• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

Merhaba canım Dünki yaptığım test artımed markasıydı az önce tekrar yaptım yine böyle silik çıktı adetime daha 2 gün var days doctor iyi demişlerdi ama 🥹
Merhaba ben de bu sabah days doctor testıyle yaptım aşılama oldum ben bugun 13. Günü reglıme 3 gün var ama emin olamıyorum
IMG_0070.jpeg

Merhaba ben de bu sabah days doctor testıyle yaptım aşılama oldum ben bugun 13. Günü reglıme 3 gün var ama emin olamıyorumEki Görüntüle 3531308
Merhaba canım , valla ben bir sürü test yaptım artımed days doctor Freely bu ikisi erken gebelik testi onlarda bile silik çıktı bende emin olamiyorum , bugün regl günüm olmadım ama idrar kokumda acayip bi değişik bi koku var idrar kokusu değil benim yarınla beraber 2 günlük gecikmem olacak yarın gidip kan vereceğim bence sende gecikmeni bekle benim gibi 1 2 gün sonra git kan ver 🥰 en kesin çözüm kan vermek inşallah gebesindir canım 🤗❤️

Sizce var mı gebelik yoksa test yanıltıyor olabilir mi
Yanıltıyor diyen çok ben days doctorla öğrendim gebeliğimi diyen var aynıyız balım benim testlerde aynı seninki gibi ama azıcık daha belirgin ikinci çizgi geç döllenme felan olabilir bak senin

Yanıltıyor diyen çok ben days doctorla öğrendim gebeliğimi diyen var aynıyız balım benim testlerde aynı seninki gibi ama azıcık daha belirgin ikinci çizgi geç döllenme felan olabilir bak senin
Ayyy canım inşallah öyledir kan verdım bir saate çıkacak sonuç 13. Gün de beta düşükte olsa çıkarmış baklm artık hayırlısı

Ben hergun telefondan araştırma yapmaktan sıkıldım zaman geçmiyor 3gunum kaldı dua edin kızlar ıcındekı sesler bı var diyor bır yok dıyor esım ıstemıyor biraz ondan kaynaklı herhalde bı yastan sonra tutmuyor ıkı tane çocuğum var hemen tuttu bu tutmuyor ıkı aydır 😂😂bi terslık var anlamadım hayırlısı olsun kan vermekten usandım bu sefer olmazsa alet taktırcam nasıp doyecegım bakalım

Ben hergun telefondan araştırma yapmaktan sıkıldım zaman geçmiyor 3gunum kaldı dua edin kızlar ıcındekı sesler bı var diyor bır yok dıyor esım ıstemıyor biraz ondan kaynaklı herhalde bı yastan sonra tutmuyor ıkı tane çocuğum var hemen tuttu bu tutmuyor ıkı aydır 😂😂bi terslık var anlamadım hayırlısı olsun kan vermekten usandım bu sefer olmazsa alet taktırcam nasıp doyecegım bakalım
Valla ne yalan söyleyeyim bana da var gibi geliyor sende inşallah da vardır 🥰🤲🏻 benim 4 ünde regl olmam gerekiyordu olmadım yarınla beraber 2 gün gecikmem var testler silik çıkıyor göğüslerim kocaman oldu damarlandı , idrarım o kadar değişik kokuyor idrar kokusu gibi değil yani yarım gidip acilde kan vereceğim pazartesi günü bide pelvik MR randevum var gebelik varsa giremem tehlikeli ( seninde 3 gün kalmış sık dişini bacım 🥰😂bide yazarken beni etiketle diğer türlü bildirim gelmiyor 😂

Ayy hadi inşallah canım Allahım gönlüne göre versin başka belırtıler varmı kız göğüs ağrın nasıl benimde bugün ağrımaya başladı sol karnımın kaskını ne çok ağrıyor batıyor kaşığımın biraz üstü hiç böyle olmazdı sende ne belırtı var

Ayy hadi inşallah canım Allahım gönlüne göre versin başka belırtıler varmı kız göğüs ağrın nasıl benimde bugün ağrımaya başladı sol karnımın kaskını ne çok ağrıyor batıyor kaşığımın biraz üstü hiç böyle olmazdı sende ne belırtı var
Benim belirtiler adetime 11 12 gün kala çıkmaya başladı kasık ağrısı hafif gögüs ağrısı bide çok uyku halim vardı akıntım ayıptır söylemesi pişmiş yumurta akı gibiydi ama suluydu , aralığın 23 ünden 31 aralığa kadar yaptığım bütün testlerde gram siliklik yoktu 2 ocakta kafama esti test yapayım dedim bi baktım silik çizgi perşembe günü yaptım yine silik cuma yaptım yine silik ama hafif ama çok hafif belirgindi

Back
X