- 3 Şubat 2025
- 251
- 85
- 13
- 38
- Konu Sahibi busraguldur
Benim 7 gün var hala ama 1 haftadır bel bacak ve göğüs ağrım varMerhaba tebrik ederim sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah,regle yakın belirtileriniz var mıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 7 gün var hala ama 1 haftadır bel bacak ve göğüs ağrım varMerhaba tebrik ederim sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah,regle yakın belirtileriniz var mıydı
Benimde az önce çıktı sonucum
Benimde regle 7gün var,test yaptım predictor early ama bişeh çıkmadı,hafif gölge gördüm ama ondan da emin değilim görmek istediğim için de olmuş olabilir.Bütüm gün bel,bacak ağrım oldu arada kasık ağrısı,ama bacağım dizim o kadar ağrıyor ki sızlıyor hatta bilmiyorum umarım vardır bende deBenim 7 gün var hala ama 1 haftadır bel bacak ve göğüs ağrım var
Ben ayakta kalınca diz kapaklatim agriyo ama otururken kramp gibi bacaklarıma ağrı girip cikiyo ama en şiddetli olanı bel ve göğüs ağrısı onlar hiç geçmedi 1 haftadır inşallah sende güzel haber alırsın bı an önceBenimde regle 7gün var,test yaptım predictor early ama bişeh çıkmadı,hafif gölge gördüm ama ondan da emin değilim görmek istediğim için de olmuş olabilir.Bütüm gün bel,bacak ağrım oldu arada kasık ağrısı,ama bacağım dizim o kadar ağrıyor ki sızlıyor hatta bilmiyorum umarım vardır bende de![]()
Bak buda prediktor ilk yaptığım test bu adete 9 gün var ve değerim 6.9 du sendeki çizgi bu kadar silik miBenimde regle 7gün var,test yaptım predictor early ama bişeh çıkmadı,hafif gölge gördüm ama ondan da emin değilim görmek istediğim için de olmuş olabilir.Bütüm gün bel,bacak ağrım oldu arada kasık ağrısı,ama bacağım dizim o kadar ağrıyor ki sızlıyor hatta bilmiyorum umarım vardır bende de![]()
Buda dün kan verdikten sonra dedim bakayım yükselmiş mi diye yaptığım testBen ayakta kalınca diz kapaklatim agriyo ama otururken kramp gibi bacaklarıma ağrı girip cikiyo ama en şiddetli olanı bel ve göğüs ağrısı onlar hiç geçmedi 1 haftadır inşallah sende güzel haber alırsın bı an önce
Çok teşekkür ederim inşallah beklicem bakalım belirti aramamayı düşünüyorum olursa olur.Ben ayakta kalınca diz kapaklatim agriyo ama otururken kramp gibi bacaklarıma ağrı girip cikiyo ama en şiddetli olanı bel ve göğüs ağrısı onlar hiç geçmedi 1 haftadır inşallah sende güzel haber alırsın bı an önce
Yok bu kadar değil,çok çok daha hayalet gölge gibiydi.Bak buda prediktor ilk yaptığım test bu adete 9 gün var ve değerim 6.9 du sendeki çizgi bu kadar silik mi
Ben 10 aydır deniyordum olmuyodu hatta 3 ay önce doktora gittim ve doktorum bana letu verdi 2 ay kullandım ama yine olmayınca Ocak 30 da adet olunca eşime dedim yoruldum artık olmuyo ben yeniden işe basliycam dedim hatta 2 iş yeriyle görüştüm haber bekliyordum ama dedgim gibi bel ve göğüs ağrısından supelenip test yaptım çok erken varsa bile çıkmaz derken çok silik bir çizgiyle öğrendim çok şükür şu an 3 haftalık inşallah güzel sağlıklı ilerler darisida size olsun inşallah Allah dualarınızı geri cevirmesinÇok teşekkür ederim inşallah beklicem bakalım belirti aramamayı düşünüyorum olursa olur.![]()
İnşallah,kafadan çıkarttığınız başka yöne yöneldiğinizde olmuş inşallah darısı başıma.bizim de 5 ay oldu başlayalı.Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah çok tebrik ederimBen 10 aydır deniyordum olmuyodu hatta 3 ay önce doktora gittim ve doktorum bana letu verdi 2 ay kullandım ama yine olmayınca Ocak 30 da adet olunca eşime dedim yoruldum artık olmuyo ben yeniden işe basliycam dedim hatta 2 iş yeriyle görüştüm haber bekliyordum ama dedgim gibi bel ve göğüs ağrısından supelenip test yaptım çok erken varsa bile çıkmaz derken çok silik bir çizgiyle öğrendim çok şükür şu an 3 haftalık inşallah güzel sağlıklı ilerler darisida size olsun inşallah Allah dualarınızı geri cevirmesin
