- 15 Aralık 2017
- 95
- 36
- 38
- 27
Cok tesekkur ederim gercekten cok yardimci oldun hemen pazartesi gidicem insallah kanama olmazsa ayni gercekten testlerAğrım baya oldu ama kürtaj olmuyo rahime tutunmadan düşüyo ekledim fotoyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim gercekten cok yardimci oldun hemen pazartesi gidicem insallah kanama olmazsa ayni gercekten testlerAğrım baya oldu ama kürtaj olmuyo rahime tutunmadan düşüyo ekledim fotoyu
Güzel haberler alırız inşallah hayırlısıylaCok tesekkur ederim gercekten cok yardimci oldun hemen pazartesi gidicem insallah kanama olmazsa ayni gercekten testler
AminGüzel haberler alırız inşallah hayırlısıyla![]()
Gittin mi canım merak ettim
Gitmedim baska test yaptim nagetif cikti ama randevu alicam yakinda yazarim mutlaka acikcasi korkuyorum negatif cevabi alicagim icinGittin mi canım merak ettim
İnşallah negatif değildir ama negatifse de korkma zamanı vardır hayırlısıyla olur inşallah streste çok etkiliyo aslında biziGitmedim baska test yaptim nagetif cikti ama randevu alicam yakinda yazarim mutlaka acikcasi korkuyorum negatif cevabi alicagim icin
Kizlar merhaba laboquick gebelik testi aldim internetten reglim 4 gun gecikti ve bugun yaptim test ilk dakikalarda silik cizgi cikti bu markayla dogru sonuc alan varmi daha onceden 8 haftalikken kurtaj oldum ve dis gebelik yasadim . erkenden ogrenip temkinli olmak istiyorum![]()
Nasil yukleniyor bir bilsem daha yeniyimResmini atar misin testin, silik çıktıysa var demekki :)
Nasil yukleniyor bir bilsem daha yeniyim
Oldu sanirim :)Cevapla yazan yerin yaninda dosya yujle yaziyor ordan eklersin
Merhaba bu test Hassas bir testtir. Yani en küçük değeri bile gösterebiliyor bence gebelik var ama siz kan testinde de kesinlestirin sonucu.Oldu sanirim
Oldu sanirim :)
Sonucumu bekliyorum simdi ultrasonda bakildi gorunmedi kese bhcg istedi dr umMerhaba bu test Hassas bir testtir. Yani en küçük değeri bile gösterebiliyor bence gebelik var ama siz kan testinde de kesinlestirin sonucu.
Sonucun ne çıktı canımSonucumu bekliyorum simdi ultrasonda bakildi gorunmedi kese bhcg istedi dr um
Son adet 16 mart sizce varmı kızlar
Verdim canım sonuç çıkana kadar çatlıcam 13 yıllık evliyim oğlum 8 yıl sonra oldu çok zor anne oldum rabbim hayırlısını versin eğer varsa inanamıyorumçizgi var canım kan ver bence hamilesin
Verdim canım sonuç çıkana kadar çatlıcam 13 yıllık evliyim oğlum 8 yıl sonra oldu çok zor anne oldum rabbim hayırlısını versin eğer varsa inanamıyorum
Var gibi inşallah kan da da görürsünüzSon adet 16 mart sizce varmı kızlar
25 cikti bhcg benimde sat 16 mart dr degerin dusuk dediSonucun ne çıktı canım