• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Ben de annemlere kalmaya gidiyorum bu hafta tartılamam sanırım 67.5 güncel kilom allahım annemlerde boğazımı tutarım inş:)
Bende hep öyle diyorum canım ama hiçte öyle olmuyo 🙊😃 annem sağolsun şuda bebeğe yarar buda bebeğe yarar diye diye önüme koymadığı şey kalmıyo 😄

merhaba ilk üç ay çok normal ben ilk 12 haftamda 5 kilo vermiştim. ilk 3 ay bebek vücut deponuzdan besleniyor. 12. hafta kontrole gittiğimde bir hafta öndeydi bizimki -5'e rağmen. korkmayın yani. sonra yavaş yavaş alıyorsunuz o kiloyu
Daha 7 haftada 5 kilo vermisim bide kabiz olmama ragmen bi kac gun sonra bidaha tartilicam bakalim ne cikicak

Annem de öyle maalesef, kabak tatlısı bile yapmış anne karıştırmayım Her şeyi midem bulanıyor diyorum bir saat sonra yersin o zaman diyor 😅
Bende hep öyle diyorum canım ama hiçte öyle olmuyo 🙊😃 annem sağolsun şuda bebeğe yarar buda bebeğe yarar diye diye önüme koymadığı şey kalmıyo

Annem de öyle maalesef, kabak tatlısı bile yapmış anne karıştırmayım Her şeyi midem bulanıyor diyorum bir saat sonra yersin o zaman diyor 😅
Hiç sorma valla yemeği yediriyo arkasından tatlı arkasından meyve mahvoluyodum resmen 😄 birde benim bulantılarım geçeli 4 5 gün oluyo ilk zmnlar aşırı bulantım oluyodu yiyemiyorum bişey pişiremiyorum kokuda mahvediyo beni diye anneme gittim ama o daha kötü etkiledi beni 😄 yinede ona rağmen daha 1.5 kilo aldım.zaten baktım böyle olacak gibi değil diye akşam yemeğine çağırsada gitmiyorum çünkü o tabağı bitirtmeden sofradan kaldırtmıyo beni 😄

Bugün doğum yapalı 16 gün oldu 66.3 güncel kilom. Başlangıç kiloma 1.3 kaldı. Geceleri çok terledim ödem gitti. Şu aşamada yediklerime dikkat etmeden kilo veriyorum ama biraz abartıyorum sanki tatlı pasta börek yemeyi bırakmazsam artıları görmeye başlarım yine yakında 😅

Bugün doğum yapalı 16 gün oldu 66.3 güncel kilom. Başlangıç kiloma 1.3 kaldı. Geceleri çok terledim ödem gitti. Şu aşamada yediklerime dikkat etmeden kilo veriyorum ama biraz abartıyorum sanki tatlı pasta börek yemeyi bırakmazsam artıları görmeye başlarım yine yakında 😅
Çok iyi kilo vermeye devam etmen ama yemeye devam edersen geri alırsın 😎 Bak ben veremedim.Ne hayallerim vardı nerdeyse eve geldiğim kiloda kaldım
archimom archimom canım güncel kilom 64.4 19+0 olduk 😊
Süper nerdeyse hiç kilo almamışsın
archimom archimom canım kusura bakma geçen hafta yazmayı unutmuşum bu aralar çok unutkanim..
Guncelleme yapıyorum + 800 almışım iki haftada bebek büyüyor heralde🙈
Olsun Olsun..Kilo alımın da çok iyi 30 hafta için +6 kilo süper.Ilk haftalarını hatırlıyorum senin baya korkuyordun kilo almaya sonra verdin ona da üzüldün ama şimdi gayet dengeli alıyorsun
archimom archimom benim hala aynı 59.7 😁 yapıştı kaldı ya 5 kilo resmen 🙄😁
Aynen aynen ben de hiç vermiyorum kilo.Guya ilk 2 ayda 10 kilo verecektim 🤣🤣🤣
Merhabalar bu hafta 58.5 :)
Hamile kaldığın kiloya inmişsin süper

Canım bulantılarım yeni yeni geçiyor bu zmna kadar resmen diyet yapar gibi beslendim ilk gebeliğimde 20.haftamda 7 kilo almıştım bunda az az gidiyorum en azından bebek için iyi gelecek herşeyi yiyorum.böyle de alıştım gibi bundan sonrada dikkatli bir şekilde giderim inşallah sonra vermesi zor oluyor.ilkinde 17kilo ile doğum yapmıştım gerçi çoğu ödemdi ama 5 kilo yapışıp kalmıştı emzirmeyi kestikten sonra o 5kilo ile 2 kilo daha vermiştim 63 ilede bu bebişime hamile kaldım 😊

Son düzenleme:
Çok iyi kilo vermeye devam etmen ama yemeye devam edersen geri alırsın 😎 Bak ben veremedim.Ne hayallerim vardı nerdeyse eve geldiğim kiloda kaldım

Olsun Olsun..Kilo alımın da çok iyi 30 hafta için +6 kilo süper.Ilk haftalarını hatırlıyorum senin baya korkuyordun kilo almaya sonra verdin ona da üzüldün ama şimdi gayet dengeli alıyorsun

Aynen aynen ben de hiç vermiyorum kilo.Guya ilk 2 ayda 10 kilo verecektim 🤣🤣🤣

Hamile kaldığın kiloya inmişsin süper
Valla ya aralıklı oruca başladım çünkü gece çok sağlıksız besleniyordum abur cubur tatlı bakalım onları kesince işe yarayacak mı 😁

Mugolata Mugolata Hayırlı olsun doğum yapmissin sağlıkla büyüsün.Buralara uğramıyorsun profiline bakınca fark ettim.Kilo takibine devam edecek misin?
Z Z P , sipsip52 sipsip52 Bildirimler nerde kızlar?

Mugolata Mugolata Hayırlı olsun doğum yapmissin sağlıkla büyüsün.Buralara uğramıyorsun profiline bakınca fark ettim.Kilo takibine devam edecek misin?
Z Z P , sipsip52 sipsip52 Bildirimler nerde kızlar?
Ben nedense bildirim almıyorum burayı unutuyorum 🥲 toplam 18 kilo aldım hamilelikte maalesef:(( ptesi doğum yaptım. Doğum sonrası 6.5kg gitti. Doğuma giriş 85 çıkış 78.5

Valla ya aralıklı oruca başladım çünkü gece çok sağlıksız besleniyordum abur cubur tatlı bakalım onları kesince işe yarayacak mı 😁
Ben hep duyuyorum aralıklı oruç falan da hiç denemedim aç kalamam ya..Sekerim de henüz normale dönmedi zaten de...Açlik hissi geçiyor diyorlar doğru mu?

Ben hep duyuyorum aralıklı oruç falan da hiç denemedim aç kalamam ya..Sekerim de henüz normale dönmedi zaten de...Açlik hissi geçiyor diyorlar doğru mu?
Aralıklı oruçta aç kalma durumu yok kuzum işte o güzel 😁bi bak istersen ve sanki sütüm de arttı benim

Back