Gebelik testime bakabilir misiniz

Valla normal gidiyor balım biraz kasık ağrım oluyor ama iştahım çok açıldı , bide çok sık idrara çıkmaya başladım sen nasılsın
Maşallah. Ben de kafayı yiyorum işte var mı yok mu diye bazı belirtiler var psikolojik mi progestan etkisinden mi yoksa adetten mi bilmiyorum ay bat gelse de yoksa da bileyim artık belirsizlik çok kötü. Herşeyi bebeğe yoruyorum çok yıpratıcı

Kızlae testi az önce yaptım nimo marka adetime 5 gün var. Ovulasyonumunda 10. Günü ve beş dk dolmadan çizgi belirdi sizce var mı hamilelik çok heyecanlıyım ilk denememizdi çünkü

Eklentiler

• image.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 6
az önce başka bi postta cevap verdim şimdi senin bana attığın postu gördüm azıcık akışına bırakmalısın eğer psikolojikse emin ol belirtiler etkiler hepsi bi anda yok olup gidicek , ama eğer psikolojik değilse bu sebebin altında minnoş bi bebiş yatıyor demektir o konuyu hiç düşünme mesela şey gibi düşün bunu , 40 defa hastayım hastayım oram ağrıyor buram ağrıyor dediğinde gerçekleşiyor ya ciddi ciddi aynısı işte insan vücudu o kadar değişik o kadar enteresan ki çözmek çok zor inşallah bu tatlı telaşların heyecanların güzel gülücüklere mutluluk gözyaşlarına döner canım kızçem

Amaaan napim artık. Yoksa yoktur zorla olduramam ya. Olmazsa da olmaz. bu ay olmazsa uğraşmam bidaha yumurtlamaymış, gün aşırı ilişki falan nasip değil der geçerim öyle de bi değişik karakterim var

Dün buraya atmıştım idrar testim pozitifti fakat bugün sabah kan verdim 2.30 çıktı adetime 4 gün var çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…