- 10 Eylül 2019
- 902
- 1.347
- 63
- 34
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.581
Günaydın canım.Iştahin olsa bile 40 gunluk lohusalik doneminde vucudun ve rahmin eski formuna gelmesi,kan hacminin eski haline donmesi,emzirme vb sebeplerle kilo kaybı normal.Belli bir süre sonra diyet yapılmazsa duruyor..Sen yine de yemeye çalışGünaydınarchimom Bugün doğum sonrası 21.gun ve ben 56 kiloyum.İştahim yok bu gidişle çok hızlı kilo vereceğimden korkuyorum
Çok fazla giremiyorum eskisi gibioxfordlu buralara da uğra arada
Evet yemem gerekiyor.Kendimi zorlayacagim bunun içinGünaydın canım.Iştahin olsa bile 40 gunluk lohusalik doneminde vucudun ve rahmin eski formuna gelmesi,kan hacminin eski haline donmesi,emzirme vb sebeplerle kilo kaybı normal.Belli bir süre sonra diyet yapılmazsa duruyor..Sen yine de yemeye çalış
İnşallah bu şekilde dengeli atlaririm geri kalan zamanıÇok iyi kilo vermeye devam etmen ama yemeye devam edersen geri alırsınBak ben veremedim.Ne hayallerim vardı nerdeyse eve geldiğim kiloda kaldım
Süper nerdeyse hiç kilo almamışsın
Olsun Olsun..Kilo alımın da çok iyi 30 hafta için +6 kilo süper.Ilk haftalarını hatırlıyorum senin baya korkuyordun kilo almaya sonra verdin ona da üzüldün ama şimdi gayet dengeli alıyorsun
Aynen aynen ben de hiç vermiyorum kilo.Guya ilk 2 ayda 10 kilo verecektim
Hamile kaldığın kiloya inmişsin süper
archimom selamlar
ben hep salı tartılma cesareti gösteriyorum, salı-cuma arası iyiyim. Hafta sonu eşimle eve kapanıp yemeğe abanınca şişiyorum. Şişliğim anca salıya gidiyor
bu sabah tartıldım 62.5. 400 gram fazla çıktım geçen haftadan. Eyvahlar bana
Geçmiş olsun, hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün kuzucukKanks bana doğum sonrası 65 yazabilirsin hemen sonra tartılmadım ama bugün tartıldım 5gün sonrası yaniarchimom
Canım çok sevindim hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün,olsun,yine verirsin.archimom Canım ben cuma günü doğum yaptım. 69 buçuk ile doğuma girdim. Bu sabah 67 kiloydum. Aslında daha fazla gitmişti ama hastanede bebeğin kilo kaybı fazla diye taburcu etmediler. Bende süt artsın diye ne bulduysam yedim
Şimdilik durumlar böyle
Tamam tartildigin zaman yazarsin canim@archiguncel kg bilmiyorum 13 kg almıştım 6kg dogumda gitti 66 kgdim lohusayken dikkat etmedim sütüm yoktu çünkü.Sanirim vermek bir yana aldim gibi.Gobek mide basenler fena moralimi bozuyor.Bu hafta ufaktan dikkat etmeye başladım bakalim ins disari cikabildigimde tartilip somucu bildirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?