- 13 Nisan 2018
- 149
- 92
- 13
- 37
6 gün var adeteAdetin iz geçti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün var adeteAdetin iz geçti mi
Heyecan yaptim ben dee![]()
Katlamış 3 e katlamışHeyecan yaptim ben dee![]()
Benim de adete 5 gün varken böyle çıkmıştı hergün yaptım koyulsa ti sizde hergün yapın isterseniz6 gün var adete
Sevindim sizin adınızaKatlamış 3 e katlamış![]()
Yaaa cidden mi ay inş bende de öyle olur yazBenim de adete 5 gün varken böyle çıkmıştı hergün yaptım koyulsa ti sizde hergün yapın isterseniz
İnşallah canim Allah gönlüne göre versin ben 3 gün tekrarlayip 3 . Gun yine kan vermeye gitmiştim.Yaaa cidden mi ay inş bende de öyle olur yaz
Çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere versin herkesin yüzünü güldürsünSevindim sizin adınıza
Sabah ilk idrarla tekrar yap canımYaaa cidden mi ay inş bende de öyle olur yaz
Kac dk sonra bu sonucu aldiniz testin markasi neKızlar sizce ??
Markasini hatirlamiuorum ama ilk yaptığım zaman belli belirsizdi kuruyunca bu şekilde olduKac dk sonra bu sonucu aldiniz testin markasi ne
Laboquickse hamilesin dicektim ama farkli testleri bilmiyorum bazilari kontrol cizgiside olabiliyor. Yarin cikmaz buyuk ihtimal 2 gunde bir tekrarla canim koyulasirsa vardir benim ilk yaptigim belli degildi kuruyunca boyle bir cizgi cikmisti. 2 gun sonra koyulastiMarkasini hatirlamiuorum ama ilk yaptığım zaman belli belirsizdi kuruyunca bu şekilde oldu
Cnm iste benim aklimi karıştıran dun aksam demedim daha önce demedim hic boyle çıkmadı bugün sabah da boyle görünce aklımda karışmadı değil yani şüpheye dustum inş vardır amaLaboquickse hamilesin dicektim ama farkli testleri bilmiyorum bazilari kontrol cizgiside olabiliyor. Yarin cikmaz buyuk ihtimal 2 gunde bir tekrarla canim koyulasirsa vardir benim ilk yaptigim belli degildi kuruyunca boyle bir cizgi cikmisti. 2 gun sonra koyulasti
Bende laboquick kullanıyorum canım çok iyi oLaboquickse hamilesin dicektim ama farkli testleri bilmiyorum bazilari kontrol cizgiside olabiliyor. Yarin cikmaz buyuk ihtimal 2 gunde bir tekrarla canim koyulasirsa vardir benim ilk yaptigim belli degildi kuruyunca boyle bir cizgi cikmisti. 2 gun sonra koyulasti
2 gun sonra koyulasir canim oCnm iste benim aklimi karıştıran dun aksam demedim daha önce demedim hic boyle çıkmadı bugün sabah da boyle görünce aklımda karışmadı değil yani şüpheye dustum inş vardır ama
Amin canım amin inşallahÇok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere versin herkesin yüzünü güldürsün![]()
Ay inş ağzın bal damliyor2 gun sonra koyulasir canim o
Hergün sabahları tekrarla bence de gün geçtikçe koyulasiyor benim testim de laboquick di o küçük değerleri bile gösteriyor çünküAy inş ağzın bal damliyor
Erken gebelik testi yaptım hafif silik çıktı sonra başka kaset test yaptım onda da aynisi çıktı gölge gibi ay inş vardır yaHergün sabahları tekrarla bence de gün geçtikçe koyulasiyor benim testim de laboquick di o küçük değerleri bile gösteriyor çünkü
Atta bakalım canım kaçıncı günün bugünErken gebelik testi yaptım hafif silik çıktı sonra başka kaset test yaptım onda da aynisi çıktı gölge gibi ay inş vardır ya
Resmini atarsan bir bakalımErken gebelik testi yaptım hafif silik çıktı sonra başka kaset test yaptım onda da aynisi çıktı gölge gibi ay inş vardır ya