- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
-
İdrarında koku değişmesi var mı ? Yani böyle idrar gibi kokusu yoktu değişik kokuyordu ..-MatiiLdaa- belırtılerında akıntın varmı bende çok yok bazen süt beyazı gıbı az geliyor çok degıl ama
Beta hcg sonucum canm malesef negatıf çıktı salı günü adet günüm evde test yaptım silik 2. Çizgi çıkınca kan verdm ama malesef hayal kırıklıgıNe oluyor bu hamılemısın canım adetın ne zmn
Biraz yükselmesi zor bi değer ama regl olmadıysan her zaman bi umut var demektir unutma . Şuan regline kaç gün kalmıştı veya gecikmede miydin0,45 canım
Aynen öyle bitanem sen sıkma canını herşey olacağına varır dediğin gibi zamanı var demek ki sende gidip alet felan taktırma bu sefer hamile kalırsın o aletten dolayı bebekte sorun olur burada ve etrafımda çok kişi var gidip spiral taktırıp gebe kalan ama hep sonu gebeliği sonlandırmak oldu bırak su akar yolunu bulur .. annelik duygumuzdan içimizdek heyecandan dolayı bunları yapıyoruz ben ilk kez anne olacağım o tadı duyguyu hissi bilmiyorum ama yiğeğimi büyüttüm az çok bilgi sahibiyimHayırlısı olsun hakkın inşallahAllahım doğru zamanı bekliyordur biz duramıyoruz ıste su testlere verdıgımız paralara kan veriyoruz sureklı yazık valla adetı gecınce vercen bıtecek ama tutamıyoruz bızdede var valla ıykularım kaçtı valla
Zordan öte imkansız bence beş altı test yaptım hepsinde ikinci çizgi silikte olsa görünüyordu daha fazla test yapıp stres olmamak için yaptım hayırlısı olsun şükredip çabalamaya devam Allah isteyen hakeden emek veren herkese nasip etsin benm bir evladım var Allah ona uzun saglıklı ömür versinBiraz yükselmesi zor bi değer ama regl olmadıysan her zaman bi umut var demektir unutma . Şuan regline kaç gün kalmıştı veya gecikmede miydin
Amin canım benimZordan öte imkansız bence beş altı test yaptım hepsinde ikinci çizgi silikte olsa görünüyordu daha fazla test yapıp stres olmamak için yaptım hayırlısı olsun şükredip çabalamaya devam Allah isteyen hakeden emek veren herkese nasip etsin benm bir evladım var Allah ona uzun saglıklı ömür versin
Canım tekrar yazıp haber vermek istedim bugün 196.33 betayla hamile olduğumu öğrendimHayırlısı olsun hakkın inşallahAllahım doğru zamanı bekliyordur biz duramıyoruz ıste su testlere verdıgımız paralara kan veriyoruz sureklı yazık valla adetı gecınce vercen bıtecek ama tutamıyoruz bızdede var valla ıykularım kaçtı valla
Merhaba hayırlısı olsun öncelikleCanım tekrar yazıp haber vermek istedim bugün 196.33 betayla hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederim canımm darısı buradaki bütün kızçelerimeMerhaba hayırlısı olsun öncelikleyazdıklarınızı okudum da çok çok benzer şeyler yaşıyorum ben de adetime 8 gün var. İdrar kokusu nasıldı acaba sizin ? Bugün itibariyle kimyasal kokusu alıyorum idrarımdan hatta enfeksiyon mu oldum acaba diye düşündüm. Nasıl bir kokuydu acaba ? Bir de ben 2 yudum bile su içsem hemen çişim geliyor ama o kadar da çok bir çiş olmuyor lavaboda. Böyle belirtileriniz oldu mu ?
