Kızlar bugün itibariyle reglime 4 gün var. Son 3 aydır çocuk deniyoruz eşimle. Önceden regl öncesi kasık ağrılarım olmazdı fakat 3 aydır (bebek denemeye başladığımızdan beri) regl öncesi 1 hafta kasık ağrısı çekiyorum. Geçen ay reglime 5 gün kala kanamam oldu sonra beklenen regl tarihim 3 gün gecikti ve en sonunda kanamam yine geldi. Bu ayın başında da folik asit kullanmaya başladım ve diyet yapıyorum 4 kilo verdim. Şimdi soruya dönüyorum.
Dün sabah ilk idrarla awox erken gebelik testi yaptım (normalde reglimin gecikmesini bekleyecektim ama sabredemedim) ve sonuç negatif çıktı. Ama şiddetli ağrılar devam ediyor. Kasık ve bel ağrısı, yumurtalıklarımda batma gibi bir his. Sizce testi tekrarlamalı mıyım? Belirtileriniz nasıldı benzer miydi sizin de?
Dün sabah ilk idrarla awox erken gebelik testi yaptım (normalde reglimin gecikmesini bekleyecektim ama sabredemedim) ve sonuç negatif çıktı. Ama şiddetli ağrılar devam ediyor. Kasık ve bel ağrısı, yumurtalıklarımda batma gibi bir his. Sizce testi tekrarlamalı mıyım? Belirtileriniz nasıldı benzer miydi sizin de?