- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
-
Bi çizgi var ama emin olamadım markası nedirMerhaba hanımlar ; sat 04 Aralık bat 04 Ocak reglim 3 gün sürüyor 7 aralıkta regl tamamen bittikten sonra başladık birlikteliğe . yumurtlama günlerimi takip edip 2günde 1 cinsel ilişki oldu 29 aralığa kadar bu reglime 11 12 gün kala belirtiler başladı vücut ağrısı kasıklarda doluluk ince ince mide bulantısı rahimde sızlamalar var bi kaç gündür test yapıyorum hep tek çizgi siliklik bile yoktu … az önce test yaptım böyle çıktı reglime 3 gün kaldı hala belirtilerim devam ediyor
Çok silik çizgi var ama markası nedir testinizin birde yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın daha net belli olurMerhaba hanımlar ; sat 04 Aralık bat 04 Ocak reglim 3 gün sürüyor 7 aralıkta regl tamamen bittikten sonra başladık birlikteliğe . yumurtlama günlerimi takip edip 2günde 1 cinsel ilişki oldu 29 aralığa kadar bu reglime 11 12 gün kala belirtiler başladı vücut ağrısı kasıklarda doluluk ince ince mide bulantısı rahimde sızlamalar var bi kaç gündür test yapıyorum hep tek çizgi siliklik bile yoktu … az önce test yaptım böyle çıktı reglime 3 gün kaldı hala belirtilerim devam ediyor
Artımed kaset test ama dün de yaptım ve ondan önceki günlerde de yaptım çıkmıyordu hiç biraz o heveslendirdi beni açıkçasıBi çizgi var ama emin olamadım markası nedir
Artımed aşağıda yazdım bakabilir misin görselde attımÇok silik çizgi var ama markası nedir testinizin birde yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın daha net belli olur
Artimed yalancı pozitif çıkarıyor canım güvenme başka bi testle dene derimArtımed aşağıda yazdım bakabilir misin görselde attım
Gebeliğimi artımed kaset testle 4 gün kala öğrenmiştim bende ama çizgi biraz daha belliydi. İsterseniz yarın ilk idrarla bidaha yapınArtımed kaset test ama dün de yaptım ve ondan önceki günlerde de yaptım çıkmıyordu hiç biraz o heveslendirdi beni açıkçası
Aynen aşkım biliyorum daha önce yaşadım yalancı pozitifi ama aşagıda görsel atmıştım 23 aralıktan 31 aralığa kadar yaptığım bütün artımed testlerimde hiç böyle siliklik dahi yoktu o heyecan yaptırdı banaArtimed yalancı pozitif çıkarıyor canım güvenme başka bi testle dene derim
Ay ciddi miGebeliğimi artımed kaset testle 4 gün kala öğrenmiştim bende ama çizgi biraz daha belliydi. İsterseniz yarın ilk idrarla bidaha yapın
Biliyorum seni çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonra ilk yaptığım testti o zaman artimed falan bilmiyorum tabi verdiler aldım.. hamileyim sandım koşa koşa eşime söyledim başka bi testle daha deneyelim dedik sonuç hüsranAynen aşkım biliyorum daha önce yaşadım yalancı pozitifi ama aşagıda görsel atmıştım 23 aralıktan 31 aralığa kadar yaptığım bütün artımed testlerimde hiç böyle siliklik dahi yoktu o heyecan yaptırdı bana
Of oda nasıl pembe yaBiliyorum seni çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonra ilk yaptığım testti o zaman artimed falan bilmiyorum tabi verdiler aldım.. hamileyim sandım koşa koşa eşime söyledim başka bi testle daha deneyelim dedik sonuç hüsran
İnşallah vardır bol bol duaOf oda nasıl pembe yabakalım benim durumum nasıl olacak
Teşekkür ederim canımın içi Allah razı olsunİnşallah vardır bol bol dua
Merhaba bende days doctor erken gebelik testim var onu yapacağım onda yalancı pozitif felan çıkmıyor değil mi bilginiz var mıMerhabalar sabah predictor erken gebelik testi alın öyle yapın
merhaba testiniz de siliklik var ancak days doctor yalancı pozitif veriyor idrar yerine su bile tamas ettirseniz çift çizgi çıkıyor maalesef :)Merhaba bende days doctor erken gebelik testim var onu yapacağım onda yalancı pozitif felan çıkmıyor değil mi bilginiz var mı
Merhaba canım Dünki yaptığım test artımed markasıydı az önce tekrar yaptım yine böyle silik çıktı adetime daha 2 gün var days doctor iyi demişlerdi amamerhaba testiniz de siliklik var ancak days doctor yalancı pozitif veriyor idrar yerine su bile tamas ettirseniz çift çizgi çıkıyor maalesef :)
Merhaba elimde days doctor vardı onu yaptım days doctor da mı artımed gibi yalancı pozitif veriyorMerhabalar sabah predictor erken gebelik testi alın öyle yapın
Ben onu hiç kullanmadım comforta güveniyorum bide predictore hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba elimde days doctor vardı onu yaptım days doctor da mı artımed gibi yalancı pozitif veriyor
Sağol canımın içiBen onu hiç kullanmadım comforta güveniyorum bide predictore hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?