- 12 Kasım 2021
- 111
- 19
- 48
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
-
Ben tekrar test yaptım ama ilk 3-4 dk ikinci çizgi vardı sonra resmen yok oldu yaBenim yaşadığım şeylerin aynısını yaşıyorsun şuaninşallah hamilesindirrrrrrr güzel haberlerini bekliyorum canım benim
İkinci görselde hayalet çizgi gördüm gibi balım yarın gitte bi kan ver Allah aşkınaBen tekrar test yaptım ama ilk 3-4 dk ikinci çizgi vardı sonra resmen yok oldu ya
Kizlar cevap verirseniz sevinirimkızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.
Ayın 1’inde yumurtlama günümdü üç gün üstüste değerlendirdik.
Sonra bir anda, bir gün adettime daha 15 gün kala, karnıma ağrılar, midemde ağrılar, gaz problemleri, karnım şiş, bel ve sırt ağrısı, kafa agrimasi ve ağız kuruması yaşıyorum ve hala da devam ediyor.
Adet sancısı gibi bir ağrı hayatımda ilk defa bu agrilari yaşadım.
Ve affedersiniz kızlar büyük tuvaletimi zor yapıyorum kabızlık gibi bir şey çok gazım var ama.
Bunu yaşayan var mı acaba ?
Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Lütfen beni aydınlatın…
Bu arada adetime 4/3 gün kaldı…
Yaaa bende daraldım iyice ama çizgi çıkıp kaybolur mu ki yaİkinci görselde hayalet çizgi gördüm gibi balım yarın gitte bi kan ver Allah aşkına
Canım sorunu gördüm ama gebe olmadığım için birşey diyemiyorum bende şu an adeti bekliyorum ne olacak diye inşallah hamilesindirkızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir.
Ayın 1’inde yumurtlama günümdü üç gün üstüste değerlendirdik.
Sonra bir anda, bir gün adettime daha 15 gün kala, karnıma ağrılar, midemde ağrılar, gaz problemleri, karnım şiş, bel ve sırt ağrısı, kafa agrimasi ve ağız kuruması yaşıyorum ve hala da devam ediyor.
Adet sancısı gibi bir ağrı hayatımda ilk defa bu agrilari yaşadım.
Ve affedersiniz kızlar büyük tuvaletimi zor yapıyorum kabızlık gibi bir şey çok gazım var ama.
Bunu yaşayan var mı acaba ?
Gebelik belirtisi olabilir mi ?
Lütfen beni aydınlatın…
Bu arada adetime 4/3 gün kaldı…
Kaybolmaz normalde araştırmak lazımYaaa bende daraldım iyice ama çizgi çıkıp kaybolur mu ki ya
Demekki bişey yok yaaa ben fazla acele ediyorumKaybolmaz normalde araştırmak lazım
Cevap verdigin icin tesekkur ederim canim.Canım sorunu gördüm ama gebe olmadığım için birşey diyemiyorum bende şu an adeti bekliyorum ne olacak diye inşallah hamilesindir
Ne demek canım inşallah bizim de yardımcı olacağımız günler gelir Rabbim hayırlı evlat nasip etsinCevap verdigin icin tesekkur ederim canim.
Rabbim sanada guzel sonuclar versin insallah. Insallah hamilesindir
Azıcık daha sabret balım sakin ol acele etmeDemekki bişey yok yaaa ben fazla acele ediyorum
1 ocakta yumurtlama olduysa şayet yeni yeni oluşuyordur , gebelik oluşma süresi 14 gün diye biliyorum tabi geç döllenme olmadıysa belirtilerimin birebir aynısını yaşamışsın bence regline 1 gün kala test yap 2gün regl gecikince de yine test yap eminim doğru sonuç verir inşallah hamilesindir canım benimKizlar cevap verirseniz sevinirim
Cevap verdigin icin tesekkur ediyorum canim. Belirtiler hala devam ediyor bakalim beklemedeyim adet olmama 2 gun kaldi insallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte.1 ocakta yumurtlama olduysa şayet yeni yeni oluşuyordur , gebelik oluşma süresi 14 gün diye biliyorum tabi geç döllenme olmadıysa belirtilerimin birebir aynısını yaşamışsın bence regline 1 gün kala test yap 2gün regl gecikince de yine test yap eminim doğru sonuç verir inşallah hamilesindir canım benim
Ayyy az kalmışCevap verdigin icin tesekkur ediyorum canim. Belirtiler hala devam ediyor bakalim beklemedeyim adet olmama 2 gun kaldi insallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte.
Evet cok az kaldi !! Haberdar ederim canimAyyy az kalmışgüzel haberlerini bekliyorum muhakkak etiketle beni inşallah güzel sonuçlarla geliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?