Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Canım benim ilk doğumum da öyle oldu. Suni sancı genellikle sezeryana donuyor zaten.Kendi sancin olmayınca pek olmuyor.Onemli olan sağlıkla kucağına almış olman.Anali babalı sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum oglusuna..Kilosu da iyi maşallah.Bugun taburcu olursunuz.Emzirebildin mi?

Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah

61.6
archimom ben çok tatlıya düştüm geçen hafta
Dün tekrar kendimi toparladım dikkat ediyorum artık.. inşallah devamı gelir kuzum
Nasılsın? Hastaneye yattın mı? Bugündü sanki yatışın

Merhaba canım.Evet bugün yattim.Bu da hastane dolabim bazi yiyecekler de dışarda...Istesem de tatlı yiyemem artık...Sen de yeme

Eklentiler

• 20201215_135350.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 49
Aslında pazar günü tartıldım ama yazmak istemedim. İçtiğim vitamin beni mahvetmişti 3 gündür içmiyorum ve kilomu güncelleyebilirim artık. 62.5 güncel kilom

Torvi Nerdesin bıraktın mi bizi?
numnumk Canım nasılsın ? Eve çıkmış olmalısınız.Bebis nasıl emiyor mu? Eve gelis kilon kAc?
Canim pek iyi değilim. Çok halsiz hissediyorum. Rutin işlerimi bile zor döndürüyorum şu günlerde..
Unutuyorum sayfaya girmeyi. Ama gecen cuma diyetisyendeydim. 86 yi bulmuşum nerdeyse.. sen nasılsın?

Canim pek iyi değilim. Çok halsiz hissediyorum. Rutin işlerimi bile zor döndürüyorum şu günlerde..
Unutuyorum sayfaya girmeyi. Ama gecen cuma diyetisyendeydim. 86 yi bulmuşum nerdeyse.. sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım.Az kaldı dayan.Ben de hastanede yatıyorum.30 aralık - 1 ocak arası alacaklar 37 hafta dolunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…