Amin inşallah buralarda olucam okuycam inşallah sizinde güzel haberinizi okurum burdanİnşallah,kafadan çıkarttığınız başka yöne yöneldiğinizde olmuş inşallah darısı başıma.bizim de 5 ay oldu başlayalı.Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah çok tebrik ederim![]()
Çok tatlısınız çok teşekkür ederimAmin inşallah buralarda olucam okuycam inşallah sizinde güzel haberinizi okurum burdan
İnşallah coooook aminÇok tatlısınız çok teşekkür ederiminşallah güzel haberi veririm
![]()
Evet bende ondan yaptım 5 tane bide hep pozitif çıktı sonra başka marka aldım çıkmadı yani hamilelik yokmudur![]()
Merhaba benimde adetime şuan 7 gün var dünden önce days doctor un testini yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı dün artı medin erken gebelik testini yaptım ikinci çizgi net çıktı bugün tekrar days doctorun testini yaptım negatif çıktı yardımcı olabilirmisinizKızlar erken gebelik testi yaptım 5 tanesinde silik ve çift çizgi hastaneye gittik özele çıkmadı.eve geldim gene erken gebelik testi yaptım pozitif silik çizgi çıktı fakat bugün başka marka aldım erken gebelik testi ondada negatif çıktı.bu durumu anlayamadım
O iki testte yalancı pozitifleriyle meşhur eğer alırsanız prediktor al o yaniltmiyoMerhaba benimde adetime şuan 7 gün var dünden önce days doctor un testini yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı dün artı medin erken gebelik testini yaptım ikinci çizgi net çıktı bugün tekrar days doctorun testini yaptım negatif çıktı yardımcı olabilirmisiniz
Yarın kan tahlili vermeyi düşünüyordum sizce gitmelimiyimO iki testte yalancı pozitifleriyle meşhur eğer alırsanız prediktor al o yaniltmiyo
Yarın kan tahlili vermeyi düşünüyordum sizce gitmelim
Size şöyle soyliyim pazartesi günü bel agrimdan dolayı supelenip kan verdim reglime 9 gün vardı değerim 6.9 çıktı doktor supeli 2 gün sonra yeniden ver dedi dün sabah yine verdim 30.3 çıktı hani testleriniz prediktor olsa ve boyle çıksa verin derim çünkü ben yaşadım bunu ama bu test markası sıkıntı yani dogruluk payi çok düşük bakın benim testime sonuç 6.9 ilk resim dünkü testim de 2 resimYarın kan tahlili vermeyi düşünüyordum sizce gitmelimiyim
Ozaman ilk prediktör alıp tekrar deniyimSize şöyle soyliyim pazartesi günü bel agrimdan dolayı supelenip kan verdim reglime 9 gün vardı değerim 6.9 çıktı doktor supeli 2 gün sonra yeniden ver dedi dün sabah yine verdim 30.3 çıktı hani testleriniz prediktor olsa ve boyle çıksa verin derim çünkü ben yaşadım bunu ama bu test markası sıkıntı yani dogruluk payi çok düşük bakın benim testime sonuç 6.9 ilk resim dünkü testim de 2 resim
Evet onunla yapın ama 6 gün önce olanlar var ondan alın ben onunla öğrendimOzaman ilk prediktör alıp tekrar deniyim
Bir kac testim de varKizlar merhaba adetimin 11/12 gunu yumurtlama gordum ovu testiyle laboguik test markasi bugun yumurtlamadan 9/10 uncu gunum bugun ilk idrarla test yaptim laboquik test markam simdi testi ekliyorm cok ince bir hayalet cizgi gordum ama cikmaz diye kenara koymustum geri gelip baktigimda ince cizgi fark ettim eski testlerimde bu yoktu bide burda yeniyim allah herkese her isteyene bebek versin insallah