Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Predictör early 30 tl ye almıştım ,ama malesef benim olmadı kimyasal gebelikmiş regl oldum dün
Size tavsiyem çok umutlanıp hayal kırıklığı olmasın diye biraz bekleyin
İnternette çok uygun fiyatlara var da emin olamadım. Sizin için hayırlı olan bu demekki üzülmeyin stres de etkiliyormuş çünkü. İnşallah öbür ay güzel haberler alırsınız.

Arkadaslar adetim 2 gun gecikti silik cigi goruyomusunuz kil gibi ince ben hayal mi goruyorum
Screenshot_20180401-132237.png
Screenshot_20180401-132237.png

Arkadaslar bugun boyle cikti ama sadece ışıkla gozukuyo normal baktiginda cikmiyo bence ikiside altindaki rengin yansimasini goruyorum cok istediğim icin gormek istedigim gibi goruyorum normalde negatif altindaki yansima bekliyorum adetim gelmezse doktora gitcem artik

Eklentiler

• Screenshot_20180402-112316.png
    Screenshot_20180402-112316.png
    156,5 KB · Görüntüleme: 199
Arkadaslar bugun boyle cikti ama sadece ışıkla gozukuyo normal baktiginda cikmiyo bence ikiside altindaki rengin yansimasini goruyorum cok istediğim icin gormek istedigim gibi goruyorum normalde negatif altindaki yansima bekliyorum adetim gelmezse doktora gitcem artik
Canım benimde böyleydi geçen ay kimyasal oldu düştü. İnşallah seninki tutunur bi doktora git istersen kimyasala bi çözümleri olmuyo ama kafan rahatlar belki. İnşallah sağlığıyla kucağına almak nasip olur

Canım benimde böyleydi geçen ay kimyasal oldu düştü. İnşallah seninki tutunur bi doktora git istersen kimyasala bi çözümleri olmuyo ama kafan rahatlar belki. İnşallah sağlığıyla kucağına almak nasip olur
Hamilemiyim yani sence doktorda hcg kac cikti?

Sagol cok tesekkur ederim evet haklisiniz bi doktora gideyim sizinde normal bakinca gorunmuyo isikla yan taraftan bakinca mi gorunuyodu ? Hcg degeriniz kacti ?

Sagol cok tesekkur ederim evet haklisiniz bi doktora gideyim sizinde normal bakinca gorunmuyo isikla yan taraftan bakinca mi gorunuyodu ? Hcg degeriniz kacti ?
Evet öyleydi istersen resmini de atarım duruyosa. 20 çıkmıştı iki gün sonra iki katına çıkınca falan sevinmiştim adet gecikmesi olmamıştı ama bende adet gecikmesinin ikinci gününde düşük oldu işte öğrendikten 6 7 gün sonra

Evet öyleydi istersen resmini de atarım duruyosa. 20 çıkmıştı iki gün sonra iki katına çıkınca falan sevinmiştim adet gecikmesi olmamıştı ama bende adet gecikmesinin ikinci gününde düşük oldu işte öğrendikten 6 7 gün sonra
Hmm anladim cok sagol eger varsa fotografi iyi olur peki agri sanci veya kurtaj gibi bisey olmadi dimi

Gecmis olsun insallah hayirlisiyla hepimizin evlatlari olur Allah tan ümit kesilmez

Predictör early 30 tl ye almıştım ,ama malesef benim olmadı kimyasal gebelikmiş regl oldum dün
Size tavsiyem çok umutlanıp hayal kırıklığı olmasın diye biraz bekleyin

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha ki aya kimyasal gebelikten sonra ilk ay gebe kalmış çoğu kişi rabbim hayırlı evlatlar versin

Hmm anladim cok sagol eger varsa fotografi iyi olur peki agri sanci veya kurtaj gibi bisey olmadi dimi
Ağrım baya oldu ama kürtaj olmuyo rahime tutunmadan düşüyo ekledim fotoyu

Eklentiler

• 8DCBD972-8A62-4BCF-94FF-38D9A7E897A6.jpeg
    8DCBD972-8A62-4BCF-94FF-38D9A7E897A6.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 196
Back