- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.621
Günaydın hanımlar
Tartıcığım 64.4 oldun diyor aslında pek bir şey yiyemiyorum kan ilacından sanırım kabızım. Kuru kayısıyla sıcak su falan içiyorum ama nafile hiç fayda etmedi.
Benim bildiğim 24 ila 48 saat diye duydumKizlar gece nişan geldi 1cm acilma varmis.sancim düzensiz adet olacakmisim gibi bir sanci sancin duzene girip artinca gel dediler ne zaman dogum yapiliyor nişandan sonra
Aynı haftadayız ben 6 kilo garanti görüyorum ama bilmiyorum almayan almıyorMerhaba, güncel kilom 61.5, asıl kilo şimdiki haftalarda mı alınıyor? En fazla 64 65 civarı bitirmek istiyorum da pek gerçekçi değil galiba
Bana cok geliyor.Oysaki 9 kgla tamamlamak istiyordum.Benim bildiğim 24 ila 48 saat diye duydum
Canım surda ne kaldı doğumuna.Gayet güzel tama
Teşekkür ederim deneyeceğim ben de sıcak suyun içine kuru kayısı atıp çay gibi yudum yudum içiyorum ama pek etki etmedi.Hosav iç sabah aç karına ben çok siddetti yaşadım bir hafta düzenli hergun kayısı hoşafı bazen iki kez günde içtim ve incir
Gayet normal bu haftalardan sonra hareketler artıyor ve sertleşiyor sonra yer kalmayınca ittirme kaktırmaya donuyorKizlar benimle veya bende az bise ilerde olan annelerimiz bebeginiz cok harekelimi.
Benim bebek normalde pek fazla hareket etmezdi ama su 2 gundur sanki birsey varda cpcuk fir donuyo karnimda anlam veremedim,genelde sagima yatinca cok canlanirdi halada oyle ama gun icerisinde asiri hareket olmaya basladi korluyorum 2 gundur normalmi diye bukadar canlanmasi
Benimde aynı şekilde fıldır fıldır hiç durmuyo sankiKizlar benimle veya bende az bise ilerde olan annelerimiz bebeginiz cok harekelimi.
Benim bebek normalde pek fazla hareket etmezdi ama su 2 gundur sanki birsey varda cpcuk fir donuyo karnimda anlam veremedim,genelde sagima yatinca cok canlanirdi halada oyle ama gun icerisinde asiri hareket olmaya basladi korluyorum 2 gundur normalmi diye bukadar canlanmasi
Cok saolun oyle olsunda baska birsey olmasin doktoruma sorcam ama oda gel bakalim dicek gidince zaten kovid var birde 2 saattan once alinmiyo iceri icerde bekleme sureside var aksama cikiyorum hastaneden sonraBenimde aynı şekilde fıldır fıldır hiç durmuyo sankisuyunun en fazla olduğu dönemmiş o yüzden her hareketi hissediliyomuş diye okumuştum
Ozamn en cok catlicagimiz zaman bu aylarGayet normal bu haftalardan sonra hareketler artıyor ve sertleşiyor sonra yer kalmayınca ittirme kaktırmaya donuyor
9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.numnumk Naptın canım?Seni merak ediyorum
Hayırlı olsun bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.
çok şükür 40+0 da 3820 gram oğluşumu kucağıma almış oldum. Çok mutsuzdum sezaryen olacağı için ama boşuna üzmüşüm kendimi önemli olan onun gelmesiymiş
AmiinHayırlı olsun bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsundarısı zamanı gelen bekleyenlerin basına
Gözün aydın cnm9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.
çok şükür 40+0 da 3820 gram oğluşumu kucağıma almış oldum. Çok mutsuzdum sezaryen olacağı için ama boşuna üzmüşüm kendimi önemli olan onun gelmesiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?