İşte ben acaba hava soğuk üşüttüm diye düşünüyorum. Bi umut hevesleniyorum ama sanırım bu ay da olmayacakTeşekkür ederim canımm darısı buradaki bütün kızçelerimeya idrarın kokusu bildiğin idrar kokusu gibi değildi çok değişik kokuyordu yani böyle enfeksiyon belirtisi de değildi ama insan normal idrar kokusunu bilir dimi ama o öyle değildi gerçekten nasıl anlatılır bilmiyorum benim reglime 12 13 gün varken sık idrara çıkma sorunum olmadı ama iştahım çok açılmıştı çok fazla bel kasık ağrısı rahim zonklaması yaşıyordum sanki rahmim yere düşecek hissi oluyordu tabi şuan hepsi devam ediyor geçmedi
Canım hemen umutsuzluğa kapılma ben en küçük baş ağrımı bile hamileliğe yordum daha adetime 12 13 gün varken evet biraz bu meseleye kafayı çok yoruyoruz yordum da yalan değil , sen bat bekle olmazsan test yap gecikirsende 2 3 gün bekle kan vermeye git içinden hep dua et hamilelerin duası kabul olur derler burada gebe kalmak için uğraşan isteyen bütün kadınlara dua ediyorum Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasınİşte ben acaba hava soğuk üşüttüm diye düşünüyorum. Bi umut hevesleniyorum ama sanırım bu ay da olmayacak
Bu aydan çok umutluyum o yüzden kötüye hazırlanıyorum çünkü negatif görmeye cesaretim yokCanım hemen umutsuzluğa kapılma ben en küçük baş ağrımı bile hamileliğe yordum daha adetime 12 13 gün varken evet biraz bu meseleye kafayı çok yoruyoruz yordum da yalan değil , sen bat bekle olmazsan test yap gecikirsende 2 3 gün bekle kan vermeye git içinden hep dua et hamilelerin duası kabul olur derler burada gebe kalmak için uğraşan isteyen bütün kadınlara dua ediyorum Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın
Negatifi görmek bambaşka bi üzüntü olmadığına ayrı üzülüyorsun 1 ay boşa geçti diye ayrı üzülüyorsun ne zaman olacak diye ayrı üzülüyorsun çok iyi anlıyorum seni yumurtlama günlerini takip et eğer bu ay olmazsa inşallah öyle birşey olmaz ovulasyon testi al ona göre değerlendirin eşinle , cinsel ilişki sonrası hemen kalkma uzan 15 20 dk hatta ayaklarını duvara doğru daya ki servikse kadar ulaşsın sperm eşine keçiboynuzu pekmezi fındık fıstık yedir ki spermler güçlensin . Sana gelicek olursak sende folik asit kullan illa gebe kalınca kullanır düşüncesini çıkart gebeliğe hazırlıkta da folik asit kullanılıyor , bu da senin yumurtalıklarını güçlendirip hamilelik olmasını kolaylaştırır güzel beslenBu aydan çok umutluyum o yüzden kötüye hazırlanıyorum çünkü negatif görmeye cesaretim yokher akşam dua ediyorum ama olmazsa olmaz
İlişkiden sonra yarım saat kalkmıyorum, bu ay da folik asit kullanımına başladım zaten. Bazı belirtilerim var hevesleniyorum sonra ya üzülürsem diye kendime geliyorum. Bilmiyorum ne olacakNegatifi görmek bambaşka bi üzüntü olmadığına ayrı üzülüyorsun 1 ay boşa geçti diye ayrı üzülüyorsun ne zaman olacak diye ayrı üzülüyorsun çok iyi anlıyorum seni yumurtlama günlerini takip et eğer bu ay olmazsa inşallah öyle birşey olmaz ovulasyon testi al ona göre değerlendirin eşinle , cinsel ilişki sonrası hemen kalkma uzan 15 20 dk hatta ayaklarını duvara doğru daya ki servikse kadar ulaşsın sperm eşine keçiboynuzu pekmezi fındık fıstık yedir ki spermler güçlensin . Sana gelicek olursak sende folik asit kullan illa gebe kalınca kullanır düşüncesini çıkart gebeliğe hazırlıkta da folik asit kullanılıyor , bu da senin yumurtalıklarını güçlendirip hamilelik olmasını kolaylaştırır güzel beslensen içini rahat tut üzme kendini stres herşeyin düşmanı unutma canım arkadaşım
İnşallah tez zamanda pozitifi görürsün canım benim dediğim gibi sen içini ferah tut bu meseleyi biraz sal sende relaxlaİlişkiden sonra yarım saat kalkmıyorum, bu ay da folik asit kullanımına başladım zaten. Bazı belirtilerim var hevesleniyorum sonra ya üzülürsem diye kendime geliyorum. Bilmiyorum ne olacak
