• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

Benim yaşadığım şeylerin aynısını yaşıyorsun şuan 🥰🥰 inşallah hamilesindirrrrrrr 🥰🤲🏻🤲🏻 güzel haberlerini bekliyorum canım benim 💕🤲🏻
Ben tekrar test yaptım ama ilk 3-4 dk ikinci çizgi vardı sonra resmen yok oldu ya

Eklentiler

• B6F07EA6-A6D1-4798-B4A2-7DB53F2F9A1F.jpeg
    B6F07EA6-A6D1-4798-B4A2-7DB53F2F9A1F.jpeg
    158,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 6DF340EC-0F7E-4598-95C5-2902741CA4EB.jpeg
    6DF340EC-0F7E-4598-95C5-2902741CA4EB.jpeg
    210,3 KB · Görüntüleme: 22
Artımed kaset test ama dün de yaptım ve ondan önceki günlerde de yaptım çıkmıyordu hiç biraz o heveslendirdi beni açıkçası 🥹🫣
Bende de bir tane böyle çıktı çok belirsizdi ve gebelik çıktı hatta doktora gittiğimde silik çizgi varsa gebesiniz demişti direkt

-MatiiLdaa- -MatiiLdaa- göbek deliğimin oralarda sanki göbeğim düşmüş gibi (ama değil kontrol ettim) bir baskı var böyle bazen pıt pıt atıyor. Böyle bişey yaşadın mı canım hiç?

Ne güzel uzun uzun yazmışsın. Tam hissettiğimi anlatmışsın. Pozitifi görmek için deli oluyorum ama görürsem tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da ölesiye korkuyorum. Ağlattın beni 🥲
Merhaba bende biseyler yazmak istedim ilkbebegimi 10 haftalikken kaybettim sonrasinda birdaha hamile kalamadim tam 5sene 3 asilama sonucu tup bebek denememde hamile kaldim 31 haftalik dogum yaptim kuvoz du yogun bakimdi cok yiprandim kizim suan 3 yasinda bu arada pcos hastasiyim 3yil boyunca surekli korunduk ikinci cocuk dusunmuyorduk en azindan iki sene daha esimle sadece 1 kere korunmasiz iliskim oldu oda tahmini yumurtlamadan 2 gun sonra iliskiden sinra hemen kalktim once wc ye sonra dusa girdim asla hamilelik dusunmuyordum suan 7.5 haftalik hamileyim demem o ki dusunmeyin akliniz hamile kalmakda olmasin iliskiye hamile kalmak icin girmeyin inanin o zaman hersey oluyor stres cok engelliyor hamile kalmayi

-MatiiLdaa- -MatiiLdaa- göbek deliğimin oralarda sanki göbeğim düşmüş gibi (ama değil kontrol ettim) bir baskı var böyle bazen pıt pıt atıyor. Böyle bişey yaşadın mı canım hiç?
Vallahi yaşamadım balım ama şey benim karnım değilde rahmimde zonklama dediğin gibi pıt pıt kalp atışı gibi atıyodu

Back