- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.902
- 133
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.661
Ben farkında değilim. Neden hastanedesin? Geçmiş olsun cnm. Sağ selim al kucağına bebeğini..Geçmiş olsun canım.Az kaldı dayan.Ben de hastanede yatıyorum.30 aralık - 1 ocak arası alacaklar 37 hafta dolunca
Önceki gebelikte ablasyo plesanta olduğu için tekrarlama riski var.Bir de şeker var o yüzden yatırdılar Perinatoloji servisindeyim.Doguma kadar yatarak takipli olacağım.Bir sıkıntı olursa acil mudahale edebilecekler böylece..Bebegi de 37 hafta dolduğu gün alacaklar.Iyiyim tedbir amaclı yatıyorum yaniBen farkında değilim. Neden hastanedesin? Geçmiş olsun cnm. Sağ selim al kucağına bebeğini..
Aa biz devam ediyormuyduk. Ben aynı pazarları tartilmaya devam ediyorum. 2.hafta 79.5 güncel kilom
Allah yardımcın olsun cnm.. en doğrusu buydu zaten. Yanlış anımsamıyorsam 2 evladın daha vardi. (Biri hastanedeydi hatta diye kaldı aklımda) kim bakıyor şu anda?Önceki gebelikte ablasyo plesanta olduğu için tekrarlama riski var.Bir de şeker var o yüzden yatırdılar Perinatoloji servisindeyim.Doguma kadar yatarak takipli olacağım.Bir sıkıntı olursa acil mudahale edebilecekler böylece..Bebegi de 37 hafta dolduğu gün alacaklar.Iyiyim tedbir amaclı yatıyorum yani
Ediyoruz tabi canım.Eski kilosuna ulaşınca veya doğumun üzerinden kafi zaman geçince kaldırıyorum tablodanAa biz devam ediyormuyduk. Ben aynı pazarları tartilmaya devam ediyorum. 2.hafta 79.5 güncel kilom
Doğru canım.Hastanede olan yoğun bakımda zaten refakatçi olayı yok.Evdeki sağlıklı olan oğluma da babası ve yardımcı bayan bakıyorlar.Anneannesi de var üst katta oturuyor annem.Sagolasin.Hepimiz sağlıkla alacağız kucagimizaAllah yardımcın olsun cnm.. en doğrusu buydu zaten. Yanlış anımsamıyorsam 2 evladın daha vardi. (Biri hastanedeydi hatta diye kaldı aklımda) kim bakıyor şu anda?
Allah yardımcın olsun. Amin cnm.. Ben de doğuma giderken refakatçi annem mi olsun eşim mi ikilemindeyim. Oğlum gündüz kreşte ama geceleri kendiyle kim kalsa daha az etkilenir diye düşünüyorum. Cok taktım kafaya.. biraz hassas bir çocuk..Doğru canım.Hastanede olan yoğun bakımda zaten refakatçi olayı yok.Evdeki sağlıklı olan oğluma da babası ve yardımcı bayan bakıyorlar.Anneannesi de var üst katta oturuyor annem.Sagolasin.Hepimiz sağlıkla alacağız kucagimiza
Bebeğim ikimiz yarisiirz diyeceğim de 31.haftada 10 kilo ben olmuşum 22.haftada +8 kiloBana 63.5 yazın bacılar, dün doktorda yattığım yerden kalkamadım, sıfır beden ruhum kaldırmıyo bunca yükü
Kız son aylar çok alınıyomuş şuan böyle üçer beşer çıkıyo sanki kilo doğumu zorlaştırmasın da alınır verilir gerçi ben az takığım kiloya ondan bi şoklanıyorum her tartıya çıktığımda, ama şükür benim oğlana yarıyomuş azcuk tombik olcak sanırım böyle giderseBebeğim ikimiz yarisiirz diyeceğim de 31.haftada 10 kilo ben olmuşum 22.haftada +8 kilo
Benim ilk hamileligimde 27 kg aldigimi soyleyey8m susayimKız son aylar çok alınıyomuş şuan böyle üçer beşer çıkıyo sanki kilo doğumu zorlaştırmasın da alınır verilir gerçi ben az takığım kiloya ondan bi şoklanıyorum her tartıya çıktığımda, ama şükür benim oğlana yarıyomuş azcuk tombik olcak sanırım böyle giderse
Cok heyecanlı çok çok az kaldı doğuma zaman daha çabuk geçer artıkMerhaba canım.Evet bugün yattim.Bu da hastane dolabimbazi yiyecekler de dışarda...Istesem de tatlı yiyemem artık...Sen de yeme
Kız son aylar çok alınıyomuş şuan böyle üçer beşer çıkıyo sanki kilo doğumu zorlaştırmasın da alınır verilir gerçi ben az takığım kiloya ondan bi şoklanıyorum her tartıya çıktığımda, ama şükür benim oğlana yarıyomuş azcuk tombik olcak sanırım böyle giderse
Aynen ben de 22 kilo almıştım öncekinde...Dikkat edince alınmıyor ama bunu anlamış oldum.Bu gebeliği +7-8 ile bitireceğim.Gelisiminin haftasına uygun olması yeterli 1-2 hafta geride ya da önde olmasını da olumsuz bulmuyorlar nitekim..Benim ilk hamileligimde 27 kg aldigimi soyleyey8m susayim
Maşallah kuzuma maasallah sağlıcakla gelsinler insallah
Benim atıyorum 22+0 21+4-5 çıkıyor kilosu ama 22 haftalık aşağı takvimle ayni ortalama bi çocuk:)
Evet 2 haftam kaldı.Hastanede zaman daha hızlı geçiyor.Dinleniyorum kitap okuyorum bilgisayarda islerimi yapıyorum.Sıkıcı değilCok heyecanlı çok çok az kaldı doğuma zaman daha çabuk geçer artık
Evet canım nispeten güvendeyim tabi.86.2 oldun haaa.Hemen yapistiriyorum tabloyaarchimom günaydın, epeydir bildirim yapmıyordum çok abartmıştim dolayısıyla sismistim yazmak istemedim şuan 86.2. Bu arada hastaneye yatmissin okuyorum buradan hep, artık güvendesin inşallah sağlıkla dogum yaparsın.
Bence annen senin yanında kalsın eşin oğlunun yanında daha iyi hisseder kendini bende oyle yapmayı düşünüyorumAllah yardımcın olsun. Amin cnm.. Ben de doğuma giderken refakatçi annem mi olsun eşim mi ikilemindeyim. Oğlum gündüz kreşte ama geceleri kendiyle kim kalsa daha az etkilenir diye düşünüyorum. Cok taktım kafaya.. biraz hassas bir çocuk..
Benim de en çok aklıma o yatıyor aslında.. En azından hem ben hem babası kaçmamıs oluruz evden..Bence annen senin yanında kalsın eşin oğlunun yanında daha iyi hisseder kendini bende oyle yapmayı düşünüyorum
O zaman 27 kilo almış birine sorumdur veriliyomu geriBenim ilk hamileligimde 27 kg aldigimi soyleyey8m susayim
Maşallah kuzuma maasallah sağlıcakla gelsinler insallah
Benim atıyorum 22+0 21+4-5 çıkıyor kilosu ama 22 haftalık aşağı takvimle ayni ortalama bi çocuk:)
Kesinlikle kendini daha yalnız hissetmesin hem hastanede annen daha iyi yardımcı olabilir sana normal mi olcak sezeryan mi Bilmiyorm amaBenim de en çok aklıma o yatıyor aslında.. En azından hem ben hem babası kaçmamıs oluruz evden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?