• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.
çok şükür 40+0 da 3820 gram oğluşumu kucağıma almış oldum. Çok mutsuzdum sezaryen olacağı için ama boşuna üzmüşüm kendimi önemli olan onun gelmesiymiş💕
Canım benim ilk doğumum da öyle oldu. Suni sancı genellikle sezeryana donuyor zaten.Kendi sancin olmayınca pek olmuyor.Onemli olan sağlıkla kucağına almış olman.Anali babalı sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum oglusuna..Kilosu da iyi maşallah.Bugun taburcu olursunuz.Emzirebildin mi?

9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.
çok şükür 40+0 da 3820 gram oğluşumu kucağıma almış oldum. Çok mutsuzdum sezaryen olacağı için ama boşuna üzmüşüm kendimi önemli olan onun gelmesiymiş💕
Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün 🧡 darısı bizlere inşallah 🙏🙏

61.6 :bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:
archimom archimom ben çok tatlıya düştüm geçen hafta :110:
Dün tekrar kendimi toparladım dikkat ediyorum artık.. inşallah devamı gelir kuzum :olamaz:
Nasılsın? Hastaneye yattın mı? Bugündü sanki yatışın

61.6 :bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:
archimom archimom ben çok tatlıya düştüm geçen hafta :110:
Dün tekrar kendimi toparladım dikkat ediyorum artık.. inşallah devamı gelir kuzum :olamaz:
Nasılsın? Hastaneye yattın mı? Bugündü sanki yatışın
Merhaba canım.Evet bugün yattim.Bu da hastane dolabim 😂😂😂 bazi yiyecekler de dışarda...Istesem de tatlı yiyemem artık...Sen de yeme

Eklentiler

• 20201215_135350.jpg
    20201215_135350.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 49
Aslında pazar günü tartıldım ama yazmak istemedim. İçtiğim vitamin beni mahvetmişti 😅 3 gündür içmiyorum ve kilomu güncelleyebilirim artık. 62.5 güncel kilom 🙃

Torvi Torvi Nerdesin bıraktın mi bizi?
numnumk numnumk Canım nasılsın ? Eve çıkmış olmalısınız.Bebis nasıl emiyor mu? Eve gelis kilon kAc?
Canim pek iyi değilim. Çok halsiz hissediyorum. Rutin işlerimi bile zor döndürüyorum şu günlerde..
Unutuyorum sayfaya girmeyi. Ama gecen cuma diyetisyendeydim. 86 yi bulmuşum nerdeyse.. sen nasılsın?

Canim pek iyi değilim. Çok halsiz hissediyorum. Rutin işlerimi bile zor döndürüyorum şu günlerde..
Unutuyorum sayfaya girmeyi. Ama gecen cuma diyetisyendeydim. 86 yi bulmuşum nerdeyse.. sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım.Az kaldı dayan.Ben de hastanede yatıyorum.30 aralık - 1 ocak arası alacaklar 37 hafta dolunca

Back