• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglden 6 gün önce beta hcg 30

Ben de aynen öyle yaptım. Yarım saat yastık koyup kalkmadım. Her ay olasılık daha da artıyormuş. Bir an önce güzel haberi alacağınızı umuyorum. Benim de yanliş pozitif veren bir test olmuştu. Ertesi gün negatif çıkmıştı ama. Predictor markayı o yüzden önerdiler. Tavsiye ederim ben de.

Teşekkür ederim 🥰 🙏🏻 Normalde hiç gündüz uykusu yapan biri değilim aşırı bir uyuma isteği ve sabah kalkamama oldu. Hemen ardından göğüslerde ağrı. Ama tabii herkesin belirtileri farklı olabiliyormuş ve kasık ağrılarım da var regl ile benziyor belirtiler. Ben belirtiden denediğimiz için bir umut test yapmıştım.

Merhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.
bende regle 5 gün kala (10.02.2025) kan verdim beta 30.72 çıktı bide 13 nde kan vericem eğer emin olabilirsem eşime 14 şubat hediyesi olarak söylycm inşallah :)

Ben de aynen öyle yaptım. Yarım saat yastık koyup kalkmadım. Her ay olasılık daha da artıyormuş. Bir an önce güzel haberi alacağınızı umuyorum. Benim de yanliş pozitif veren bir test olmuştu. Ertesi gün negatif çıkmıştı ama. Predictor markayı o yüzden önerdiler. Tavsiye ederim ben de.
Teşekkür ederim canım inşallah hayiritla olur canım yaa hamilesin duaların kabul olur şu mubarek gunlerde

benimde regle 5 gün kala beta 30.72 çıktı yarın aradan üç gün geçmiş olacak tekrar kan vericem inşallah düzenli yükseliş olmuştur. hiçbir belirtim olmadığı için sitrese girdim biraz.:110:

Herkeste aynı zamanlarda aynı belirtiler olmuyormuş hiç endişelenmeyin. Ben test yaptiğimda ve 30 çıktığında hiçbir belirti yoktu ya da fark etmemiştim zaten. Ondan bir iki gün sonra başladı. İçinizi rahat tutun yani siz. Sağlıkla büyüsün, sağlıkla gelsin 🍀✨

Teşekkür ederim 🥰 🙏🏻 Normalde hiç gündüz uykusu yapan biri değilim aşırı bir uyuma isteği ve sabah kalkamama oldu. Hemen ardından göğüslerde ağrı. Ama tabii herkesin belirtileri farklı olabiliyormuş ve kasık ağrılarım da var regl ile benziyor belirtiler. Ben belirtiden denediğimiz için bir umut test yapmıştım.
Canım birşey sorcam kaşık agrilarin nasıl oluyordu benimde hem sağda olmak üzere hemde solda olmak üzere ağrım var ama bilemiyorum usuttumde olabilir afedersin tuvaletimi yaptıktan sonra kasık ağrım oluyor ya

Merhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.
Aynı şeyi bende şuan yaşıyorum adete 10 gün kala kan verdim 43 çıktı bu cuma kan verdim pazartesi çıkacak doktor da 10 gün sonra gel kanında var ama belli olmaz dedi test yaptım belli baya pazartesi bir gelse inşallah benimde artmıştır

Sonucununuz ne oldu
Aynı şeyi bende şuan yaşıyorum adete 10 gün kala kan verdim 43 çıktı bu cuma kan verdim pazartesi çıkacak doktor da 10 gün sonra gel kanında var ama belli olmaz dedi test yaptım belli baya pazartesi bir gelse inşallah benimde artmıştır
Sonucunuz ne oldu pazartesi çıkacak demiştiniz artış varmı
Bende cumartesi günden beri test yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor daha reglim gecikmedi herkes gecikmesinden 10 gün sonra net olur diyor. Bende çok acele mi ediyirum bilemiyorum

43 iyi bir değer doktor niye belli olmaz demiş ki. Gittiniz mi doktora

Senin yine yüksek çıkmış maşallah benim reglime 9 gün var test pozitif çıktı dedim test bozuk galiba ama yine de gidip kan verdim 6.9 çıktı doktor regline var daha çok yeni ama 2 günde 1 kan ver takip edelim dedi ama şok oldum bu değeri test gördü ama testimin markası prediktor 6 gün önce olandan gerçekten hassas bir testmis

Eklentiler

• 1000141132.jpg
    1000141132.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 5
Umarım sağlıkla devam etsin süreç. Doktorlar keseyi görene kadar kesin konuşmak istemiyor. Başlangıcın kaç olduğu değil her 48 saatte 2 ye katlaması önemliymiş ki onu görünce bile kesin konuşmadılar hep keseyi görmeyi bekliyor. Endişelenmeyin yani. İyi haberinizi bekliyoruz ✨

Benim testim de prediktor markaydı. En güvenilir bu test dediler ve gerçekten tespit ediyor. 10 gün baya erken 🤭 sabırsızız biraz heyecandan hep. Sağlıkla yükselsin değerleriniz. Benim 5 gün sonra 492 çıktı. Sonrasında bir daha Beta Hcg istemediler.

Back