• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Günaydın.Odem de olabilir

Canım Perinatolojiye de gittin di mi en son suyun normal demişti bir sonraki dr.Ne durumdasın iyi misin?
En son hastanenin perinatologu normal demişti bir daha gitmedim başka bir doktora.Gitmeyi düşünmüyorum tek başıma yolculuk yapmak çok zor archimom archimom Haftaya kendi doktoruma tekrar randevum var.Bir sıkıntı görürse perinatologla devam edeceğim

Kizlar gece nişan geldi 1cm acilma varmis.sancim düzensiz adet olacakmisim gibi bir sanci sancin duzene girip artinca gel dediler ne zaman dogum yapiliyor nişandan sonra

Kizlar gece nişan geldi 1cm acilma varmis.sancim düzensiz adet olacakmisim gibi bir sanci sancin duzene girip artinca gel dediler ne zaman dogum yapiliyor nişandan sonra
Canım o hiç belli olmaz.Nisan geldikten sonra 2 hafta geçiren de var .2 cm.acilma ile 4 hafta duran da var.Hatta ocak annelerinde bir annenin hem nişanı geldi hem açıklığı vardı 3 hafta geçti dün gece başladı doğumu suyu geldi.Birkac hafta da alabilir birkaç gün içinde de başlayabilir doğum

Benim nişan geldikten 12 saat sonra doğum olmuştu ancak herkeste farklı seyrediyor achimomun dediği gibi.Bu süreçte bol bol yürüyüş yap sancın düzene girer ve açılman artar.Gerçi benim sancılarım asla düzenli olmamıştı.Hatta doghaneye girince sancım durdu😅Doktor suni sancı takmak zorunda kaldi

Merhaba hanımlar, Aradığım sayfayı buldum sanırım. 17+4 haftalık hamileyim. Bir kızım var inşallah bir tane daha kızım olacak🤗
ilk hamileliğimde 56 ile başlayıp ilk aylar 53 e düşmüş , doğuma kadar da 70-71 e ulaşmıştım. 53 ten hesaplarsam 18 kg almışım. fakat bunda 7-8 kg ı aşmak istemiyorum. 57 kg ile hamile kaldım, +1 kg aldım bile

Merhaba hanımlar, Aradığım sayfayı buldum sanırım. 17+4 haftalık hamileyim. Bir kızım var inşallah bir tane daha kızım olacak🤗
ilk hamileliğimde 56 ile başlayıp ilk aylar 53 e düşmüş , doğuma kadar da 70-71 e ulaşmıştım. 53 ten hesaplarsam 18 kg almışım. fakat bunda 7-8 kg ı aşmak istemiyorum. 57 kg ile hamile kaldım, +1 kg aldım bile
Merhaba hoşgeldiniz.Gebeliginizi tebrik ederim.Saglikla gelsin kızınız..Boyunuzu da yazın isterseniz listeye ekleyeyim.Sevgiler

Ben de bundan sonra tartilamayacagim doğuma kadar hehe kilo artışımı görmeyeceğim için mutluyum aslında 😎😎😎
Ene kız niyeki öyle bi karar mı aldın, ben doğuma giderken bi tartılırım çıktığımda ne gitmiş ne kalmış görmem lazım😄

Ene kız niyeki öyle bi karar mı aldın, ben doğuma giderken bi tartılırım çıktığımda ne gitmiş ne kalmış görmem lazım😄
Yok yavrum ben hastanede yatacağım 15-16 gün doğuma kadar. Yarından sonra yatıyorum. 30 Aralık sezaryan günüm. Hastanede tartılma imkanı olmuyor

Yok yavrum ben hastanede yatacağım 15-16 gün doğuma kadar. Yarından sonra yatıyorum. 30 Aralık sezaryan günüm. Hastanede tartılma imkanı olmuyor
Hee hadi hayırlı doğumların olsun ağrısız acısız inşallah sağlıkla kavuş canım😍

Merhaba, güncel kilom 61.5, asıl kilo şimdiki haftalarda mı alınıyor? En fazla 64 65 civarı bitirmek istiyorum da pek gerçekçi değil galiba 🙈🙈

Back