Bolca negatif görmeden salamıycam herhaldeİnşallah tez zamanda pozitifi görürsün canım benim dediğim gibi sen içini ferah tut bu meseleyi biraz sal sende relaxla
Canımın içi ben 10 ay önce yani 5 martta düşük yaptım normalde 9 ama doktorumun dediğine göre 12 haftalık bebeğimi kaybettim , normal bi düşük değildi uterin rüptür denen bi tanı konuldu pataloji sonucunda , kaldı ki bu normal bi sonuç değildi .. rahim zarımda incelme yırtılma görüldü 3 4 defa rahmimde sıvı birikti temizlettik bunların hepsi zorlu bi süreçti böyle kolay anlattığıma yazdığıma bakma bu yazdıklarımı 10 aya yay hepsi bi anda yaşanmadı neyse , dedim ben hamile kalamıcam 10 ay denedik hiç bir şekilde olmadı neler yapmadık ki kürler keçiboynuzu pekmezleri fındıklar fıstıklar takviye ilaçlar yumurta güçlendirici , sperm güçlendirici ne varsa yaptık öyle pcos hastası felanda değilim normalde ama Rabbim nasip etmedi o süreçte takiiiii bu 2 ocakta test yapıp o hayalet çizgiyi görene kadar , yine sevinemedim o süreçte yaşadığım herşey gözümün önüne film şeridi olarak geldi geçti korktum ya aynı şey olursa ? Veya daha kötü bişey olursa ? O yüzden içini gerçekten ferah tut bak ne güzel işe gidip geliyormuşsun kendini meşgul edicek bişeye sahipsin bu konuyu düşünme evham yapma stres gerçekten çok etkiliyor biz kadınları hamile olmadığı halde bu konuyu çok düşünmekten takmaktan hamile gibi belirtiler yaşayıp doktora gidip kendine eziyet etmişsin yalancı gebelik yaşıyorsun diyen doktorun söylediği şeyi buraya yazan kadının postunu da okudum yapma lütfen umutsuz olma emin ol hiç beklemediğin anda gelip mucizen seni bulacak ben inanıyorum herşeyin zamanı var zamanı gelmeden gerçekleşen şeyler emin ol daha çok can yakıyorBolca negatif görmeden salamıycam herhaldeişe de gidiyorum gerçi ama nasip
Ne güzel uzun uzun yazmışsın. Tam hissettiğimi anlatmışsın. Pozitifi görmek için deli oluyorum ama görürsem tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da ölesiye korkuyorum. Ağlattın beniCanımın içi ben 10 ay önce yani 5 martta düşük yaptım normalde 9 ama doktorumun dediğine göre 12 haftalık bebeğimi kaybettim , normal bi düşük değildi uterin rüptür denen bi tanı konuldu pataloji sonucunda , kaldı ki bu normal bi sonuç değildi .. rahim zarımda incelme yırtılma görüldü 3 4 defa rahmimde sıvı birikti temizlettik bunların hepsi zorlu bi süreçti böyle kolay anlattığıma yazdığıma bakma bu yazdıklarımı 10 aya yay hepsi bi anda yaşanmadı neyse , dedim ben hamile kalamıcam 10 ay denedik hiç bir şekilde olmadı neler yapmadık ki kürler keçiboynuzu pekmezleri fındıklar fıstıklar takviye ilaçlar yumurta güçlendirici , sperm güçlendirici ne varsa yaptık öyle pcos hastası felanda değilim normalde ama Rabbim nasip etmedi o süreçte takiiiii bu 2 ocakta test yapıp o hayalet çizgiyi görene kadar , yine sevinemedim o süreçte yaşadığım herşey gözümün önüne film şeridi olarak geldi geçti korktum ya aynı şey olursa ? Veya daha kötü bişey olursa ? O yüzden içini gerçekten ferah tut bak ne güzel işe gidip geliyormuşsun kendini meşgul edicek bişeye sahipsin bu konuyu düşünme evham yapma stres gerçekten çok etkiliyor biz kadınları hamile olmadığı halde bu konuyu çok düşünmekten takmaktan hamile gibi belirtiler yaşayıp doktora gidip kendine eziyet etmişsin yalancı gebelik yaşıyorsun diyen doktorun söylediği şeyi buraya yazan kadının postunu da okudum yapma lütfen umutsuz olma emin ol hiç beklemediğin anda gelip mucizen seni bulacak ben inanıyorum herşeyin zamanı var zamanı gelmeden gerçekleşen şeyler emin ol daha çok can yakıyorinşallah tez zamanda pozitifi görürsün kucağın dolar canım benim
Oyyy canım benimmNe güzel uzun uzun yazmışsın. Tam hissettiğimi anlatmışsın. Pozitifi görmek için deli oluyorum ama görürsem tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da ölesiye korkuyorum. Ağlattın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?