Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Çok şükür canım

Bugünkü kg mım 60. Daha bir hafta olmamıştır 58.7 falandım ne ara 60 a yuvarlandım ben ya

Çok geçmiş olsun. Ömrü bahtı açık olsun Deniz'in, sağlıklı güzel nice yaşlarınız beraber olsun.

Evet canım biliyorum Ocak annelerinde konuştuk.Odem olmuştur evet atınca kilo kaybedersin.Biz de iyiyiz taburcu olduk eve gidiyoruz

archimom Doğum yapmissin canım gözün aydın saglicakla büyüt darısı bizlere artik
Bildirim pek gelmediği icin bakamıyorum buraya benimde güncel kilom 63

Hayırlı akşamlar
Güncel kilom 57.4
Doktor 20.haftaya kadar kilo alımı istemiyoruz önermiyoruz dedi, ne kadar zor bir şey
Bu kilo almak bir sorun mu değil mi hiç çözemedim hanımlar
Sizin için bu süreç nasıl ilerliyor?

Benim de sezaryen bugün 4. Gün tartıya çıkayım dedim 65 çıktım gide gide 3 kilo gitmiş ayaklarım hala davul gibi sen kaç günde tartıda eksileri görmeye başladın
Benimde öyleydi cnm . 6.gunden itibaren vermeye başladım. Hatta bi bakiyosun günde 2 kilo gitmis efsane bişey

Sevgili Archimom hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah çok güzel bir istikbali olsun seni ve eşini gönül dolusu tebrik ediyor yavrularınızla birlikte hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

85.7 oldum bu arada geceleri hiç uyuyamıyorum bel ağrısı çok oluyor bazen gün içinde kasıklarda ağrı oluyor. Elim ayağım yüzüm hiç şişmedi buna şaşırıyorum ama uykusuzluk sıkıntı.. saat 03ten beri gözümü kırpmadım mesela yatağın içinde dön sağa dön sola bunaldım

Kizlar bende son durum cumartesi gecesi suyum geldi acile geldim hala hastanedeyim.
Suan sancilarim basladi ama acilma hic yok bekletiyolar hafifletici verdiler sabah doktor ne dicek bekliyoruz
Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah sıkıntısız bir doğum olsun

Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah sıkıntısız bir doğum olsun
Insallah cnm 1 ay once geliyo benim kiz.
Biraz zor gecicek gibi su geldi 24 saat oldu sanci basladi 2 saati gecdi ama acilma 1 parmak kadar bile deilmis

Insallah cnm 1 ay once geliyo benim kiz.
Biraz zor gecicek gibi su geldi 24 saat oldu sanci basladi 2 saati gecdi ama acilma 1 parmak kadar bile deilmis
Artar İnşaallah açılma suyun gelmesine takılma su geldikten sonra en geç 36 ile 48 saat içinde olmasını bekliyorlar su gelince hemen olacak diye bir şey yok dert etme. Mümkünse hastanede ılık bir duş al yürüyüş yap sürekli yatarak veya nstye bağlı halde açılma yavaş olur diyorlar. İnşaallah kolaylıkla oluverir Allahım yardımcın olsun.. Allah kurtarsın..

Kizlar bende son durum cumartesi gecesi suyum geldi acile geldim hala hastanedeyim.
Suan sancilarim basladi ama acilma hic yok bekletiyolar hafifletici verdiler sabah doktor ne dicek bekliyoruz
Allah yardımcın olsun canım güc kuvvet versin sağlıkla kucağina alırsın kısa sürede inşallah

Allah kolaylık versin, inşallah kolay bir doğum olur, sağlıklı bir şekilde kızını kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…