Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hosav iç sabah aç karına ben çok siddetti yaşadım bir hafta düzenli hergun kayısı hoşafı bazen iki kez günde içtim ve incir
Günaydın hanımlar
Tartıcığım 64.4 oldun diyor aslında pek bir şey yiyemiyorum kan ilacından sanırım kabızım. Kuru kayısıyla sıcak su falan içiyorum ama nafile hiç fayda etmedi.

Guncel kilom 66 bucuk 50 ile baslamisdim cok almisim doktorum bile baan guldu ilk basda cok zayifdin ondan boyle ck aldin diyo 32 haftamin icindeyim

Kizlar benimle veya bende az bise ilerde olan annelerimiz bebeginiz cok harekelimi.
Benim bebek normalde pek fazla hareket etmezdi ama su 2 gundur sanki birsey varda cpcuk fir donuyo karnimda anlam veremedim,genelde sagima yatinca cok canlanirdi halada oyle ama gun icerisinde asiri hareket olmaya basladi korluyorum 2 gundur normalmi diye bukadar canlanmasi

Gayet normal bu haftalardan sonra hareketler artıyor ve sertleşiyor sonra yer kalmayınca ittirme kaktırmaya donuyor

Benimde aynı şekilde fıldır fıldır hiç durmuyo sanki suyunun en fazla olduğu dönemmiş o yüzden her hareketi hissediliyomuş diye okumuştum

Benimde aynı şekilde fıldır fıldır hiç durmuyo sanki suyunun en fazla olduğu dönemmiş o yüzden her hareketi hissediliyomuş diye okumuştum
Cok saolun oyle olsunda baska birsey olmasin doktoruma sorcam ama oda gel bakalim dicek gidince zaten kovid var birde 2 saattan once alinmiyo iceri icerde bekleme sureside var aksama cikiyorum hastaneden sonra

Gayet normal bu haftalardan sonra hareketler artıyor ve sertleşiyor sonra yer kalmayınca ittirme kaktırmaya donuyor
Ozamn en cok catlicagimiz zaman bu aylar gpguslerim cok catladi oldular deve kadar onlari onleyemiyorum, birde basenlerde baslamis ama karin bolgemde suanlik yok oraya badem yagi suruyorum ondan galiba

numnumk Naptın canım?Seni merak ediyorum
9 saat suni sancının sonunda hala hiç bir şey hissetmiyordum, bebeğim de aşağı inmeyince spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım.
çok şükür 40+0 da 3820 gram oğluşumu kucağıma almış oldum. Çok mutsuzdum sezaryen olacağı için ama boşuna üzmüşüm kendimi önemli olan onun gelmesiymiş

Hayırlı olsun bebeğin sağlıklı uzun ömürlü olsun darısı zamanı gelen bekleyenlerin basına

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun güzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…