- Konu Sahibi slvlovehmt
- #3.581
Sağol canım bakalım inşallah işe yararHayırlı olsun canım ben almadım hiç bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bakalım inşallah işe yararHayırlı olsun canım ben almadım hiç bilmiyorum
Pazartesiye kadar almazsın canım sen haftaiçi doğum sonrası kilonu bildirirsin maşallah 40 haftayı bitiriyorsun doğum normal mi olacakGünaydın
Bu sabah itibariyle 87.0 ım , artık pazartesi doğuma girerken ki kilomu söylerim bi dahakine
Kısmetse evet canım çok sağolPazartesiye kadar almazsın canım sen haftaiçi doğum sonrası kilonu bildirirsin maşallah 40 haftayı bitiriyorsun doğum normal mi olacak
Bak ilk günler kilo veriyorum Aman Tanrım ne olacak diye panik yapıyordun.Artilarda seke seke ilerliyorsun şimdi maşallahGüncelleme archimom 58 kilo olmuşum
Amin canim inşallah hepimizBen doğumdan sonra hepimizin rahatlıkla vereceğini düşünüyorum yani inşallah benciline kavuşmana az kaldı canım rabbim sağlıkla kucağına versin
Salı günü yatışım olacak canım.Masallah sen de hiç kilo almadınMerhabaaaa 🖐🖐 archimom nasılsın ? Hastane yatışın oldu mu ?
Kilomu da güncelleyeyim hemen. 60,3 kg bugün 🖐
Hastane yemekleri yenmiyor gerçekten yanında ceviz badem kuru meyve filan götür. Hedefim 11 kiloyu aşmamak bakalım Haftalar ilerledikçe benim iştahım açılıyor maalesef.Bence gayet iyi gidiyorsun.Ben bu hafta kilo aldım.Hastanede yiyecek birşey bulamayacağım diye sürekli yiyorum
Icim rahatladı canım ya aman öyle olsun keşke ❤Canım öyle olsa benimki almaz.Benim kilom son 20 haftadir neredeyse sabit..Gayet te alıyorlar
Evet canım pek almadım ideal hatta bence. Artık doğuma kadar da en fazla 1-2 kilo alsam yeter.Salı günü yatışım olacak canım.Masallah sen de hiç kilo almadın
Ya evet artık engel olamıyorum böyle devam ederse halim olurBak ilk günler kilo veriyorum Aman Tanrım ne olacak diye panik yapıyordun.Artilarda seke seke ilerliyorsun şimdi maşallah
Amin canim inşallah hepimiz
Salı günü yatışım olacak canım.Masallah sen de hiç kilo almadın
58 le hamile kaldım 1 ay oldu ama 17. Günden beri bu kilodayim bugun 66 ya düştümKaçla hamile kalmıştın, doğum yapalı ne kadar oldu canım maşallah çok iyi vermişsin.
İyiler cok şükür oğlan biraz gazlı ugrastiriyo bizi geceleri ama cok şükür olsunMaşallah canım çok güzel vermişsin bebisler nasillar
KArnim kaldı biraz yaDaha ne olsun canım 21 kilo vermişsin maşallah.Verirsin merak etme.Hepinizin iyi olmasına sevindim
Ben paylaştım canımKızlar bir arkadaşımız 80. Sayfada beslenme listeleri paylaştım yazmıştı, ismini bulamadım. Var mı bilem 80. Sayfaya da baktım bulamadım?
Ben paylaşmıştım ama sayfası kaymış muhtemelen.Kelime ile arama yaparsanız çıkar mi acaba?Kızlar bir arkadaşımız 80. Sayfada beslenme listeleri paylaştım yazmıştı, ismini bulamadım. Var mı bilem 80. Sayfaya da baktım bulamadım?
Bulamadım 80. Sayfalarda nasıl ulaşabilirim, sağolBen paylaştım canım
buldum ben 107.sayfada şu anBulamadım 80. Sayfalarda nasıl ulaşabilirim, sağol
Günaydın.Odem de olabilirGünaydın hanımlar
Tartıcığım 64.4 oldun diyor aslında pek bir şey yiyemiyorum kan ilacından sanırım kabızım. Kuru kayısıyla sıcak su falan içiyorum ama nafile hiç fayda etmedi.
Canım Perinatolojiye de gittin di mi en son suyun normal demişti bir sonraki dr.Ne durumdasın iyi misin?Günaydın.Kilom 59.70 Artık pek yemek yiyesim gelmiyor.Ancak bebeğin kilo alımı iyi oldugu için çok takılmıyorum.