Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Emoshhh Vakit geldi ha...Ben doğum yaptıktan sonra zaman uçtu gitti.Hamileyken geçmiyordu şimdi tutamıyorum zamani...Sağlıkla kavus inşallah canım.Hadi bakalım kilo bildirimini de bekliyorum

Emoshhh Vakit geldi ha...Ben doğum yaptıktan sonra zaman uçtu gitti.Hamileyken geçmiyordu şimdi tutamıyorum zamani...Sağlıkla kavus inşallah canım.Hadi bakalım kilo bildirimini de bekliyorum
Suanda senin olduğun zamana ışınlanmak istiyorum maalesef yakin zamanda görünmüyor dedi doktor. Normal bekliyoruz sanırım 41 i de görücem odemlerim cok artti herşey moralimi bozuyor o yüzden bıraktım tartilmayi tam doguma girmeden önce tartılır Doğum sonrasını da bildiririm canim teşekkür ederim.

Günaydın .. Güncel kg 64.1 Kilo bildirimlerimi cumartesi yapacağım artık. Çünkü cumartesi günü haftalık kilomu alıyorum. Düne göre 400 gr daha almışım resmen

Merhaba geçmiş olsun öncelikle.benim bebeğimde 23.gunlukken anlaşıldı tiroid hastalığı.gec mi kaldık diye düşünmekten kafayı yiyicem artık.ilaci verirken acaba ağzından çıkardı mı kasıkta kaldı mı karnı tam açmı diye sürekli düşünüyorum.

Merhaba hipotiroid benim bebeğimde var.Bizim 6.gün anlaşıldı ama T3 T4 normal olduğu için hoca 1.ayına kadar bekleyelim geçici olabilir dedi.Tsh 35 ti. 1.ayda tsh 12.75 e düştü.5 in altına düşmesi gerektiği ve düşmediği için bebegin hipotiroidi var ilaca başlayalım dedi.Yarim doz alıyorduk geçen haftaki kontrolde hala 9,75 olduğu için tam doza geçtik.Ilaci sabah aç karnına veriyorum verdikten sonra yarım saat emzirmiyorum.Eger ilaca başladığıniz 23.günde T3 T4 hormon değerleriniz normalse etkilenme olmamıştır hiç merak etmeyin.Bu değerler düşükse tiroid yeteri kadar üretilmemiş oluyor.Tsh yüksekken ki aşamada tsh hormonu yükselerek tiroid bezine az çalışıyorsun daha çok çalış diyor.Sizin 23.gun değerleriniz kaçtı ?Topuk kanı kaç geldi? Ilaç kullaniminiz nasıl ?

merhaba, çok geçmiş olsun. Bebeğiniz olduğu için şu an çok hassassınız biliyorum. Ama o kadar takmayın kafanıza çok şükür teşhis konmuş.
benim eşimin ailesinde herkeste var tiroit hastalığı anne tarafında. Gelişim geriliği zeka geriliği olan kimse yok.
Eşim ameliyat oldu şimdi. Annesine de ameliyat demişler ama ben hasan hüsnü eren diye bir doktor gördüm instagramda takip ediyorum. Annesinş ona götüreceğiz önce. İyot ile tedavi yapıyor. Bebeklerde de karından gazlı bezle iyot uygulaması öneriyor. Siz de bakın isterseniz belki gitmek istersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…