- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.641
Canım benim ilk doğumum da öyle oldu. Suni sancı genellikle sezeryana donuyor zaten.Kendi sancin olmayınca pek olmuyor.Onemli olan sağlıkla kucağına almış olman.Anali babalı sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum oglusuna..Kilosu da iyi maşallah.Bugun taburcu olursunuz.Emzirebildin mi?9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.
çok şükür 40+0 da 3820 gram oğluşumu kucağıma almış oldum. Çok mutsuzdum sezaryen olacağı için ama boşuna üzmüşüm kendimi önemli olan onun gelmesiymiş
Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.
çok şükür 40+0 da 3820 gram oğluşumu kucağıma almış oldum. Çok mutsuzdum sezaryen olacağı için ama boşuna üzmüşüm kendimi önemli olan onun gelmesiymiş
Merhaba canım.Evet bugün yattim.Bu da hastane dolabim61.6
archimom ben çok tatlıya düştüm geçen hafta
Dün tekrar kendimi toparladım dikkat ediyorum artık.. inşallah devamı gelir kuzum
Nasılsın? Hastaneye yattın mı? Bugündü sanki yatışın
Kıyamaaam avokadosu bile varMerhaba canım.Evet bugün yattim.Bu da hastane dolabimbazi yiyecekler de dışarda...Istesem de tatlı yiyemem artık...Sen de yeme
Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna zamanında inşallah :)Merhaba canım.Evet bugün yattim.Bu da hastane dolabimbazi yiyecekler de dışarda...Istesem de tatlı yiyemem artık...Sen de yeme
Sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba canım.Evet bugün yattim.Bu da hastane dolabimbazi yiyecekler de dışarda...Istesem de tatlı yiyemem artık...Sen de yeme
Hoşgeldiniz.Gebeliginizi tebrik ederim.Boy bilgisi de paylaşır misiniz acaba ?başlangıç kilom 57.5
23+2 haftalık gebeliğim
şu an kilom 60
Sagol canim.Hepimiz inşallahSağlıkla kucağına al inşallah
1.67 boyum teşekkür ederimHoşgeldiniz.Gebeliginizi tebrik ederim.Boy bilgisi de paylaşır misiniz acaba ?
Pazar günü daha kilolu çıkmıştın herhaldeAslında pazar günü tartıldım ama yazmak istemedim. İçtiğim vitamin beni mahvetmişti3 gündür içmiyorum ve kilomu güncelleyebilirim artık. 62.5 güncel kilom
Bende bir değişiklik yok maalesef aynıyım
63 çıktım ve mümkün olamazdıPazar günü daha kilolu çıkmıştın herhalde
Canim pek iyi değilim. Çok halsiz hissediyorum. Rutin işlerimi bile zor döndürüyorum şu günlerde..
Geçmiş olsun canım.Az kaldı dayan.Ben de hastanede yatıyorum.30 aralık - 1 ocak arası alacaklar 37 hafta doluncaCanim pek iyi değilim. Çok halsiz hissediyorum. Rutin işlerimi bile zor döndürüyorum şu günlerde..
Unutuyorum sayfaya girmeyi. Ama gecen cuma diyetisyendeydim. 86 yi bulmuşum nerdeyse.. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?