- 16 Kasım 2024
- 127
- 44
- 13
- 28
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
-
Ne zaman istersenOyyy canım benimmhislerimi sana aktarıp birbirimizi anlayabildiysek ne mutlu bana gerçekten o yüzden bugünden sonra sıkmıyorsun canını bu ay olmasa bile önümüzdeki ay güzelce yumurtlama takibi yapıyoruz beraber hem burada sohbet ederiz kafan dağılmış olur hem bakma banada iyi olur gurbetteyim İstanbul’da bi arkadaşım dahi yok yoldaş oluruz ne dersin
Ne zaman istersen
Tamammsayfada yeniyim daha. İnşallah çift çizgi fotosu atıp etiketleyeceğim
tamammm bişey yazacak olursan beni etkilemeyi unutma yoksa bildirim düşmüyor
ayyyyy inşallahhhhhh Heh şöyle pozitif şeyler konuşalım ayyyy kasvet kasvet üzüntü üzüntü nereye kadarTamammsayfada yeniyim daha. İnşallah çift çizgi fotosu atıp etiketleyeceğim
ayyyyy inşallahhhhhh Heh şöyle pozitif şeyler konuşalım ayyyy kasvet kasvet üzüntü üzüntü nereye kadar
4+6 ama tahminen daha kontrole gidemedim cumartesi akşam öğrendim 17 sine randevu aldımAminn aminn. Seninki kaç haftalık ????
Ay ay ay çok yeni daha4+6 ama tahminen daha kontrole gidemedim cumartesi akşam öğrendim 17 sine randevu aldım
Paylaşırım tabi balım benimAy ay ay çok yeni dahasürecini paylaş bizlere umut ol mutlaka
Aminn aminnnnPaylaşırım tabi balım benimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aa hamileymişsin hayırlı olsunAy ciddi miyarın sabah önce days doctor erken gebelik testim var onu yapacağım onda da çıkarsa gidip kan vereceğim
Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinAa hamileymişsin hayırlı olsun
Merhaba days doctor kullandım sabah pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı hala burada yazılanlar okuyunca çok üzüldümTeşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Üzülme canım benimMerhaba days doctor kullandım sabah pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı hala burada yazılanlar okuyunca çok üzüldüm
2. Aşılamam bu benim hiç bi belirtim de yok normalde adet öncesi ağrılarım olur sürünürdüm o da yokÜzülme canım benimben bu iki testle öğrendim hamile olduğumu umudunu kaybetme adetin bittikten sonra yumurta takibi yap inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün
Bazı kadınlar hiç ama hiç belirti yaşamıyor kuzucum benim bi kız arkadaşım var gürcü kendisi , adet düzensizliği de var bebeği 8 haftalıkken öğrendi adet düzensizliğini hiç gebeliğe de yormadı gerisini sen düşün2. Aşılamam bu benim hiç bi belirtim de yok normalde adet öncesi ağrılarım olur sürünürdüm o da yok
2 gün var hiç aksamazBazı kadınlar hiç ama hiç belirti yaşamıyor kuzucum benim bi kız arkadaşım var gürcü kendisi , adet düzensizliği de var bebeği 8 haftalıkken öğrendi adet düzensizliğini hiç gebeliğe de yormadı gerisini sen düşünbekle bakalım birazdaha kaç gün gecikmen var veya bat ne kadar kaldı ?
Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görsün en kısa sürede2 gün var hiç aksamaz
Canımm nasılsın bugün ? Ne var ne yok bebişte ??Hayırlısı olsun inşallah pozitifi görsün en kısa sürede
Valla normal gidiyor balım biraz kasık ağrım oluyor ama iştahım çok açıldı , bide çok sık idrara çıkmaya başladımCanımm nasılsın bugün ? Ne var ne yok bebişte ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?