Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Geçmiş olsun canım.Az kaldı dayan.Ben de hastanede yatıyorum.30 aralık - 1 ocak arası alacaklar 37 hafta dolunca
Ben farkında değilim. Neden hastanedesin? Geçmiş olsun cnm. Sağ selim al kucağına bebeğini..

Ben farkında değilim. Neden hastanedesin? Geçmiş olsun cnm. Sağ selim al kucağına bebeğini..
Önceki gebelikte ablasyo plesanta olduğu için tekrarlama riski var.Bir de şeker var o yüzden yatırdılar Perinatoloji servisindeyim.Doguma kadar yatarak takipli olacağım.Bir sıkıntı olursa acil mudahale edebilecekler böylece..Bebegi de 37 hafta dolduğu gün alacaklar.Iyiyim tedbir amaclı yatıyorum yani

Allah yardımcın olsun cnm.. en doğrusu buydu zaten. Yanlış anımsamıyorsam 2 evladın daha vardi. (Biri hastanedeydi hatta diye kaldı aklımda) kim bakıyor şu anda?

Allah yardımcın olsun cnm.. en doğrusu buydu zaten. Yanlış anımsamıyorsam 2 evladın daha vardi. (Biri hastanedeydi hatta diye kaldı aklımda) kim bakıyor şu anda?
Doğru canım.Hastanede olan yoğun bakımda zaten refakatçi olayı yok.Evdeki sağlıklı olan oğluma da babası ve yardımcı bayan bakıyorlar.Anneannesi de var üst katta oturuyor annem.Sagolasin.Hepimiz sağlıkla alacağız kucagimiza

Allah yardımcın olsun. Amin cnm.. Ben de doğuma giderken refakatçi annem mi olsun eşim mi ikilemindeyim. Oğlum gündüz kreşte ama geceleri kendiyle kim kalsa daha az etkilenir diye düşünüyorum. Cok taktım kafaya.. biraz hassas bir çocuk..

Bana 63.5 yazın bacılar, dün doktorda yattığım yerden kalkamadım, sıfır beden ruhum kaldırmıyo bunca yükü

Amanın yük dediğim oğluşum değil he alınmasın paşam, bu kadar zaman bekledin ne çene yapıyosun der şimdi, şükür olduya 100 kilo bile feda olsun ona

Bebeğim ikimiz yarisiirz diyeceğim de 31.haftada 10 kilo ben olmuşum 22.haftada +8 kilo
Kız son aylar çok alınıyomuş şuan böyle üçer beşer çıkıyo sanki kilo doğumu zorlaştırmasın da alınır verilir gerçi ben az takığım kiloya ondan bi şoklanıyorum her tartıya çıktığımda, ama şükür benim oğlana yarıyomuş azcuk tombik olcak sanırım böyle giderse

Benim ilk hamileligimde 27 kg aldigimi soyleyey8m susayim

Maşallah kuzuma maasallah sağlıcakla gelsinler insallah
Benim atıyorum 22+0 21+4-5 çıkıyor kilosu ama 22 haftalık aşağı takvimle ayni ortalama bi çocuk:)

archimom günaydın, epeydir bildirim yapmıyordum çok abartmıştim dolayısıyla sismistim yazmak istemedim şuan 86.2. Bu arada hastaneye yatmissin okuyorum buradan hep, artık güvendesin inşallah sağlıkla dogum yaparsın.

Benim atıyorum 22+0 21+4-5 çıkıyor kilosu ama 22 haftalık aşağı takvimle ayni ortalama bi çocuk:)
Aynen ben de 22 kilo almıştım öncekinde...Dikkat edince alınmıyor ama bunu anlamış oldum.Bu gebeliği +7-8 ile bitireceğim.Gelisiminin haftasına uygun olması yeterli 1-2 hafta geride ya da önde olmasını da olumsuz bulmuyorlar nitekim..
Cok heyecanlı çok çok az kaldı doğuma zaman daha çabuk geçer artık
Evet 2 haftam kaldı.Hastanede zaman daha hızlı geçiyor.Dinleniyorum kitap okuyorum bilgisayarda islerimi yapıyorum.Sıkıcı değil
Evet canım nispeten güvendeyim tabi.86.2 oldun haaa.Hemen yapistiriyorum tabloya

Bence annen senin yanında kalsın eşin oğlunun yanında daha iyi hisseder kendini bende oyle yapmayı düşünüyorum

Bence annen senin yanında kalsın eşin oğlunun yanında daha iyi hisseder kendini bende oyle yapmayı düşünüyorum
Benim de en çok aklıma o yatıyor aslında.. En azından hem ben hem babası kaçmamıs oluruz evden..

O zaman 27 kilo almış birine sorumdur veriliyomu geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…