• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Merhabaaaa 🖐🖐 archimom archimom nasılsın ? Hastane yatışın oldu mu ?
Kilomu da güncelleyeyim hemen. 60,3 kg bugün 🖐

Güncelleme archimom archimom 58 kilo olmuşum🤭😌
Bak ilk günler kilo veriyorum Aman Tanrım ne olacak diye panik yapıyordun.Artilarda seke seke ilerliyorsun şimdi maşallah 😁
Ben doğumdan sonra hepimizin rahatlıkla vereceğini düşünüyorum yani inşallah 😁🥰 benciline kavuşmana az kaldı canım rabbim sağlıkla kucağına versin 🥰
Amin canim inşallah hepimiz
Merhabaaaa 🖐🖐 archimom archimom nasılsın ? Hastane yatışın oldu mu ?
Kilomu da güncelleyeyim hemen. 60,3 kg bugün 🖐
Salı günü yatışım olacak canım.Masallah sen de hiç kilo almadın

Bence gayet iyi gidiyorsun.Ben bu hafta kilo aldım.Hastanede yiyecek birşey bulamayacağım diye sürekli yiyorum 🙈
Hastane yemekleri yenmiyor gerçekten yanında ceviz badem kuru meyve filan götür. Hedefim 11 kiloyu aşmamak bakalım 😊 Haftalar ilerledikçe benim iştahım açılıyor maalesef.

Evet canım pek almadım ideal hatta bence. Artık doğuma kadar da en fazla 1-2 kilo alsam yeter.
Az kalmış yatışına hadi bakalım her şey yolunda gitsin inşallah 🌸

Bak ilk günler kilo veriyorum Aman Tanrım ne olacak diye panik yapıyordun.Artilarda seke seke ilerliyorsun şimdi maşallah 😁

Amin canim inşallah hepimiz

Ya evet artık engel olamıyorum böyle devam ederse halim olur🤭😀

Kızlar bir arkadaşımız 80. Sayfada beslenme listeleri paylaştım yazmıştı, ismini bulamadım. Var mı bilem 80. Sayfaya da baktım bulamadım?

Kızlar bir arkadaşımız 80. Sayfada beslenme listeleri paylaştım yazmıştı, ismini bulamadım. Var mı bilem 80. Sayfaya da baktım bulamadım?
Ben paylaşmıştım ama sayfası kaymış muhtemelen.Kelime ile arama yaparsanız çıkar mi acaba?

Günaydın hanımlar ☀️
Tartıcığım 64.4 oldun diyor aslında pek bir şey yiyemiyorum kan ilacından sanırım kabızım. Kuru kayısıyla sıcak su falan içiyorum ama nafile hiç fayda etmedi.

Günaydın.Kilom 59.70 Artık pek yemek yiyesim gelmiyor.Ancak bebeğin kilo alımı iyi oldugu için çok takılmıyorum.

Günaydın hanımlar ☀️
Tartıcığım 64.4 oldun diyor aslında pek bir şey yiyemiyorum kan ilacından sanırım kabızım. Kuru kayısıyla sıcak su falan içiyorum ama nafile hiç fayda etmedi.
Günaydın.Odem de olabilir
Günaydın.Kilom 59.70 Artık pek yemek yiyesim gelmiyor.Ancak bebeğin kilo alımı iyi oldugu için çok takılmıyorum.
Canım Perinatolojiye de gittin di mi en son suyun normal demişti bir sonraki dr.Ne durumdasın iyi misin?

Back