Gebelik testime bakabilir misiniz

Ne zaman istersen

Merhaba days doctor kullandım sabah pozitif çıktı kan verdim sonuç çıkmadı hala burada yazılanlar okuyunca çok üzüldüm
Üzülme canım benim ben bu iki testle öğrendim hamile olduğumu umudunu kaybetme adetin bittikten sonra yumurta takibi yap inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün

Üzülme canım benim ben bu iki testle öğrendim hamile olduğumu umudunu kaybetme adetin bittikten sonra yumurta takibi yap inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün
2. Aşılamam bu benim hiç bi belirtim de yok normalde adet öncesi ağrılarım olur sürünürdüm o da yok

2. Aşılamam bu benim hiç bi belirtim de yok normalde adet öncesi ağrılarım olur sürünürdüm o da yok
Bazı kadınlar hiç ama hiç belirti yaşamıyor kuzucum benim bi kız arkadaşım var gürcü kendisi , adet düzensizliği de var bebeği 8 haftalıkken öğrendi adet düzensizliğini hiç gebeliğe de yormadı gerisini sen düşün bekle bakalım birazdaha kaç gün gecikmen var veya bat ne kadar kaldı ?

2 gün var hiç aksamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…