Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan değerleriniz yüksekiyor bence çünkü testler daha koyu çıkmış her ikisinede baktım içiniz rahat olsun yarın inşallah yüksek çıkıcak değerleriniz

Verdim canım 3 te öğrencem inşallah senin tam kaç çıktı sonucun inşallah bende güzel haberler veririm
Dru telefonla aradim 3 e katlamis dedi degerimi bilmiyorum esim sonucu isten gelince alcak heyecandan kac cikti diye de soramadim

Bursadayim canim ben ama emin ol ayni degerlerimiz cikicak dunki testlerimizde ayniydi seninle guzel olucak. Ben bi de grip oldum onu bile soramadim ne yapmam gerektigini
Bol limonla gargara yap canım limon iç mikropları öldürür günde bir fincan ıhlamur serbest hamilelere limonu sık iç ilaçsız atlatmaya bak inşallah canım hiç belirtim yok oyüzden birtürlü mutlu değilim

Daha cok yeni ondan boylesin sabah kan verirken benimde belirtilerim kaybolmus gibi hissediyordum. Guzel dusun. Sabah test yaptin mi

Ben yapmadım kan verdim diye elimde test çok az var sana vitamin falan yada başka bişey verdilermi
Corasprin verildi sadece ben normalde de vitamin iciyordum devam ediyorum b12 cinko c vitamini d vitamini suda eriyen rossmanda var alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…