Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kaç dakika içerisinde çıktılar benimde şuan bu şekilde adetim 9 gün gecikti doktor randevum var bu hafta bende beklemedeyim inşallah ikimizde hamileyizdir :)
5 dakika içerisinde çıkıyor canım ama 10 dakikaya iyice belli oluyor kuruma çizgisi değil yani Yaa bende spiral var aslında ama karmaşık biraz kaymış olabilir testler böyle çıkıyor sürekli sanırım hamileyim.Benim de çarşamba randevum var perşembe adet günüm hayırlısı artık inşallah hamilesindir
5 dakika içerisinde çıkıyor canım ama 10 dakikaya iyice belli oluyor kuruma çizgisi değil yani Yaa bende spiral var aslında ama karmaşık biraz kaymış olabilir testler böyle çıkıyor sürekli sanırım hamileyim.Benim de çarşamba randevum var perşembe adet günüm hayırlısı artık inşallah hamilesindir