• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

Oyyy canım benimm 🥹🥰 hislerimi sana aktarıp birbirimizi anlayabildiysek ne mutlu bana gerçekten ❤️ o yüzden bugünden sonra sıkmıyorsun canını bu ay olmasa bile önümüzdeki ay güzelce yumurtlama takibi yapıyoruz beraber hem burada sohbet ederiz kafan dağılmış olur hem bakma banada iyi olur gurbetteyim İstanbul’da bi arkadaşım dahi yok yoldaş oluruz ne dersin 🥰❤️🥹
Ne zaman istersen 🤩

Merhaba days doctor kullandım sabah pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı hala burada yazılanlar okuyunca çok üzüldüm
Üzülme canım benim 🥺 ben bu iki testle öğrendim hamile olduğumu 🫠 umudunu kaybetme adetin bittikten sonra yumurta takibi yap inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün 💕🤲🏻

Üzülme canım benim 🥺 ben bu iki testle öğrendim hamile olduğumu 🫠 umudunu kaybetme adetin bittikten sonra yumurta takibi yap inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün 💕🤲🏻
2. Aşılamam bu benim hiç bi belirtim de yok normalde adet öncesi ağrılarım olur sürünürdüm o da yok

2. Aşılamam bu benim hiç bi belirtim de yok normalde adet öncesi ağrılarım olur sürünürdüm o da yok
Bazı kadınlar hiç ama hiç belirti yaşamıyor kuzucum benim bi kız arkadaşım var gürcü kendisi , adet düzensizliği de var bebeği 8 haftalıkken öğrendi adet düzensizliğini hiç gebeliğe de yormadı gerisini sen düşün 🤗 bekle bakalım birazdaha kaç gün gecikmen var veya bat ne kadar kaldı ?

Bazı kadınlar hiç ama hiç belirti yaşamıyor kuzucum benim bi kız arkadaşım var gürcü kendisi , adet düzensizliği de var bebeği 8 haftalıkken öğrendi adet düzensizliğini hiç gebeliğe de yormadı gerisini sen düşün 🤗 bekle bakalım birazdaha kaç gün gecikmen var veya bat ne kadar kaldı ?
2 gün var hiç aksamaz

Back