Gebelik testime bakabilir misiniz

Benim yaşadığım şeylerin aynısını yaşıyorsun şuan inşallah hamilesindirrrrrrr güzel haberlerini bekliyorum canım benim
Ben tekrar test yaptım ama ilk 3-4 dk ikinci çizgi vardı sonra resmen yok oldu ya

Eklentiler

• B6F07EA6-A6D1-4798-B4A2-7DB53F2F9A1F.jpeg
    158,3 KB · Görüntüleme: 14
  • 6DF340EC-0F7E-4598-95C5-2902741CA4EB.jpeg
    210,3 KB · Görüntüleme: 15
Kizlar cevap verirseniz sevinirim

Canım sorunu gördüm ama gebe olmadığım için birşey diyemiyorum bende şu an adeti bekliyorum ne olacak diye inşallah hamilesindir

Kizlar cevap verirseniz sevinirim
1 ocakta yumurtlama olduysa şayet yeni yeni oluşuyordur , gebelik oluşma süresi 14 gün diye biliyorum tabi geç döllenme olmadıysa belirtilerimin birebir aynısını yaşamışsın bence regline 1 gün kala test yap 2gün regl gecikince de yine test yap eminim doğru sonuç verir inşallah hamilesindir canım benim

Cevap verdigin icin tesekkur ediyorum canim. Belirtiler hala devam ediyor bakalim beklemedeyim adet olmama 2 gun kaldi insallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte.

Cevap verdigin icin tesekkur ediyorum canim. Belirtiler hala devam ediyor bakalim beklemedeyim adet olmama 2 gun kaldi insallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte.
Ayyy az kalmış güzel haberlerini bekliyorum muhakkak etiketle beni inşallah güzel sonuçlarla geliceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…