Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

archimom archimom sen naptın canım eğitim araştırmaya gittin mi?

archimom archimom canım aklım sende ne yaptın

😅😅 bakalım haftaya ne kaç olucam. Bol bol hamurişi tatlı vs anne evi olunca hiçbirşeye hayır diyemiyo 1 hafta stoklayalim🤣🤣
Çok yeme kuzum şeker başa bela.Hamurisi tatlıdan uzak dur
Saol canım Allah razı olsun ben de bebek de Iyiyiz
Senin durum ciddilesmedi inşallah neden yattin
Iyiyim canım
Allah şifani versin inşallah Dr. Bir şey dedi mi son durum ne bebisde sende iyi misin

Hayırlısı olsun canım yırtılmada artış yok değil mi kontrol altında olman için yatış yaptılar

Allah şifa versin kuzum 🙏 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Sabah geldim.Sukur ki plesantadaki hasar bebeğe bakan tarafta ve eski bir hasar belki 3-4 haftalık...Rahim duvarı ile plesanta arasında ayrılma yok.Aktif ayrılmaya devam eden bir durum yok.Kanama ve hasar oluşmuş ama bebeğe giden kan ve oksijen akımı iyi.Bununla birlikte riskim çok büyük.Seker ölçümlerine bakınca hemen yatış yaptı.Seker ve gebelik takibi yapacağım dedi.Erken doğum planlamıyor. Riskin büyük olmasi dışında cok kotu bir tablom yok şu an şükürler olsun 😊

Iyiyim canım

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Sabah geldim.Sukur ki plesantadaki hasar bebeğe bakan tarafta ve eski bir hasar belki 3-4 haftalık...Rahim duvarı ile plesanta arasında ayrılma yok.Aktif ayrılmaya devam eden bir durum yok.Kanama ve hasar oluşmuş ama bebeğe giden kan ve oksijen akımı iyi.Bununla birlikte riskim çok büyük.Seker ölçümlerine bakınca hemen yatış yaptı.Seker ve gebelik takibi yapacağım dedi.Erken doğum planlamıyor. Riskin büyük olmasi dışında cok kotu bir tablom yok şu an şükürler olsun 😊
Ay iyi bari Allah korusun Çok sevindim yazdığın haberlere şu durumda daha durur bebek inşallah

Iyiyim canım

Ohhh çok şükür canım ya cok sevindim iyi olmanıza 🤲😊💞

Sağolasın canım.Insallah...Sen anlat şimdi bebegin nasıl kaç kilo doğdu hemen emzirdin mi kime benziyor anlat hadi 🤗🤗🤗🙄
2900 gr doğdu genel anestezi oldum zaten çok paniğim ameliyathaneye girince yine baya ağladım dr um çok iyiydi ağrım sızım öyle çok değil biraz evvel kaldırdılar beni anestezinin etkisiyle mi nedir elim yüzüm balon gibi şişti bulantım oluyor ilk günün ve gecenin zorlukları Daha hiç meme emmedi yalnız bebeğim çok korkuyorum ilk önce mama verdiler kan şekeri düşmesin diye şimdi de süt geldi ben kalktım bebek uyuyor uyanmak istemiyor

Iyiyim canım

Oh çok şükür 🙏

Iyiyim canım

Şükür canım iyi ol ,hepimiz iyi olalım 💞🙏

2900 gr doğdu genel anestezi oldum zaten çok paniğim ameliyathaneye girince yine baya ağladım dr um çok iyiydi ağrım sızım öyle çok değil biraz evvel kaldırdılar beni anestezinin etkisiyle mi nedir elim yüzüm balon gibi şişti bulantım oluyor ilk günün ve gecenin zorlukları Daha hiç meme emmedi yalnız bebeğim çok korkuyorum ilk önce mama verdiler kan şekeri düşmesin diye şimdi de süt geldi ben kalktım bebek uyuyor uyanmak istemiyor
Canım korkma onlar kan şekerine falan bakarlar hep gidip gelecekler.Neden emmedi

Ne dursalar o kar ilk hedefin 35 i bitirmek olsun canım dr doğru söylüyor ne kadar dayanırsan kuvoz ihtimali solunum sıkıntısı ihtimali o kadar azalıyor sana çok zor ama onlar için çok iyi 37 den sonrada durmazlar sanırım
Öyle tabi onlar icin dayanıyorum hemen hemen her gece acildeyim cok kasilmam oluyo ama henüz açılmam yok . 36 yi görsem cok iyi olucak

Bebeklerin kiloları nispeten iyi.Ancak doktorunuz haklı.Ne kadar tasiyabilirseniz bebisler için o kadar iyi.Sizi en iyi ben anlarım.Son haftalar inanılmaz zordur.Hiç geçmeyecekmiş gibi gelir.Ama inanın geçecek.Şöyle 2.750 Ya da 3000 olsa kiloları muhteşem olur.36'yı atlatirsaniz inşallah Küveze de girmezler
İnsallah canim
Gerçekten 30 haftadan sonrası cok zor geçmeye başladı saat sayıyorum 😒

X