Çok şükür canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız umarım değerlerimiz güzel yükselirR
Resim yukleyemedim hata veriyor hep seninkiyle ayni cikti koyulasiyor daha net suan
6Çöpemi attın ben atmıyorum
insallah canim ben bi sefer pozitif dusunuyorum olacak allahin izniyle icini ferah tut gec dollenme oldu kesin regl duzensizliginden sata uymuyoruzÇok şükür canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız umarım değerlerimiz güzel yükselir
Insallah canim sagolasinKızlar kan değerleriniz yüksekiyor bence çünkü testler daha koyu çıkmış her ikisinede baktım içiniz rahat olsun yarın inşallah yüksek çıkıcak değerleriniz
Ben aldim sonucumuÇok şükür canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız umarım değerlerimiz güzel yükselir
Kaç çıktı canım hayırlı haber inşallahBen aldim sonucumu
Cok sukur 3e katlamisiz sen de rahat ol guzel sonuclarin cikicakKaç çıktı canım hayırlı haber inşallah
Ya çok sevindim süper ya 75 mi çıktı yaniCok sukur 3e katlamisiz sen de rahat ol guzel sonuclarin cikicak
Sen verdin mi kanini dr umun yuzu guldu 28 inde goruruz keseyi dediYa çok sevindim süper ya 75 mi çıktı yani
Verdim canım 3 te öğrencem inşallah senin tam kaç çıktı sonucun inşallah bende güzel haberler veririmSen verdin mi kanini dr umun yuzu guldu 28 inde goruruz keseyi dedi
Dru telefonla aradim 3 e katlamis dedi degerimi bilmiyorumVerdim canım 3 te öğrencem inşallah senin tam kaç çıktı sonucun inşallah bende güzel haberler veririm
Ayyy çok iyi ya sen hangi şehirdesinDru telefonla aradim 3 e katlamis dedi degerimi bilmiyorumesim sonucu isten gelince alcak heyecandan kac cikti diye de soramadim
Bursadayim canim ben ama emin ol ayni degerlerimiz cikicak dunki testlerimizde ayniydi seninle guzel olucak. Ben bi de grip oldum onu bile soramadim ne yapmam gerektiginiAyyy çok iyi ya sen hangi şehirdesin
Bursadayim canim ben ama emin ol ayni degerlerimiz cikicak dunki testlerimizde ayniydi seninle guzel olucak. Ben bi de grip oldum onu bile soramadim ne yapmam gerektigini
Bol limonla gargara yap canım limon iç mikropları öldürür günde bir fincan ıhlamur serbest hamilelere limonu sık iç ilaçsız atlatmaya bak inşallah canım hiç belirtim yok oyüzden birtürlü mutlu değilimBursadayim canim ben ama emin ol ayni degerlerimiz cikicak dunki testlerimizde ayniydi seninle guzel olucak. Ben bi de grip oldum onu bile soramadim ne yapmam gerektigini
Daha cok yeni ondan boylesin sabah kan verirken benimde belirtilerim kaybolmus gibi hissediyordum. Guzel dusun. Sabah test yaptin miBol limonla gargara yap canım limon iç mikropları öldürür günde bir fincan ıhlamur serbest hamilelere limonu sık iç ilaçsız atlatmaya bak inşallah canım hiç belirtim yok oyüzden birtürlü mutlu değilim
Yapmadım canım sen yaptınmıDaha cok yeni ondan boylesin sabah kan verirken benimde belirtilerim kaybolmus gibi hissediyordum. Guzel dusun. Sabah test yaptin mi
Yaptim koyu cikiyor artikYapmadım canım sen yaptınmı
Ben yapmadım kan verdim diye elimde test çok az var sana vitamin falan yada başka bişey verdilermiYaptim koyu cikiyor artik
Corasprin verildi sadece ben normalde de vitamin iciyordum devam ediyorum b12 cinko c vitamini d vitamini suda eriyen rossmanda var alabilirsin.Ben yapmadım kan verdim diye elimde test çok az var sana vitamin falan yada başka bişey verdilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?