr olmuş
Maşallah.Benim kuzucugum da 2 gün önce 1200 dü..Umarım akışı iyidir,büyümeye devam eder..Kendi kilon icin de ayrıca tebrik ederim
Günaydın 61.8le güncel kilom. Geçen haftaya göre -200 gram vermişim.

Güncel kilom 62.6
archimom hiç kötü düşünme sen dikkatli bi annesin sorunsuz sıkıntısız bi doğum yapacaksın biz inanıyorz Allah hep yardmcın olsun
Çok teşekkür ederim canım hepinize tek tek.Hersey hepimiz için çok güzel olsun ve olacam inşallah.Guncelledim kiloyu da,tebrikler..
Gunaydinnn Maalesef kilo alıyorum son 3 gündür falan hiç yürüyemedim. Kabızlık bi yandan zaten . 84.5 kilom
Çok almamışsın kuzum.+300 gr.Bence genel tablon iyi.Yuruyuse devam et.Kabizligi çözemedin mi daha? Duphalac aldın mi?
Günaydınlar herkese🖐 mutlu sağlıklı günler cümleten
33+1 güncel kilom 85.2 kg.
34.haftaya göre toplam kilo alımın fena değil canım.

Günaydın 61.8le güncel kilom. Geçen haftaya göre -200 gram vermişim.
Evet güzel olmuş.Bundan sonraki 12 haftada 3-4 kilo alınabilir artık
Günaydın bugün 27.haftaya başladım kilom 68
Kilon iyi canım alabilirsin artık biraz bence
Allah yardımcın olsun ^-^ 63.2 çıktım bu sabah.
Çok teşekkür ederim Bundan sonraki haftalarda rahatlıkla 3-4 kilo alabilirsiniz artık.Ilk haftaları böyle eksilerle geçirmek güzel oluyor bu acıdan..Sonraya açıklık kalıyor

Güncel kilom 73 oldu bu hafta. Her hafta kilonun yanında ödem de tutuyorum gibi geliyor, görünürde aynıyım sanki

Evet canım bu hafta dikkat edemedim hiç inşaallah dikkat edicem önümüzdeki günlerde

Evet insan çevresinde göremediği kadar ilgi alakayı burda buluyor bazen hiç tanımadığı insanlar arasında birbirimiz anlıyoruz yürek yüreğe göbek göbeğe yürüyeceğiz sona doğru
Tebrikleri gururla kabul ediyorum maşallah senin fındık kuzucuğuna da tü tü tü 41 kere

Merhaba gunncel kilom 84 almaya devam ediyorum maalesef. archimom bu arada çok çok gecmis olsun moralini yüksek tut inşallah zamanı gelene kadar sağlıkla bekler bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…